Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 3 Saat !

Misimovice topu atacak futbolcu yok ki ayhan mustafa sarp anca geriye atar topu ne biçim transfer politikası izledik biz?

Ne yani bizmi Fatih Tekkenin peşindeydik... hayırlı olsun BJK'ye... 34 yaşında. Batdal oynasın daha iyi. Beşiktaş emekliler klubune üye olur artık..

Fatih Tekke 34

Mehmet Aurello 34

Guti 34

İbrahim Üzülmez 36

Adamlar ihtiyarlar heyetini kuruyorr :D:D

------------Ufuk------------

Sabri----Neill---Balta---İnsua

--------Cana---Ayhan-------

--Baptista--Misimovic--Arda-

-----------Baros------------

Bu takımı kimse tutamaz bence..

Rakiplerin defans yapmaktan başka düşünece şeyleri olmaz

baris oynayamazmi b2b?

Ulan yine en önemli yeri eksik bıraktık.:oÇöpe gidecek bütün sezon yahu.

Misimovic Elano v2 olacaktır şu kadro yapısıyla tamam adam asist kralı da ona topu kim atacak ?

Yan top ustalarımız mı pehh

transfer sezonunun başından beri en çok ihtiyacımız olan box to box biri.. ama ne hikmetse 2 saat kaldı ve hala ortada transfer yok.. bu nasıl bir yönetim anlayışıdır anlamıyorum.. Misi ve İnsua geldi diye herşey güllük gülistanık değil.. Yönetim kimseyi kandıramaz..

biz ----- pino-cana-misimovic-ınsua-mehemt batdal-çağlar birinci-ali turan-musa-çağıran-serdar özkan

fb------stoch-dia-niang-yobo-ilhan eker-caner-serkan kırıntılı

bjk-----quaresma-guti-hilbert-cenk gönen-fatih tekke-aurelio

sizce hangisi??

En azından bir sol bek almamız çok iyi oldu. Geçen sezon ve bu sezon, hep sol bekten yapılan hatalardan goller yedik, posizyon verdik. En büyük eksiğimizdi belki de.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

B_5176e7d65226f6332c69b4b6f7d30f02.jpg

ya bu musa çağıran benden ay olarak küçük ama yolda görsem babam yaşında adam sanarım, nasıl hormon varsa bu çocukta :D

Sezgin ile yalçındağ dönüş yaptılarmı acaba

Çok sinirliyim... Kaç aydır alamadılar çift yönlü bir oyuncu... Anca rüyamızda şampiyon oluruz artık!

Eskişehirdeki Pele'yi çok beğendim bizim maçta... 1987 doğumlu Portekizli orta saha oyuncusu… 20 yaşındayken Inter’de Vieira ve Stankovic’in yokluğunda orta sahada şans buluyor, zaman zaman uzaktan attığı gollerle de dikkat çekiyordu. Porto’da Ferreira onu kullanmayınca geriledi, geçen yıl Valladolid’de oynuyordu ama onlar da küme düştü.

biz ----- pino-cana-misimovic-ınsua-mehemt batdal-çağlar birinci-ali turan-musa-çağıran-serdar özkan

fb------stoch-dia-niang-yobo-ilhan eker-caner-serkan kırıntılı

bjk-----quaresma-guti-hilbert-cenk gönen-fatih tekke-aurelio

sizce hangisi??

emin olabilirsiniz ki arkadaşlar eğer avrupadan böyle rezilce elenmeseydik bu yönetim misi ve insua yı da almayacaktı sırf taraftarı susturmak,''bakın biz transfer yaptık biz suçlu değiliz'' demek için yaptılar.

bizim en muhakkak transfere gerek duyduğumuz pozisyon bugün 10 yaşında futboldan anlayan cocuğunda bileceği gibi ön libero mevkisi hemde 1 değil 2 tane adam gerekliydi o mevkiye.

diğer gerekli olan bölge ise kesinlikle santrafor, inanabiliyor musunuz galatasarayın 2.bir santroforu yok.

forvet demiyorum,santrofor bu çok büyük bir ihmal geçen sene ki a.madrid maçlarından hiç mi ders almaz yönetim!!

ve ısrarla sağ bek diyorum.

anlayacağınız yönetim takım için değil kendisi için tansfer yaptı,ne alabildiysem ne yapabildiysem kar mantığıyla.

eğer bir ön libero alınmazsa gerçekten durum çok vahim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt