Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir forvet alıp transferi kapatmalıyız...

Öyle dünya yıldızları aramaya gerek yok.Nonda gibi iş yapacak biri gelsin yeter...

Bakıyorum da Kazım Kazım ı bize yakıştırmışlar bu konudaki gelişmeler ne derecede doğru yada olacak bi transfer sizce ne kadar yararlı olur bizim açımızdan?

elano'yu gönder yerine ibriçiç ve jovanovic'i al bu oyuncuların birbiriyle uyumu da yüksek olur hem de yedek kalmayı sorun etmezler

biraz dan basliycak spor haberleri bakalim ozugr buzbas ne diycej

ayrica bu ozgur buzbasin twitteri yokmu ya butun ekibinde twiiter var bunda yok en azindan ondan duyardik birseyler

elano satılmaza 1 tane,elano satılırsa 2 tane transfer yapmalıyız bence.büyük ihtimalle satılmıcak ve biz de bir adam daha alıp transferi bitircez

Transfer döneminin başından beri bu forumu takip ediyorum ve bazen temenni bazen de bildiklerimi paylaştım. Benim de katıldığım ve her futbol oyununu az çok anlayan Galatasaray lının da ortak görüşü orta saha ya oyunu çift yönlü oynayabilecek bir futbolcuya hala ve 3 senedir orta sahamızın ihtiyacı var. Hep bir şeyler eksik görüyoruz. Bu sezonu kaybetmemek adına eğer bu dönem olmasa bile ara dönemde mutlaka bir transfer şart. Bu transfer de mevcut 8 yabancı oyuncumuzdan 6 tanesini ilk 11 oynatacağımızı var sayarak Türk olamalıdır. Bu bölgedeki en iyi 2 Türk oyuncular takip ettiğim kadarı ile Nuri Şahin ve Gökhan İnler dir. Eğer burası düyanın en büyük GALATASARAY forumu ise, Galatasaray da 20 milyon taraftarı olan ve her kulvarda zirveyi kovalayan bir takım ise ve kulübümüz maddi imkansızlıklar sebebiyle bu iki youncuyu alamıyor veya almayı düşünmüyor ise, Galatasaray taraftarı bunu kulubü için yapmalıdır. Nuri Şahin ve/veya Gökahn İnler Galatasaraya adında bir internet sitesini açmalı ve gerekiyor ise kulüp yönetimi ile irtibata geçip bir banka hesabı açtırmalı , ara transfer dönemine kadar toplanan para ne kadar olur bileme ancak yönetim parayı ne reye kullanması gerektiği konusunda bir haritaya kavuşmuş olur. Site yöneticilerine bu öneriyi Gscimbom forumu olarak başlatmalarını ve nihayetinde Galatasaray a eller tutulur bir hizmet kazandırmaları için Rica Ediyorum.

Bu talebinizi ayrıntılı bir şekilde adminlerimizden birine pm ile iletir misiniz rica etsem ? Kafanızdaki planı tam olarak anlatırsanız da seviniriz. Ben de düşündüm ve uygulamaya çalışmıştım bunu ama makbuz olayları falan yapmak lazım o yüzden zor şimdiden söyleyeyim :)

Ya nuri ya mevlüt erdinç alınsın

ama ne olur yerli birisi alınsın

kalitelisinden

Arkadaslar yeni geldim. Hicbirseyden haberim yok. Misimovic 4 yillik, Insua satin alma opsiyonuyla kiralanmis. Süper haberler. Arda olayindan da haberim var. Bilmek istedigim, transferi kapattik mi simdi? Nedir gelismeler? Bilgilendirirseniz cok sevinirim. Hicbirseyden haberim cünkü.

en iyisi saat 00.00 bekleyip capraz haber dinleme yapip GSTV ve NTVSPOR dan haber almak. Mehmet Helvaci birsey demismi ogreniriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt