Harun Çınar
Parçalı Üye
- 27 Aralık 2008
- 3.046
- 543
- 1.853
Cevap: Transfer Nöbeti
var
S.A gelişme varmı başka birde insua'da opsiyon varmı ?
var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karaktersiz bir herif ama tam ihtiyacimiz olan futbolcu, Turk, Sagda ve Forvette oynuyor, hizli kuvvetli. Ama dedigim gibi en onemli seyden yatiyor duzgun adam degil.

15 Dk sonra Avrupa'da transfer donemı bıtıyor
Özgür'de duyumları bizden çalıyor. Dün gece burda koca forum şahittir. Misi haberini verdi o sırada biz Insua'ya geçmiştik bile. Sonra 2 dk geçti yeniden bağlanıp "tweeter" kaynağınıda söyleyerek Insua dediÖncesinde zor bir isim sır gibi bulamadık dedi ehehehe.
Ayrıca burdan bir arkadaş "Özgür Buzbaş açıklama yaptı" dedi. Gerekenin adminler tarafından yapılmasını talep ediyorum. Basket maçından bri ntvspor-ntv deyim. Güntekin'in programı dahil baktım ne Özgür Buzbaş bağlandı ne de bir haber geçildi.
15 Dk sonra Avrupa'da transfer donemı bıtıyor
Transferin son günü olmasaydı Atletico Madrid'in teklifinin kabul edilmesini isterdim.
İşte bunları ben de düşünüyorum ve gelmesini de bir taraftan istiyorum ama içimde güvensizlik varBrezilyalı olmasından mıdır, yoksa adı geçe geçe antipati topladığından mıdır bilmiyorum. Sevilla zamanındaki kadar oynayabilmesi zaten imkansız ama ona biraz olsun yakın bir performans sergileyebilse kral olacaktır. Zaten fiziği, top tekniği vs çok iyi.
Transferin son günü olmasaydı Atletico Madrid'in teklifinin kabul edilmesini isterdim.
Ya nuri ya mevlüt erdinç alınsın
ama ne olur yerli birisi alınsın
kalitelisinden
Mehmet helvacı transfer dönemi bitene kadar GAlatasaray'da transfer bitmez dedi.Febe Yobo'yu aldı.Atletico Madrid'in Arda'ya 11 m Avro teklif ettiği resmi siteden açıklandı.12 Dev Adam Yunanlıları Ezdi.Al sana tek cümle![]()
hala metehan diyenler var enteresan![]()
hala metehan diyenler var enteresan![]()