Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Karaktersiz bir herif ama tam ihtiyacimiz olan futbolcu, Turk, Sagda ve Forvette oynuyor, hizli kuvvetli. Ama dedigim gibi en onemli seyden yatiyor duzgun adam degil.

Katılıyorum 4-3-3 te sağ açıkta oynayacak nadide oyunculardan alınırsa ve gs terbiyesi alırsa eminim başarılı olur.

İnsua Libero olarak da oynayabiliyormuş.Gerekirse B2B oynatırız eğer ofansı iyiyse.Arjantinli sonuçta ama...

HERŞEYDEN ÖNCE bir forvet almalıyız.Baros sakatlanırsa Kewella güvenemeyiz.

Benim fikrim hazır Fener guizadan kurtulmaya çalışıyor.Bize satsınlar veya kiralasınlar uygun bir fiyata.Bizim sistemde Kaçırdığı kadar atar da bence :asd:

Özgür'de duyumları bizden çalıyor. Dün gece burda koca forum şahittir. Misi haberini verdi o sırada biz Insua'ya geçmiştik bile. Sonra 2 dk geçti yeniden bağlanıp "tweeter" kaynağınıda söyleyerek Insua dedi :) Öncesinde zor bir isim sır gibi bulamadık dedi ehehehe.

Ayrıca burdan bir arkadaş "Özgür Buzbaş açıklama yaptı" dedi. Gerekenin adminler tarafından yapılmasını talep ediyorum. Basket maçından bri ntvspor-ntv deyim. Güntekin'in programı dahil baktım ne Özgür Buzbaş bağlandı ne de bir haber geçildi.

Foruma ben Insua yazdım yabancı bir gazetecinin twiti ile birlikte ondan sonra buradan biri Ersin Düzen'e twittledi bir süre sonra da Özgür Buzbaş bağlandı :) Bu olay aynen böyle oldu artık ne olmuştur bilemem :D

İşte bunları ben de düşünüyorum ve gelmesini de bir taraftan istiyorum ama içimde güvensizlik var :) Brezilyalı olmasından mıdır, yoksa adı geçe geçe antipati topladığından mıdır bilmiyorum. Sevilla zamanındaki kadar oynayabilmesi zaten imkansız ama ona biraz olsun yakın bir performans sergileyebilse kral olacaktır. Zaten fiziği, top tekniği vs çok iyi.

Namık, bir de şöyle düşün.

Adamın kariyeri Roma, Arsenal, Real, Sevilla gibi takımlarda geçmiş. Sadece bir kez kiralanmış, geri kalan transferlerinin maliyetlerinin değeri 30 milyon £. Adamın kariyeri boyunca 30 maçın altına indiği yok bir sezon içinde. Fiziğe önem verilen İtalya ve İngiltere ligleri de dahil buna.

Aynı antipatiyi Neill da toplamıştı transfer haberlerinden sonuç?

Baptista'nın fos çıkma olasılığı çok azdır. Ama gelirse 9. yabancı olur. Kewell tribüne gelir o zaman :(

Baptista iyidir, oh mis transfer olur. Rahat olun agalar ;)

Ya nuri ya mevlüt erdinç alınsın

ama ne olur yerli birisi alınsın

kalitelisinden

nuri'yi dortmund'dan ancak avrupa devleri koparırsa koparır yoksa ayrılmaz.

mevlüt için 20 milyon euro falan isterler bizim baros gibi psg'de, 10 milyon'a aldılar hem de.

maalesef iyi türkler çok pahalı bizim için.

işte bir veli&yasin umudumuz vardı ama haber çıkmadı hiç.

Daha transfer olacakmiymis kankalar? Bir aciklama oldu mu?

ntvspor'da yayınlanan gol programında bu akşam güntekinle ersin kameni uzun zamandır ispanya liginde oynuyor sanırım 38 veya 39 yaşında dediler yarıldım resmen...

Mehmet helvacı transfer dönemi bitene kadar GAlatasaray'da transfer bitmez dedi.Febe Yobo'yu aldı.Atletico Madrid'in Arda'ya 11 m Avro teklif ettiği resmi siteden açıklandı.12 Dev Adam Yunanlıları Ezdi.Al sana tek cümle :D:D

Eyvallah, + rep.

Yunanlari ezdigimizi biliyorum, o maci izlemek icin ayrilmistim zaten pc nin basindan.

Bu arada Ardaya teklif oldugunu hangi site yazdi, Galatasaray org mu yoksa, Madridin resmi sitesi mi?

Angutlar sabah insua kiralık, gs pilot takımlık yapıyor diye dalga geçiyorlardı, hem obsiyonu duyunca sustular hem de kendileri yoboyu kiralayınca iyice morardılar, acaba yobonun obsiyonu kaç milyon pound'dur ?

javanoviç halen istanbuldamı acaba.bilgi verecek varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt