Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

Orta saha transferi yapmayacaklar ve bunu Frank Rijkaard´in üstüne atacaklar. Biz orta sahayla anlasmistik ama Frank Rijkaard cok israr etti sol bek alinmasi icin diyecekler. Sanki cok dinliyorlar da Rijkaard´i. Hadi orta sahanin alinmayisini bir nebze kabul ederim de, forvetin alinmamasini kabul edemem. Bir is anca bu kadar sansa birakilabilir. Baros´un 40 mac oynayacagini düsünenler sonunda dobrowski olacaklardir.

B_5176e7d65226f6332c69b4b6f7d30f02.jpg

ya bu musa çağıran benden ay olarak küçük ama yolda görsem babam yaşında adam sanarım, nasıl hormon varsa bu çocukta :D

yok, adam 21 yasina basacak.

babasi 3 yas daha kücük yazdirmis.

---------Cana------Yasin--------

Kewell--------MIS----------Arda-

--------------Baros

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 3 Saat !

Ne yani bizmi Fatih Tekkenin peşindeydik... hayırlı olsun BJK'ye... 34 yaşında. Batdal oynasın daha iyi. Beşiktaş emekliler klubune üye olur artık..

Fatih Tekke 34

Mehmet Aurello 34

Guti 34

İbrahim Üzülmez 34

İbrahim Üzülmez 36 yaşında ayrıca daha 35 yaşında Yusuf şimşek var'

BURNLEY last night snubbed a late transfer deadline day bid for Andre Bikey from Turkish giants Galatasaray.

Sources close to the player revealed the Clarets would have stood to make a significant return on the £1million-plus spent on bringing him to Turf Moor from Reading just over 12 months ago.

Galatasaray tested the Clarets’ resolve with an out-of-the-blue offer that is understood to have exceeded £2m.

However, Cameroon international Bikey, who had a spell in central midfield last term, has excelled on his return to centre half this season.

And the decision not to cash in on the 25-year-old speaks volumes for Burnley’s ambitions of keeping a strong squad together to mount a promotion challenge.

İngiltere'de yerel bir gazetede çıkmış sanırım bu sabah. Fakat teklif geri çevrilmiş geniş bir kadroyla mücadele etmek istiyormuş Burnley... Fena oyuncu değildir Bikey gelse faydalı olurdu bence.

Misimovice topu atacak futbolcu yok ki ayhan mustafa sarp anca geriye atar topu ne biçim transfer politikası izledik biz?

Kime göre yapılıyor bu transferler anlamadım.Futboldan anlayan her insan şu takıma ilk önce orta saha ve forvet alır hatta kaleci alır(hadi kaleciyi geçelim) biz ofansif orta saha ve sol bek aldık.Rijkaard böyle istediyse takımın ne olduğundan haberi yoktur yok yönetim kendi başına aldıysa o zaman da rijkardın burada durmaması lazım..

Skibbe dönemindeki gibi avrupa maçlarında ki gibi Misimovic önderliğinde aynen öyle oynayacaksa takım sorun yok ama rezalet oynuyoruz..

En az 1 transfer yapılmalı..Geçen sene neler çektik kanıtı var hala 2 ay tek forvet oyuncusuyla çıkacağız maçlara

Ne yani bizmi Fatih Tekkenin peşindeydik... hayırlı olsun BJK'ye... 34 yaşında. Batdal oynasın daha iyi. Beşiktaş emekliler klubune üye olur artık..

Fatih Tekke 34

Mehmet Aurello 34

Guti 34

İbrahim Üzülmez 34

Fatih Tekke 33 İbrahim Üzülmez 36 yaşında ayrıca daha 35 yaşında Yusuf şimşek var'

emin olabilirsiniz ki arkadaşlar eğer avrupadan böyle rezilce elenmeseydik bu yönetim misi ve insua yı da almayacaktı sırf taraftarı susturmak,''bakın biz transfer yaptık biz suçlu değiliz'' demek için yaptılar.

bizim en muhakkak transfere gerek duyduğumuz pozisyon bugün 10 yaşında futboldan anlayan cocuğunda bileceği gibi ön libero mevkisi hemde 1 değil 2 tane adam gerekliydi o mevkiye.

diğer gerekli olan bölge ise kesinlikle santrafor, inanabiliyor musunuz galatasarayın 2.bir santroforu yok.

forvet demiyorum,santrofor bu çok büyük bir ihmal geçen sene ki a.madrid maçlarından hiç mi ders almaz yönetim!!

ve ısrarla sağ bek diyorum.

anlayacağınız yönetim takım için değil kendisi için tansfer yaptı,ne alabildiysem ne yapabildiysem kar mantığıyla.

eğer bir ön libero alınmazsa gerçekten durum çok vahim.

------------Ufuk------------

Sabri----Neill---Balta---İnsua

--------Cana---Ayhan-------

--Baptista--Misimovic--Arda-

-----------Baros------------

Bu takımı kimse tutamaz bence..

Rakiplerin defans yapmaktan başka düşünece şeyleri olmaz

Ben rakip olsam Barosu sakatlarim Cana ve Ayhana etkili baski kurarim, kaleye bol bol sut cekerim, yaziklar olsun yonetime, futbol cahili, futbol gorusu dar zihniyetle sampiyonluk beklemeyin, 2,3 senedir kendimizi yirttik CMF lazim diye! Valla zerre kadar sevinmedim Misimovic geldi diye, top oraya gekinceye kadar ya Ayhan ezer, yada Cana Ayhan ile anlasamaz geri pas yapar

Orta saha transferi yapmayacaklar ve bunu Frank Rijkaard´in üstüne atacaklar. Biz orta sahayla anlasmistik ama Frank Rijkaard cok israr etti sol bek alinmasi icin diyecekler. Sanki cok dinliyorlar da Rijkaard´i. Hadi orta sahanin alinmayisini bir nebze kabul ederim de, forvetin alinmamasini kabul edemem. Bir is anca bu kadar sansa birakilabilir. Baros´un 40 mac oynayacagini düsünenler sonunda dobrowski olacaklardir.

frank rijkaarda "sec, ya sol bek yada orta saha" demislerdir, yoksa adam hem sol bek hem orta saha isterdi kesinlikle.

"orta sahaya gerek yok, sol bek alin, kapatalim transferi " diyecek degil ya.

secmek zorunda kalmis adam, bu kesin.

sol bek transferi hem adam gibi sol bekimiz olacak anlamina geliyor, hem hakan baltayi stoperde oynatabiliriz anlamina geliyor (rijkaardi baltayi stoperde begeniyor)

böylece 1 tasla 2 kus vurmus olurum diye düs+ünmüs Rijkaard büyük ihtimalle ve secimini sol bekten yana kullanmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt