Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Izlemedim.

Izlesemde begenmem.

Taraftar Transfer bekliyor sen git Hajduk Split´den oyuncu al.

Iyi´mi ?

O adam bize gelse ancak 2-3 sene sonra Yildiz olur.

bence jovanovic geldi ki,eğer annan vs olmazsa mahcup olmamak icin istanbulda hazır bekletiliyo son dakika imza attıracaklar..

İstanbul için ölü eşşek gibi kokuyor diyor :mad:

Adamın söylediğinin tam çevirisi şu: "Ölüyorum burada. Avrupa'da neden kimse nasıl olur da deodoran kullanmaz? Haberleri yok herhalde! Ölü eşşek gibi kokuyorlar, şaka değil!"

Yakışıksız ve kaba bir ifade olduğu kesin, onu savunuyorum gibi algılamayın ama biz de İstanbul'da bir belediye otobüsüne, metrobüse falan bindiğimizde sık sık rahatsız oluyoruz aşırı derecede ter kokan insanlardan. Gerçi ben sıcak altında saatlerce eşek gibi çalışan insanların ne kadar deodoran sürerse sürsün akşam eve dönerken sıklım tıklım otobüse bindiklerinde bir de orada terleyip hal kötü kokmamalarına ihtimal vermiyorum genelde ama bu konuda ortalamanın altında özen gösterdiğimiz de kesin. Üstelik adam "İstanbul" veya "Türkiye" değil Avrupa demiş. Demek yaz boyu sıcaktan kavrulan İspanya, Yunanistan gibi Akdeniz ülkelerinde bu sıkıntıyı bolca çekmiş. Çok üstünde durulacak birşey değil, adam muhtemelen cahil ve/veya düşüncesiz birisi olduğu için de doğru bile olsa yakışıksız birşeyleri yakışıksız benzetmeler yaparak, yakışıksız bir üslupla söylemiş.

Adam Istanbul icin degil, insanlar icin diyor olu essek gibi kokuyorlar diye.

Adama saldırmadan önce düşünmek lazım hiç haklılık payı yok mu diye.

Hangimiz yazın sokakta gezerken ya da otobüslere bindiğimizde rahatsız olmuyoruz deo kullanmayan insanlardan?

Bu adam kokuyu nerde duydu orasını bilemiycem

daha bir hafta önce arda 3-5`e bakmadan satlsin falan diyen kisiler bir arda kesinlikle satilmamali diyor..baya komik bir durum

Bazı arkadaşlar Ibricic konusunda anlaşılamayacak kadar bağnaz düşünüyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt