Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikiside mc değil mi bu adamların?
Cesur Aslan, kaynağım çok sağlam değil. Kaynağım belli.![]()
Fanatik
Kaynak ?
HULYO BAPTİSTA 2. BREZİLYALI
Oldumu gençler ?
Valla arkadaş ben gizli kapaklı işleri sevmem,kaynağın belliyse vereceksin futbolcu ismini değerlendireceğiz.
Bu nedir devlet politikasımı ki şifreler konulşuyor çok saçma.
Sanki burda senin verdiğin isim çözülse transfer yatacak hele ki son 3 saat kalmışken.
Benim aklıma eğlenerek vakit geçirmen,herkesin bu konu hakkında konuşmasından hoşlanmandan başka mantıklı bir seçenek gelmiyor.
Burada benim taraftarıma yazık yahu bu cocukların hepsi Galatasaray a gönülden bağlı insanlar boş yere ümitlendiririlip üzülmelerine sinir oluyorum.
koskoca transfer sezonunda cezalı olsam da olmasama da bu forumu takip ettim genelde şifreler döndü ve bunları yapanların çoğu moderatördü
hni kaynağı belli olmayan ,ya da etten püften duyumlar yasaktı.
birkaç isim var ki resmi siteden arkadaşları kandıtacak kadar ileri götürdüler bunlar da moddu.
nasıl olacak bu iş böyle,burda heyecanla transfer bekleyen insanları boşi yere umuda sokmayın.
varsa sağlam kaynaklar açık açık söleyin işte bu duyumculuk işte bu habercilik olur
gerisi boş ve uydurma duyumlar ortada.
arkadaşlar sizde kimseye inanmayın,transferler olduğunda zaten netleşiyor isim gündeme sızıyor.
yanlış anlaşılmasın benim tek üzüntüm sizlerin umudunun kırılması ve bu yönle takıma olan inancın zayıflması.
Yob2
young boys'la bir iliskisi olmasin?
young boys'un ikinci gollerini kim atmisti cabuk bulun