Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 3 Saat !

4-2-3-1 oynayacağımız düşünülürse o 2 kişilik bölge için elimizde mustafa,ayhan,barış,sarp,cana,musa,elano gibi alternatifler var, eğer transfer yapılacaksa mab 3lüsünden en az birisi gönderilsin yoksa musa hatta cumhur 10 dakika bile şans bulamaz, bu çocukları oynatmayacaksak niye transfer ettik (musa'dan bahsediyorum)

Modlar sabaha karşı duyum vermişlerdi Yunus ,Mehmet

var mı gelişme onlardan

Sarı-Kırmızılılar’ın, “İlgimiz yok” dediği Jovanoviç, Galatasaray için detaylı bir sağlık kontrolünden geçirildi. Ve bu gelişmenin ardından akıllara şu soru geldi; o kadar kısa sürede ne değişti?

ne iş anlamadım

ya alsınlar ingiltereden lucas veya jenastan birini..avrupada transfer sezonu bitti başka takıma gitmeş şansları yok..ikisi de takımında gözden çıkarılmış oyuncular..kiralık satın alma opsiyonlu almak zor değpildir bence

renktal premier lig de transfer hiç bitmiyor sürekli yapılabiliyor

Bence kesinlikle baptista alınmalı hem barosun yedeği yok allah korusun bişey olsa geçen seneki gibi kewella forvet oynarız hemde avrupada misi den sonra bir sükse daha olur altüst olan prestijimiz düzelir.

Ben kewell ve pino yu ilk 6 kontenjandan saymıyorum çünkü bu futbolcular bu sezonu geçen seneki gibi sakat kapatıcaklar en fazla 3-5 maçta oynarlar özellikle pinonun linderoth tan bi farkı olacağını düşünmüyorum o nedenle baptista kesinlikle alınmalı

2539.jpg

Barış Özbek Şovv :D

yenimi gördün bro :D

Asıl box to boxa ihtiyacımız vardı güme mi gitti o transfer

transfer forvet olmalıdır. adamlarda bobo+nobre+nihat varken hala fatihi alıyorlar

semih + guiza varken niang

umut+teo+burak varken jaja

bizde ise baros+belki batdal oda sakat........

Sarı-Kırmızılılar’ın, “İlgimiz yok” dediği Jovanoviç, Galatasaray için detaylı bir sağlık kontrolünden geçirildi. Ve bu gelişmenin ardından akıllara şu soru geldi; o kadar kısa sürede ne değişti?

ne iş anlamadım

yedekte tutuyorlar bence uğraştıkları yerli isimler var olmazsa bu adamı alacaklar...

branislav mıydı bu arada bu jovanovic?

hadi dagilin, herkes kendi evine.

gene orta sahaya adam gibi top yapan birini almadik

gene cok sorunlar yasacagimiz bir sezon bizi bekliyor

Allah korusun Barosa birsey olursa zaten ayvayi yeriz

Misimovice birsey olursa ayni eski kadro var sahada

Sen Keitayi sat, Elanoyu kadroda tut, inanilir gibi degil.

@Onr10 Herhangi bir transfer olmuyacak denildi konuyla ilgili birinci kişiden...

4-2-3-1 oynayacağımız düşünülürse o 2 kişilik bölge için elimizde mustafa,ayhan,barış,sarp,cana,musa,elano gibi alternatifler var, eğer transfer yapılacaksa mab 3lüsünden en az birisi gönderilsin yoksa musa hatta cumhur 10 dakika bile şans bulamaz, bu çocukları oynatmayacaksak niye transfer ettik (musa'dan bahsediyorum)

Çumhur dün a2'de oynamış, izleyenler kötü bir performans çizdiğini söyledi...

Modlar sabaha karşı duyum vermişlerdi Yunus ,Mehmet

var mı gelişme onlardan

Twitter'da yazılanlar bizim sabah duyurduklarımız.

Ortada kalan oyuncuların üstüne atlama çabamız var.

Sonucu ne olacak hepimiz göreceğiz.

En önemli bölgeler gene boş kaldı b2b ve forvet bu senede hüsran.

csahingoz

@ftw1905 Ali E. ile aynı olabilir ama bizim kaynak hala transfer olacak diyor :) Hayırlısı.

Umudunuzu kaybetmeyin bence.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt