Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim için de gelirdi değil mi Insua ! İyi kapak oluyor bazılarına !

İnsua kim ki Fatih Terim i kötülüyorsun.

Elinde ki değerlerin kıymetini bil moderatör olmuşsun Fatih Terim gibi bir üstada terbiyesizlik yapma!

Sen bugün Galatasaraysan, ne F.R sayesinde ne de paraya gelen yabancılar sayesinde.

Haddinizi bilin burda Fatih Terim hocayı eleştiriken!!

Gördük FR ne halt yiyor Galatasaray da.

Yazık be korkun, utanın, sıkılın, çekinin seni 4 yıl üst üste vardan yok ederek uefa kupasını kaldırtan 4 sene şampiyon yapan adama bunları söylerken utanın be.!

Bu foruma moderatör olmuşsun ama anlaşılan daha Galatasaray lı olamamışsın.

''Teknik.D değişikliği yaşandıktan sonra forma şansımın azalacağını hissettim.Benim için önemli olan gideceğim takımda fazla süre almam.Galatasaray'dan böyle bir teklif gelince düşünmeden kabul ettim.''

Sen o lafını İngilizlere söyle, şimdi çoğunluğun burada tepki verdiği gibi tepki verir. Ayrıca nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama hayatında kaç İngiliz'i yakından tanıdın da bu kanıya vardın merak ettim? Avrupa'nın da %90'ının ter kokmadığını biliyorum, adamın dediğinin de "doğru" olduğunu savunmuyorum zaten. Adam nasıl bizler bazı kendini beğenmiş davranışlar gösteren birkaç tane İngiliz gördük diye hemen öyle genelliyorsak (ve bu genelleme nasıl İngilizlere göre yanlışsa), adam da en sıcak aylarda İspanya, Yunanistan, Türkiye gibi hem en nemli dönemlerini yaşayan, hem zaten sıcak Akdeniz ülkelerinde ortalamanın üstünde oranda ter kokan adamla karşılaşınca "aynen bizim yaptığımız gibi" düşüncesizce genelleme yapmış. Adamın yaptığı genellemenin bizimkinden farkı yok ve yazdığı da öyle ciddi birşey değil. Düşüncesizce ve önemsemeden yazdığı için sanki yanındaki arkadaşına söyler gibi. "Ya bu Avrupalılar da hiç deodorant kullanmıyor herhalde, leş gibi kokuyorlar" deyivermiş. Salakça olan bunu Twitter'a yazması, sonuçta senin gibi olayı yanlış anlayacak ve hakaret olarak algılayacak insanlar olduğunu düşünmesini gerekir. Adamın orada demek istediği "Tüm Avrupa'da herkes ter kokuyor" demek değil, adam sadece anlık bir rahatsızlıkla aynen bizim söylendiğimiz gibi yazıvermiş, bunu anlamak lazım. Ki adamın söylediğinde en azından Türkiye için doğruluk payı var. Ben de eğer dışarı çıkıyorsam sıcak günlerde her gün bir yığın ter kokan adamla karşılaşıyorum, buna zaman zaman kendim de dahilim ne kadar dikkat etmek istesem de, ben de buraların yabancısı olsam "Off, herkes amma ter kokuyor" diye genelleyebilirim. O da bunu yapmış. Bak sen İngilizler'in %90'ının kendini beğenmiş olduğunu bir gerçek olarak kanıksamışsın bile. Araştırma mı yaptın? Kime göre neye göre kendini beğenmiş? Kolayca yazıyorsun...

hayatta hiç bir ingilizle tanışmadım ama birçok ingiliz kanalını takip etme şansım alıyor sıkma canını . ya ben dışarı çıkıyorum otobüsede biniyorum kalabalık yerede gidiyorum hiç ter korkusu gelmiyor burnuma adam 5 gündür Türkiye'de her gittiği yerde ter kokanlarla karşılaşmış daha neler ya. Samimi söylüyorum o kadar otobüse bindim daha yanımdakinin veya önümdekinin ter koktuğunu hatırlamıyorum.belki okulda olabilir oda top oynayıp sınıfa giriyorduk olacak o kadar ama beyfendi kime denk geldiyse ter kokuomuş maşallah.

Mert de bugün iyi iş yaptı :D

Sanada bir alkış ozaman

bu arada hiç söyleyeyim baştan vallahi billahi bu foruma misimoviç ismini ilk yazankişi benim yemin ederim transfer sezonunun açıldığı ilk gün Galatasaray formasıyla beşiktaş a gol attığını rüyamda gördüm demiştim herkes alay etmişti şimdi ben gülüyorum burdan:D

''Galatasaray kulübünden bana böyle bir şans verildiği için onur duyuyorum.Bu şansı çok iyi değerlendirip kulübü ilerilere götürmek için elimden geleni yapacağım.''

kewell insua

ikiside liverpool dan geldi

sol kanat tamam beyler

Pino sabri

ikiside sokak futbolu bazen dağınık ama iş bitirici

sağ kanat tamam beyler

Misimoviç Baros

ortadan gitmeler tamam beyler

Barış Sarp Cana Ayhan

Olacaksa Ayhan Cana olsun bari :D

insua kim ki fatih terim i kötülüyorsun.

elinde ki değerlerin kıymetini bil moderatör olmulsun fatih terim gibi bir üstada terbiyesizlik yapma

sen bugün galatasaraysa ne F.R sayesinde ne de paraya gelen yabancılar sayesinde

haddinizi bilin burda Fatih Terim hocayı eleştiriken

gördük Fr ne halt yiyor Galatasaray da.

yazık be korkun utanın sıkılın çekinin seni 4 yıl üst üste vardan yok ederek uef kupasını kaldırtan ,şampiyon yapan adama bunları söylerken utanın be.

bu sayfaya moderatör olmuşsun ama anlaşılan daha Galatasaray lı olamamışsın.

sanamı kaldı milletin galatasaraylılığını sorgulamak Fatih terimi sevmek zorundamı millet kendi işine bak.

''Liverpool'da bu kadar maç yapmam bana çok tecrübe kattı.Bu tecrübemi Galatasaray'a katacağıma inanıyorum.''

İyi iyi karıda kızda gözü yok..Topunu oynamaya gelmiş belli :)

b76984939340766f044c1ef.jpg

insua kim ki fatih terim i kötülüyorsun.

elinde ki değerlerin kıymetini bil moderatör olmulsun fatih terim gibi bir üstada terbiyesizlik yapma

sen bugün galatasaraysa ne F.R sayesinde ne de paraya gelen yabancılar sayesinde

haddinizi bilin burda Fatih Terim hocayı eleştiriken

gördük Fr ne halt yiyor Galatasaray da.

yazık be korkun utanın sıkılın çekinin seni 4 yıl üst üste vardan yok ederek uef kupasını kaldırtan ,şampiyon yapan adama bunları söylerken utanın be.

bu sayfaya moderatör olmuşsun ama anlaşılan daha Galatasaray lı olamamışsın.

Sen kimsinde benim Galatasaraylılığımı sorguluyorsun ? Benim canımı sıkma akşam akşam. Anca provokasyon yapmayı bilirsin. Bir dahada benim mesajlarımı alıntılayıp benim canımı sıkma. !!!!!

Gerizekalılar adamın 4 yıllık malliyeti 16 ediyor bunlar da ohaa ne para vermişler diyorlar zuahaha Guiza reyize kaç verdiniz de kaç kuruşluk katkı yaptı üstelik yandan gelen muz ortaya aynı şekilde karşılık vererek taça yakın yerden auta atarak şampiyonluğunuzu yedi zuahahah

Stay with us Guiza :D

:n::tank::tank::tank::n:

güiza bonservisi 14.5 milyon euro

yıllık 3.5 milyon eurofıkralarla türkiyedeki adam gibi soruyorum şimdi kuşlar

nasiii :D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt