Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cezamdan sonra ilk kez konusabiliyorum.

Tebrik ederim, iki super transfer, super oyuncular.

Transfer felan istemiyorum, yeter bu sene icin bu kadar.

Box to box diyenler icin; Elano o mevkiini doldurmaya calisacak.

Elano-Cana

-----Misi----

Eger gelecekse, genc potansiyelli bir golcu gelsin. Soyle 20-22 yaslarinda, Baros'a yedek olarak..

Aklıma takılan şeyler var , aslında hepinizin aklına takılıyordur..

Elano ve Misi aynı mevkide oynuyor , Elano , Cana , Misimovic aynı anda oynarsa Pinoda o kadroda olursa nasıl olacak bu iş ? hangisi yedek oturur sizce? Brezilya milli takımı oyuncusunu yedekmi oturtucaz yada Misimovic Cana Sarp mı izlicez :S

Asist canavarı getirdik.

Norveçte bir canavar var dediler.

Ne yapın edin alın dediler.

Alacağız seni annan.

Nötr olacak takım sen gelince.

Haydi be KARA KIZAN

hocam tamamda annan'ın yanında boateng oynuyor, cana'nın yanında kim oynuyor? ayhan veya barış... bence çok büyük etken yanındaki adamın performansı...

Bence haklısın annan yanındakilerle belki daha iyi oynuyordur ama top kesiciliği için birine ihtiyaç var mı

boateng fazla ofansif değil miydi DK da pek orta saha gibi değildi sanki sol açıktı mübarek

Aklıma takılan şeyler var , aslında hepinizin aklına takılıyordur..

Elano ve Misi aynı mevkide oynuyor , Elano , Cana , Misimovic aynı anda oynarsa Pinoda o kadroda olursa nasıl olacak bu iş ? hangisi yedek oturur sizce? Brezilya milli takımı oyuncusunu yedekmi oturtucaz yada Misimovic Cana Sarp mı izlicez :S

misi 10 numara elanoyla aynı mevkiide oynamıyor...

adnan sezgin kesin baptista'nın fiyatını aşağıya çekmeye çalışıyordu fırsat bu fırsat roma boriello'yu almış, baksanıza misimoviç'in fiyatını bile 7'e düşürmüşler hem de 3 taksit, senelik ücreti de türkiye şartlarına göre gayet makul 2,1 milyon euro, nobre bile 2,5 alıyor yamulmuyorsam

Bu rakamlar gerçekmi?

Kap!a bakmadım da:confused:

Bence haklısın annan yanındakilerle belki daha iyi oynuyordur ama top kesiciliği için birine ihtiyaç var mı

boateng fazla ofansif değil miydi DK da pek orta saha gibi değildi sanki sol açıktı mübarek

öyle evet amc oynuyordu boateng...

Ben Pino'danda ümitliyim acıkcası.. hızı bana Keita'yı hatırlattı , Keita gibi çalımlar yok ama hızı bile yeter bize.

ibricic için 7 - 10 arası vermek mi yoksa dedikleri gibiyse eğer 5e baptistayı almak mı...

bence baptista adam en azından forvet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt