Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu annann canadan iyi diyenler annanı nerde kaç maç izlediniz cana kariyeri ortada ön libero dediğin kuvvetli olacak cesur olacak tüm özellikler var cana da bir adam sadece daha iyi pas yapıyor diye mi iyi oyuncu oluyor kriteriniz nedir cana mükemmel futbolcu adamı eleştire eleştire guiza gibi olacak sonu sahip çıkın çünkü cana bizim oyuncumuz annan değil...

------------ufuk--------------

sabri-----neill-----g.zan----ınsua

----------cana----------------

-------------------elano-------

------------misi----------------

aydın---------------------arda

-------------baros------------

Bu sene aydını iyi buldum ben hem fizik olarak hem de kafa yapısı olarak.

Arda bir an evvel karar vermeli. Galatasaray´dan Avrupa´ya mi acilmak istyor, yoksa Galatasaray´in Totti´si mi olmak istiyor. Ben Galatasaray dedikleri zaman herkesin aklina Arda´nin gelmesini istiyorum. Arda icin en dogru secim bu olacaktir. Avrupa´ya acilmak yerine, Galatasaray´da efsane olmasi gerektigini düsünüyorum ve Galatasaray´i Avrupa´nin en büyük takimlarinin arasina sokmalarina yardimci olmasini istiyorum

Kesinlikle avrupaya gitmeli. Burda kalip ne yapsin cocuk. Galatasarayli arda olarak tarihe gecmesi iyi hos olurdu ama avrupaya gidip, kariyer yapsin, dünyaca ünlü oyuncularla birliklte oynasin, hem kendisi görsün, hem biz görelim ne kadar iyi topcu oldugunu. Gururumuz olsun.

Burda medya adami zaten simdiden yedi. Psikolojisi bozuldu adamin, daha 2 sene önce herkesin sevdigi, sempatik, hep gülen ve futbolunu konusturan 66Arda yok artik, yalan mi. Neden burda kalip bu yasta kendini bu kadar zorlasin cocuk, avrupaya giderse kafasi coook rahat olur, üst üste 10 kere yenilse bile, bizim burda bir beraberlik yüzünden verdigimiz tepkiyi görmez orda. Ne medya dan, nede taraftardan. Kendini futbola verebilir ve böylece rahat rahat futbolunu oynar. bu ayni zamanda kendini gelistirir anlamina da geliyor bence.

Tabi Ardayi kaptan yapan yönetiminde sucu var, hatta bu kaptanlik ardayi cok ama cok zorluyor, yoruyor. Kaptanlik falan derken adam kendini bile toparlayamiyor.

Neyse, ben kendimi Ardanin yerine koyuyorum ve diyorum, seneye kesinlikle ayrilirdim Galatasaraydan.

Lorik Cana´yi Eskisehir macinda begenmeyenlere sadece oha diyorum. Cana bu takimin lideridir. Onu kesecek bir babayigit ciksin da görelim. Rijkaard yavas yavas hazirladi onu. Aslan gibi oynadi Eskisehir macinda

Katiliyorum. Ve hala ilk 11 hazirlarken insanlar Cana'yi kadroya dahi koymuyorlar burada!!

Ben ikisini de az izledim

bu gözler annanı 2 misli beğendi

canayı hiç bilmiyordum önceden

bizde ise tam beğendiğim söylenemez

kısmen yani:D

hocam tamamda annan'ın yanında boateng oynuyor, cana'nın yanında kim oynuyor? ayhan veya barış... bence çok büyük etken yanındaki adamın performansı...

hocam bizde transfer sezonu kapanmadan alabiliriz. sıkıntı yok. avrupa transfer yapamaz o kadar.

meira olayını hatırlayın. ikinci yarının ortasında gitmişti. bizde transfer sezonu kapalıydı. rusya'da açıktı. demek ki oluyormuş.

Ama bnce biz artık boşuna çene yoruyoruz kimse alınmaz((:

cana bizim ligimizin adamı.takım düzeldikçe herkes canayı görecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt