Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 3 Saat !

Şu son 2 saatte de sürpriz birşey olmazsa, bu transfer sezonunu da en eksik bölgemizi (orta saha) tam düzeltemeden kapatmış olacağız. Teşekkürler yönetim.

Evet orta saha gene bama emanet

s.a varmı sondadika golü?

Geçen seneden hiçbir ders almamış yönetim ve rijkaard.Daha geçen sene forvetsizlikten orta saha sıkıntısından neler çektik hatta kaleciden ve sıkıntıda olduğumuz 3 bölgeye de transfer yapılmadı yaptırılmadı..Eğer kötü sonuçlar alınmaya devam ederse futbolcuların suçu hepsinden azdır..

Bir Yönetim klasiği daha ;Evet biz talipttik Fatih Tekke ye satntrafor rotasyonu için ancak BJK ile anlaştılar . İyi mi oldu kötü mü oldu deseniz bence yedekte oturan bir FT kimseye bir zararı olmazdı bakalım BJK ye neler kazandıracak

Yemin ederim yazık böyle kapanırsa transfer dönemi

box to box - oyun kurucu - sol bek - forvet ... 4 transfer ıhtıyacımız vardı yarısını aldık bunu da şükür (!)

Hayır JB geçmiyorum. Olayı şöyle anlatayım,

Benim tiyatro oyuncusu olduğumu bilen bilir. Rasim Öztekin, benim tiyatro ekibimden abim sayılır. Kendisi Galatasaray yönetiminde sanırım üye. (Başkanlık seçimlerinde oy falan verebiliyor yani her neyse)

Kendisi yöneticilerle iyi arkadaştır. Ne de olsa liseli.

Futbol muhabbeti dönerken transferle ilgili son dakika olabilir diye bir şey söyledi.

Şifre budur,

YOB2 :)

yabancı ortasaha box2box olabilirmi

Insua transferi yüzünden B2B transferinin yattığını yazmış milliyet doğru gibi geliyor...

Bir Yönetim klasiği daha ;Evet biz talipttik Fatih Tekke ye satntrafor rotasyonu için ancak BJK ile anlaştılar . İyi mi oldu kötü mü oldu deseniz bence yedekte oturan bir FT kimseye bir zararı olmazdı bakalım BJK ye neler kazandıracak

hiçbir şey kazandırmaz üstüne ellerindeki nihat ve bobo gibi adamı da küstürür o kuşbeyinliler...

fatih tekke mi kaldı artık allasen...

bu saatten sonra birşey çıkmaz çıkacak tek son dakika haberi şu olur "Galatasaray Jovanoviçle sözleşme imzaladı" ben bunu bekliyorum sizi de bilmem

Orkun artik açikla kim bu YOB2?

2.5 saat kalmis surda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt