Onur Can Akbaş
Parçalı Üye
- 12 Aralık 2009
- 4.212
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Misimovic benle aynı günde doğmuş 5 haziran , ayrı bi sevdim şimdi
Misimovic benle aynı günde doğmuş 5 haziran , ayrı bi sevdim şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adnan sezgin kesin baptista'nın fiyatını aşağıya çekmeye çalışıyordu fırsat bu fırsat roma boriello'yu almış, baksanıza misimoviç'in fiyatını bile 7'e düşürmüşler hem de 3 taksit, senelik ücreti de türkiye şartlarına göre gayet makul 2,1 milyon euro, nobre bile 2,5 alıyor yamulmuyorsam
17.00'da bitecek.
Bir Sorum daha var,İnsua mı gerekliydi bu takıma,yoksa Cana'nın yanına bir boxtobox oyuncu mu ?
Alt yapıdan da adam çıkarmak lazım artık
Ahmetler cumhurlar yavaş yavaş oynamalı diye düşünüyorum özellikle Türkiye kupasında Bu arada çağlar düzelince acaba defansın göbeğinde iş yapar mı
![]()
Bir Sorum daha var,İnsua mı gerekliydi bu takıma,yoksa Cana'nın yanına bir boxtobox oyuncu mu ?
Transfer cogu ulkede kapandi bugun, mesela Italya ve Ingiltere. Italyada transfer sezonu kapandiysa, Baptista nasil gelecek?
elano cana'nın yanında b2b oynayamaz mı acaba?
cana - elano
misi
bu şekilde...
Kaleci konusunda ben de Ufuk'a sans verilmesi taraftariyim. ama o zaman Aykit'la ugrasmamaliydik onca mac..Istisnasiz hepsinde hata yapti. demek ki Rijkaard'in ilk tercihi Ufuk da degil ama..
Defans derken sag ya da sol bekten bahsetmiyorum, benim derdim Servet'i yedek birakacak biriydi. Daha once de dedim, Turk, genc, atletik, hizli, ve Neill'den ogrenebilecek biri. Servet'le olmuyor bu is, maclari izlediyseniz siz de biliyorsunuz..
Orta sahaya Misimovic geldi ama artik dilimizde tuy bittiren box-to-box, "kopru" gelmedi. Yani Rosicky=Misim. dersek eger, Ledesma= ?. Bu pozisyon hala bos, ve bana soracak olursaniz, ne Sarp, ne Baris, ne de Ayhan boyle bir oyuncu degiller. Cumhur ile Musa su anda sadece potansiyeller.
Misimovic benle aynı günde doğmuş 5 haziran , ayrı bi sevdim şimdi![]()
cvp veriyorum ikiside
Transfer cogu ulkede kapandi bugun, mesela Italya ve Ingiltere. Italyada transfer sezonu kapandiysa, Baptista nasil gelecek?
Yani Annan'ı, Lorik Cana'ya tercih ediyorsun öylemi ?
şimdi bnm çözemediğim olay şu ersin düzen transfr dönemi bu gece avrupada bitti ddi yrın 17:00 da bitiyor ama yani avrupadan mı futbolcu alamıcaz biz![]()
Egerki transfer yapılacaksa ; İbricic, Baptista, Jadson,... bu üçünden biri olur gibime geliyor. (bunlardan biride olursa, kim yedek oturacak çok merak ediyorum )