Ekrem Yılmaz
Sarı Üye
- 28 Kasım 2008
- 739
- 0
- 1.286
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes üzülüyo ama napcaz dünyanın sonu diye bişi yok herşey öyle değil işimize bakalım hedeflerimizi koyalım şans birazda.kötümser olursan kötümser kal izleme maçları biraz geçmişi unutmak lazım orda kalırsın yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir
Kim ne derse dedin Cana'nin yerine 5 milyon euroya cok daha iyi birini alabilirdik.
Sanirim cok aceleci davrandik Cana transferinde.
5 milyon euroya b2b alirsin, + 1-2 milyon daha koy, cok kaliteli bir b2b alabilirdik hatta.
ftw1905
Beyler ciddiyim bilgim yok, hep aynısını diyorum ama son anlar, kimse kimseyi bulupta konuşamıyor...Banada bilgi gelmiyor malesef...
baptistaya neden soğuk bakıyor forumdakiler adam orta saha da forvet de oynar..görev adamı defansif ön libero bile oynar...
arkadaşlarrrrrr şimdi fırından yeni çıkan bır gelısmeyı sızlere bıldırıyorum bu gece saat 12.22 itibarıyle antony annan adlı futbolcu gsnin futbolcusudur futbolcu ve menejerı fax yoluyla ımzasını yollamıstır hayırlı ugurlu olsunnn-Facebook GSG yorumlardan biri

Konu Zidane olunca kendimi savunmak zorunda hissediyorum kusura bakmaHakan Balta fiziki olarak iyi ama hız ve türevleri açısından zayıf bir adam olmuştur hep. Ersun Yanal bu adam geldiğinde bize "kağnı" aldı Galatasaray demişti ama bunu basit oynadığından dediğini söylemişti gariptirki
Balta basit oynar, mental olarak iyidir yani önceden böyleydi artıları budur. Şu anki eksiği mental olarak e mental olarak eksik olursa bu hallere düşmesi normal. Sigara olayı çok mu etkilidir ? Sanmam. Eşinden ayrılmış olmasını atlatamadı sanırım.
Kim ne derse desin Cana'nin yerine 5 milyon euroya cok daha iyi birini alabilirdik.
Sanirim cok aceleci davrandik Cana transferinde.
5 milyon euroya b2b alirsin, + 1-2 milyon daha koy, cok kaliteli bir b2b alabilirdik hatta.
Allah alla.bu ne güzel mantık böyle![]()
![]()
Yiğit Gökoğlan tam yerinde transfer olurdu ortasahaya...
DOĞUM TARİHİ: 05 Haz 1989
UEFA'dan elenmeyi önemsemeyenler lütfen bir Avrupa Takım Sıralaması'na baksın. Beni deli etmesin. Düşünün ki 5 yıl önceki Trömsö yılının puanları daha bu sene silinmişti. Bu seneki düşük puan bizi 5 sene daha 10 sıra aşağı çekecek. Şampiyonlar Ligi'nde şansımız yaver gitmezse hep 1 torba aşağıdan gireceğiz. Ön eleme oynarsak seri başı olmamız çok zorlaşacak.
kusura bakma ama bence saçmalıyorsun şampiyonlar ligi play-offunda büyük ihtimalle 2. torbada olacağız tabii direk katılamazsak totthenam falan gelirse bencede eleyebilirizde diyelim milan liverpool falan geldi kolay mı onları elemek?
sen izleme maclari arkadasim
ben boyle duzensiz plansiz ne yaptigini bilmeyen bir yonetim istemiyorum
bakiyorum herkes bi guzel indirmis yelkenleri iki adam geldi diye
gorevlerini yapamiyorlardi simdi yaptilar bir nebze ama kaybolan seylerin hesabini tabi transfer taraftari soramaz.
cok da sasirmiyorumzavalli FR bir tarafini yirtiyolar
arada boyle mesajlarla hatirlatayim da herkes bi refresh olsun
adnan sezgine sallayan arkadaslar da bir durulmus bakiyorum da
acaba arastirsakmi eski laflarini herkesin
once prensip gelir sonra isimler