Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nizamettin Çalışkan beyler bu adamı alsak bari.

yiğit gökoğlanı istanbul sınırlarına soktunuzmu

futbolcu kimliği geriye gider :)

behlül fenerbahçeli futbolculara tecavüz etmek için Galatasaray'a geliyomuş :D yeni transferimiz tüm camiamıza hayırlı olsun :D

Bizimkilerin +2'yi kullanacağını sanmıyorum.Artık yarın transfer yapacak olan tek takım var oda Bejeke.

-----------------Ufuk-------------------

--------Neill-----------Ser/Hak/Gök-------

Sabri-------------------------------Insua

-----------Cana-------NURİ---------------

-----------------Misim--------------------

Elano/Pino-----------------------------Arda/Kewell

------------Batdal/Baros/Kewell------------------

Paraya kıy yönetim al şu NURİ'yi bize alırsak CL'ye gititğimiz gibi hem nuriye verdiğimiz para hemde İnsua'nın opsiyon parasını çıkarırız.

Eğer Cana'nın yanında BAm'dan biri oynarsa misimovic bile bizi kurtaramaz en fazla son 5 haftaya kadar geliriz sonra Şampiyonluk yarışını uzaktan izleriz :(

Baros sakatlanırsa şampiyonluk hayal olacak yine.. Ahh ah.

Forvet transferi önlibero transferinden daha acildir kesinlikle. Cana ve Misimovic ile orta sahamiz kalitelesti zaten. Mecburen Sarp´la idare edecegiz. Idare de ederiz. Ama forvette idare edemeyiz Baros´a birsey olursa

Beyler bütün avrupadamı bitti transfer yoksa bazı ülkelerdemi???

Konu Zidane olunca kendimi savunmak zorunda hissediyorum kusura bakma :) Hakan Balta fiziki olarak iyi ama hız ve türevleri açısından zayıf bir adam olmuştur hep. Ersun Yanal bu adam geldiğinde bize "kağnı" aldı Galatasaray demişti ama bunu basit oynadığından dediğini söylemişti gariptirki :) Balta basit oynar, mental olarak iyidir yani önceden böyleydi artıları budur. Şu anki eksiği mental olarak e mental olarak eksik olursa bu hallere düşmesi normal. Sigara olayı çok mu etkilidir ? Sanmam. Eşinden ayrılmış olmasını atlatamadı sanırım.

Zidane'ı bende severim:) Hakan'ı da severdim ama bu sene hayal kırıklığına uğrattı. Kaybettiği toplarda geriye koşmadı. Artık bilerek yaptığını bile düşünmeye başlamıştım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt