Ben o şekilde düşünmüyorum. Sonuçta şampiyonlar ligi vitrininde yer alicaz. Kiralık oyuncu ve kulübü içinde iyi birşey
Oyuncu oynamayacak ki orada. Sallai’yi mesela devrede ligde bile doğru düzgün kullanmadık. 6 aydan sonra da beğenmezsek parasını verip gönderiyoruz herkesi. Kimse vermez bize kiralık topçu

ne alaka barisin milli takımda kalması kimizi kart görmüş oyuncu dönsün antramana

Kontenjan boşa harcanmasın diye Yusuf' un hala gönderilmemiş olmasına kızgınım; halihazırda 3 kontenjan daha boş!

Sağbek, 6-8, stoper, Barış' ın gitme ihtimaline karşı sol kanat mevkilerinden en az ikisine transfer yaparlar herhalde diye umuyorum. İlle isimli, maliyeti yüksek adamlar olsun da demiyorum; gelecek sezonlara hazırlık babında potansiyel vaad eden birilerini bulmak o kadar da zor olmamalı. Başka kulüplerin şimdi 3 e 5 e aldıkları adamlar kendisini ispatladıktan sonra 15-20 vermek şart sanki?!
Burasi gs o yüzden olmazmış

Burasi gs o yüzden olmazmış
Mesela adam Lemina-Torreira fanatiği, laf söyletmiyor; 6-8 için yine de 30 milyonluk yeni birini istiyor. Öyle bir şey yapılsa Okan Hoca değil hiçbir TD işin içinden çıkamaz. Kulübün mali imkanları çoktan aşıldı zaten...

Neden sağ bek ve kaleci almayıp hala orta saha için Muçi kovalıyor ki bunlar.
Sağ bek aldılar işte Pina ama sakatlandı. Eskihellaç sağa geçecek, solda da adamları yok.
Muçi'yi bunlara önermişler ve Tekke çok beğeniyorum olur demiş.
Kaleci için ise cimrilik yapıyorlar, 1 yıl kiralık deneyimli bir kaleci kovalıyorlarmış, olmazsa Muhammet Şengezer, genç yerliler çok pahalıymış. Kaleci alacakları bile kesin değil Tekke'ye göre.
Aldıkları şu 1.65 lik Faslı'da da kırık varmış, 1.5 ay hazırlanma süreci olacakmış. Sakat olduğunu bile bile Tekke aldırmış.

Tekke'ye bayağı tepki var şu an, yönetimin üstündeki baskıyı kendine çekti. 15 milyona topçu alalım diyormuş başka, Tekke ben istemiyorum demiş.

Sol stoper geldi mi?

23 altı orta saha geldi mi?

Dursun'a gene kandık mı?!
Sayısal olarak eksik kaldık mı?!

2003 kuralına 1 tane kanat oyuncusu 1 tanede orta saha oyuncusu alsak bu sezon için yeterli

Bunlar neyi bekliyor? Bu saatden sonra fiyat ne düsmez , kadro disi kalmis istenmiyen oyunculara talip olacaksiniz onlar ucuz olabilir, yok ilk 11 oyuncusunu almak istiyorsaniz cok tuzluya patlar.

Okan bey transfer istemiyorsa kendi bilir. Clde yaşanacak bir rezilliğin altinda kalir.

Çok büyük hayal kırıklığına uğradım, bu kez umutluydum oysa.

Donna derken, Uğurcanno şoku yaşadık.
İlk gün gelecek İlkay ile, son gün transferi kapadık.

2017 Dursunu geri döndü derim, eksikler tamamlanmazsa istifa isterim.

Geri
Üst Alt