Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 3 Saat !

Beyler merhaba ne oldu almıyormuyuz kimseyi

YD yasin demiş

Ortasahada Sarp Ayhan Barış'ı bozacak transfer olmadıktan sonra Robinho'yu alsan ne yazar, yine taraftara bir parmak bal bi kiralık oyuncu...ohh ne ala

bence transfer olmaz artik bosuna heyecan yapmayin

Cesur Aslan, kaynağım çok sağlam değil. Kaynağım belli. :)

Valla arkadaş ben gizli kapaklı işleri sevmem,kaynağın belliyse vereceksin futbolcu ismini değerlendireceğiz.

Bu nedir devlet politikasımı ki şifreler konulşuyor çok saçma.

Sanki burda senin verdiğin isim çözülse transfer yatacak hele ki son 3 saat kalmışken.

Benim aklıma eğlenerek vakit geçirmen,herkesin bu konu hakkında konuşmasından hoşlanmandan başka mantıklı bir seçenek gelmiyor.

Burada benim taraftarıma yazık yahu bu cocukların hepsi Galatasaray a gönülden bağlı insanlar boş yere ümitlendiririlip üzülmelerine sinir oluyorum.

koskoca transfer sezonunda cezalı olsam da olmasama da bu forumu takip ettim genelde şifreler döndü ve bunları yapanların çoğu moderatördü

hni kaynağı belli olmayan ,ya da etten püften duyumlar yasaktı.

birkaç isim var ki resmi siteden arkadaşları kandıtacak kadar ileri götürdüler bunlar da moddu.

nasıl olacak bu iş böyle,burda heyecanla transfer bekleyen insanları boşi yere umuda sokmayın.

varsa sağlam kaynaklar açık açık söleyin işte bu duyumculuk işte bu habercilik olur

gerisi boş ve uydurma duyumlar ortada.

arkadaşlar sizde kimseye inanmayın,transferler olduğunda zaten netleşiyor isim gündeme sızıyor.

yanlış anlaşılmasın benim tek üzüntüm sizlerin umudunun kırılması ve bu yönle takıma olan inancın zayıflması.

Galibiyet aldik yönetim rahatladi. Orta saha ve forvet transferi yapilmasi gerekirdi. Baros´a bisey oldugunda ve biz yine Arda,Kewell,Pino gibi adamlardan forvetlik yapmasini bekledigimizde sorarlar size ama yönetim. Cok yanlis. Hele forvet transferi sartti

kimse kendini kandırmasın şu saatten sonra, daha transfer fln olmaz.

Salliyor ya. Dümer´i kaynak gösteriyor alay eder gibi

Sanırım transfer kapandı.Twetterdaki eleman böyle diyor..

yob2 diyen arkadaş bildiğin varsa söyle gidip fiyat arttırscsk halimiz yok.. 3 isim var da 2si mi alınacak yani nedir yob2

Valla arkadaş ben gizli kapaklı işleri sevmem,kaynağın belliyse vereceksin futbolcu ismini değerlendireceğiz.

Bu nedir devlet politikasımı ki şifreler konulşuyor çok saçma.

Sanki burda senin verdiğin isim çözülse transfer yatacak hele ki son 3 saat kalmışken.

Benim aklıma eğlenerek vakit geçirmen,herkesin bu konu hakkında konuşmasından hoşlanmandan başka mantıklı bir seçenek gelmiyor.

Burada benim taraftarıma yazık yahu bu cocukların hepsi Galatasaray a gönülden bağlı insanlar boş yere ümitlendiririlip üzülmelerine sinir oluyorum.

koskoca transfer sezonunda cezalı olsam da olmasama da bu forumu takip ettim genelde şifreler döndü ve bunları yapanların çoğu moderatördü

hni kaynağı belli olmayan ,ya da etten püften duyumlar yasaktı.

birkaç isim var ki resmi siteden arkadaşları kandıtacak kadar ileri götürdüler bunlar da moddu.

nasıl olacak bu iş böyle,burda heyecanla transfer bekleyen insanları boşi yere umuda sokmayın.

varsa sağlam kaynaklar açık açık söleyin işte bu duyumculuk işte bu habercilik olur

gerisi boş ve uydurma duyumlar ortada.

arkadaşlar sizde kimseye inanmayın,transferler olduğunda zaten netleşiyor isim gündeme sızıyor.

yanlış anlaşılmasın benim tek üzüntüm sizlerin umudunun kırılması ve bu yönle takıma olan inancın zayıflması.

+1905

transferi bitirmiş olsaydık kesin bir açıklama gelirdi birilerinden dahası misimovic ve insua anlaşma imzalarlardı hala imzalamadılar...

bence prekazinin getirdiğini yedekte tutuyorlar hala, yasin pehlivan olabilir olursa jovanovic i almayacaklar bence, ve baptista'da biraz akıl varsa gelir oynar bizde yoksa Roma'da yedek olur kurur gider...

YOBO:parlak emremi evet tanırım milana gitmiştim interde oynarken çok güzel anılarımız oldu ah italya şimdi türkiyedeberaberiz benden kaçamazsın emre :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt