Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler ciddiyim bilgim yok, hep aynısını diyorum ama son anlar, kimse kimseyi bulupta konuşamıyor...Banada bilgi gelmiyor malesef...

ftw1905

19837_100630603305073_100000744013356_15680_3942090_n.jpg

Yiğit Gökoğlan tam yerinde transfer olurdu ortasahaya...

DOĞUM TARİHİ: 05 Haz 1989

Elimizde 8 yabanci yok mu su anda, 1 tane daha alirsak biri tribune cikacak, sakatlarin olmadigi durumda

herkes üzülüyo ama napcaz dünyanın sonu diye bişi yok herşey öyle değil işimize bakalım hedeflerimizi koyalım şans birazda.kötümser olursan kötümser kal izleme maçları biraz geçmişi unutmak lazım orda kalırsın yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir

sen izleme maclari arkadasim

ben boyle duzensiz plansiz ne yaptigini bilmeyen bir yonetim istemiyorum

bakiyorum herkes bi guzel indirmis yelkenleri iki adam geldi diye

gorevlerini yapamiyorlardi simdi yaptilar bir nebze ama kaybolan seylerin hesabini tabi transfer taraftari soramaz.

cok da sasirmiyorum, zavalli FR bir tarafini yirtiyor sol bek diye:)

arada boyle mesajlarla hatirlatayim da herkes bi refresh olsun

adnan sezgine sallayan arkadaslar da bir durulmus bakiyorum da

acaba arastirsakmi eski laflarini herkesin

once prensip gelir sonra isimler

Kim ne derse dedin Cana'nin yerine 5 milyon euroya cok daha iyi birini alabilirdik.

Sanirim cok aceleci davrandik Cana transferinde.

5 milyon euroya b2b alirsin, + 1-2 milyon daha koy, cok kaliteli bir b2b alabilirdik hatta.

Gerçekten bu adamı izlemedim sadece scoutgs nin koyduğu videosunu biliyorum

Dedikleri gibiyse eyvallah ama dedikleri gibi değilse de ben pinoya verdiğimize yanarım önce

Cana neyse ama pino sakat beyav

arkadaşlarrrrrr şimdi fırından yeni çıkan bır gelısmeyı sızlere bıldırıyorum bu gece saat 12.22 itibarıyle antony annan adlı futbolcu gsnin futbolcusudur futbolcu ve menejerı fax yoluyla ımzasını yollamıstır hayırlı ugurlu olsunnn-Facebook GSG yorumlardan biri

neeee goray 2-2 miiii 2-2 gorayyyyyyyyyyyyyyyyyy :D:D:D

Konu Zidane olunca kendimi savunmak zorunda hissediyorum kusura bakma :) Hakan Balta fiziki olarak iyi ama hız ve türevleri açısından zayıf bir adam olmuştur hep. Ersun Yanal bu adam geldiğinde bize "kağnı" aldı Galatasaray demişti ama bunu basit oynadığından dediğini söylemişti gariptirki :) Balta basit oynar, mental olarak iyidir yani önceden böyleydi artıları budur. Şu anki eksiği mental olarak e mental olarak eksik olursa bu hallere düşmesi normal. Sigara olayı çok mu etkilidir ? Sanmam. Eşinden ayrılmış olmasını atlatamadı sanırım.

Eşinden ayrıldı mı?Çok kötü olmuş bu bir yakınımdan biliyorum duygusal insanları acayip etkiliyor birde çok küçük çocukları olması lazım zor bir durum.

Kim ne derse desin Cana'nin yerine 5 milyon euroya cok daha iyi birini alabilirdik.

Sanirim cok aceleci davrandik Cana transferinde.

5 milyon euroya b2b alirsin, + 1-2 milyon daha koy, cok kaliteli bir b2b alabilirdik hatta.

Sen söyle o zaman reis bir futbolcu o fiyata

insuanın opsiyonunda bonservis ücreti ne kadar bilen var mı?

UEFA'dan elenmeyi önemsemeyenler lütfen bir Avrupa Takım Sıralaması'na baksın. Beni deli etmesin. Düşünün ki 5 yıl önceki Trömsö yılının puanları daha bu sene silinmişti. Bu seneki düşük puan bizi 5 sene daha 10 sıra aşağı çekecek. Şampiyonlar Ligi'nde şansımız yaver gitmezse hep 1 torba aşağıdan gireceğiz. Ön eleme oynarsak seri başı olmamız çok zorlaşacak.

ya birak utku ya anlatmaya degmez

adamlar CL ye gideceksek iyi ki elenmisiz diyor

sanki elenene CL bileti veriyorlar:)

madem paraniz pulunuz vardi gecen ay alsaydiniz bu adamlari dengesiz insanlar

hatta bunlarin 1 gomlek altindakileri alsaydiniz o zmaan ona da raziydik

FR tabi yumrugunu masaya vurunca taraftarda FR nin arkasinda durunca, ve buna koltuk sevdasi eklenince transferler geldi

ayni gecen secim oncesi oldugu gibi

sen izleme maclari arkadasim

ben boyle duzensiz plansiz ne yaptigini bilmeyen bir yonetim istemiyorum

bakiyorum herkes bi guzel indirmis yelkenleri iki adam geldi diye

gorevlerini yapamiyorlardi simdi yaptilar bir nebze ama kaybolan seylerin hesabini tabi transfer taraftari soramaz.

cok da sasirmiyorumzavalli FR bir tarafini yirtiyolar

arada boyle mesajlarla hatirlatayim da herkes bi refresh olsun

adnan sezgine sallayan arkadaslar da bir durulmus bakiyorum da

acaba arastirsakmi eski laflarini herkesin

once prensip gelir sonra isimler

:animation: :tiphat:

Adnan Polat istifa - imza Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt