Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Belki yarın bir Giovani Dos Santos süprizi olabilir mi acaba içime doğdu bir anda kaynak falan diyip yemeyin başımın etini.

Helvaci:Santos ilerleyen yıllarda da bizle olabilir falan demişti diye hatırlıyorum bir röportajda.Opsiyonlu kiralık olur mu acaba.

çok gereksiz olur daha gerekli mevkiler var misal forvet...

Bilgi olarak transferi bitirdik açıklaması var - doğru ama bilerek mi böyle söylendi orasını bilemem -

yorumum ise bu bilginin ters köşe yapmak için değil,gerçekten söylendiği yönünde

Bana göre yabancı transferini tamamladık.

Yerli konusunda fazla birşey söylemek istemiyorum son dakikada genç gelecek vadedin bir isim alınabilir.

gelecek vaadeden türk konusunda pek istekli değilim açıkçası. musa, cumhur gibi adamlar var zaten. serkan var, mehmet batdal var. aydın bile var :D

yurt dışından gelecekse o ayrı.

aynen ama bence bu yıl yolcu umarım çok iyi performans sergiler dediğim gibi romanya maçındaki şutları çok iyiydi öyle güzel şutlarda çekebilse çok büyük fiyatlara gider umarım bizi gururlandırıcaktır . ardanın istediği l'pool taraftarları forumlarda ağlıyor sign arda please diye ingilterede yaşayan tottenham ve fenerbahçe taraftarı kkuzenim (gs düşmanı değildir sever) :D liverpool'lu arkadaşlarının hepsinin ardayı çok istediğini en çok alınmak istenilen oyuncuların başında geldiğin ama taraftarları tarafından yönetim tarafını bilemem bence bu transferde engel olarak l'pool'un maddi sorunları olabilir hodgson ilgilenmiyoruz dedi ama bence giderse başkan ancak liverpool'a verir .. ardayı cidden deli gibi istiyorlar:D

Haydi inşallah ya ama gönlüm benim ardanın çocukluğumun takımı milana gitmesinden yana keşke oraya gitse İtalya ligi bence arda için biçilmiş kaftan yemin ediyorum orda efsane olsun orda da bi gün kaptan olsun bizim kaptan diyorum

tabii temenni

Pino herhalde Linderoth gibi olmaz yani.Gelince forvette de oynar,biraz saç baş yoldurur ama yıpratır bence.

Bilgi olarak transferi bitirdik açıklaması var - doğru ama bilerek mi böyle söylendi orasını bilemem -

yorumum ise bu bilginin ters köşe yapmak için değil,gerçekten söylendiği yönünde

Bana göre yabancı transferini tamamladık.

Yerli konusunda fazla birşey söylemek istemiyorum son dakikada genç gelecek vadedin bir isim alınabilir.

Onceki yazınızda Yöneticilerin Muhabirlere Transferi bitirdik açıklaması yaptığını söylemiştiniz.Burdan yola çıkarak mı kapattık diyorsunuz ya da size gelen başka bir duyum mu var desem ?

Genç yetenek Semih'in, Okan Alkan hakkındaki yorumu: 'Bana bu kadar şans tanınmadı :)

pino çok iş yapar ama sakat sakat aldık adamı be..

(Uğur Doğan)

Bi zahmet özeline bakarmısın

pino çok iş yapar ama sakat sakat aldık adamı be..

Abi adama tekme attılar sakatlandı sakat sakat almak mı oluyor bu. Yapmayın etmeyin yahu. Dia sakatlandı hiç sorun olmadı Pino sakatlanınca müzmin oldu hemen. Gelmeyin medyanın gazına.

Hayır değil. Jovanovic gelmeden Insua'yı biliyordum aga ben.

bilemiyorum ama insua transferi çabuk gerçekleşti - tabi ne kadar çabuk orasını bilemem :) -

İnsua neden Misi ile beraber aynı anda gelmedi ? Misi'nin gelişi planlandıktan sonra iş bitmiş gibi bir izlenimi gördüm,çok önceden planlı olsaydı aynı uçakta gelirler ve insua yı saat 4-5 e kadar bekletmezlerdi diye düşünüyorum.

Tabi bunlar tahmin doğru olan İnsua transferinin çabuk gerçekleştiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt