Genç Fransızları kovalamak lazım, her türlü piyasaları oluyor. Dünyanın en iyi altyapıları da orada.

Tel çok güzel fırsat olabilirdi mesela Lookman Tottenham'a gitse.
Muaniyide aldılar , Richarlison, kulusevski, forestten aldıkları Brennan, Kudüs Odobert , Simons , Maddison solanke, adamların hücum hattından 3 takım çıkıyor, iş bilen biri olsa alır,
Şansımıza menejerin önermesini bekleyeceğiz maalesef

Tamam CL için 12 puan toplayabiliriz.
Korkum, yorgun dönüp Ligde puan kaybetmek. O yüzden kadro derinliği için 2-3 transfer gerek.

Muaniyide aldılar , Richarlison, kulusevski, forestten aldıkları Brennan, Kudüs Odobert , Simons , Maddison solanke, adamların hücum hattından 3 takım çıkıyor, iş bilen biri olsa alır,
Şansımıza menejerin önermesini bekleyeceğiz maalesef
Daha geç kaldık cl yokken gelmezler Konya'da maça çıkmaya.Orda artık 10-15 maç neyse onu oynamak daha cazip gelir

Takımımıza katılacak oyuncuların eskilerin tabiriyle top geçer adam geçmez tarzda defansif hamleler olmasını bekliyorum.

Şahsen orta sahamızın bana göre tek problemi (Lemina gibi üst düzey bir savunmacıya rağmen) rakibi canından bezdirecek, döver gibi oynayan bir oyuncu olmaması. Belki biraz eski kafalılık olabilir ama tarz olarak Gattuso gibi bir oyuncu çok isterim.

Takımda her zaman rakipte olsa gram sevmezdim diyeceğin 1 tane defans ve orta saha oyuncusu olmalı bence. Melo gibi. Bülent Korkmaz gibi. Emre Belözoğlu gibi.

Defans ve orta saha hattımızı oldukça “centilmen” buluyorum

Takımda her zaman rakipte olsa gram sevmezdim diyeceğin 1 tane defans ve orta saha oyuncusu olmalı bence. Melo gibi. Bülent Korkmaz gibi. Emre Belözoğlu gibi.

Defans ve orta saha hattımızı oldukça “centilmen” buluyorum
Forvet de olsa Osimhen idare eder.

Geri
Üst Alt