Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başka transfer olmaz gibi artık

tahmini bu seneki as kadro

15834_Galatasaray_SK.jpg

Çok değil 2-3 hafta sonra yine Oyunculara Ruhsuz deyip oyunculara küfretmeye başlayacaksınız.Sürekli hata nerede diye düşünüp yine Oyuncularda RUh arama seansına gireceksiniz.Tüm takımın beraberce rezil oluşunu Servete,Ayhana bağlayacaksınız.İşte o zaman Sorunun artık futbolcularda olmadığını anlayacak olanlara selam ediyorum.

Bunlar benim görüşüm kimseyle tartışacak değilim.2-3 hafta sonra tekrar buraya girdiğimde göreceğim başlıkları şimdiden tahmin edebiliyorum.

Kimde sorun?

Çok değil 2-3 hafta sonra yine Oyunculara Ruhsuz deyip oyunculara küfretmeye başlayacaksınız.Sürekli hata nerede diye düşünüp yine Oyuncularda RUh arama seansına gireceksiniz.Tüm takımın beraberce rezil oluşunu Servete,Ayhana bağlayacaksınız.İşte o zaman Sorunun artık futbolcularda olmadığını anlayacak olanlara selam ediyorum.

Bunlar benim görüşüm kimseyle tartışacak değilim.2-3 hafta sonra tekrar buraya girdiğimde göreceğim başlıkları şimdiden tahmin edebiliyorum.

Iyide kac yüzyil daha bu gazlamayla basarili olabiliriz ki? Ruh ne demektir ki? Onu kararlastiralim ilk önce. Ruh sadece deli dana gibi kosmakmidir, yoksa takimin basarisi icin verilen görevi laikiyle yerine getirmekmidir? Bu istek zaten her profesyonel futbolcunun icinde olmali. O ruhu zaten tasimali. Hadi diyelim ki Rijkaard bu adamlari fazla gazlayamiyor, yine de oyuncularimizin sahada Galatasaray icin kan akitmasi gerekir. Bu onlarin icinde olmali zaten. Artik sadece ruh bahanesinin arkasina saklanmayi birakip, sistem olusturmanin tam zamanidir

Hiç boşuna kontenjan sıkıntısı yaşayacaz demeyin

Bir tek Kameni gelirse yaşarız

Yoksa normal zamanda 12-13 sakata ulaşıyoruz Aralık gelmeden.Ne olacağı belli olmaz

Bence Baros bu sezon cok yedek kalacak Batdal kesecek bence barosu

15831_Galatasaray_SK.jpg

Senin şu forumda yazdığın her mesajında Rijkaard lafı var. Amacın da belli. Başka da birşey konuştuğun yok. Hala gelmişsin tartışacak değilim diyorsun. Geç bu işleri.

niye herkes canaya pinoya tas atiyor anlamis degilim...

cana olaganüstü bir önliberodur....

pinoda kalitesini ve yetenegini bence gösterdi...maalesef sakatlandi...

ama bence ikiside ilk 11'in degismezi olur...

----------------xxx-----------------

---sabri---neill------xxx-----insua---

---------------cana----------------

----------xxx------misimovic--------

---xxx---------------------arda66---

---------------baros----------------

baskasi yalan olur...

cana'yı olağanüstü yaptın pino kalitesini hangi maçta gösterdi ofk belgrad maçındamı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt