Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kimi alırdın renkdaş bak mönüde gerard,ledesma,,emana,baptista var tabi neden olmasın senin için ledesmayı alalım:lol:

Yok bunlarıda istemem... Baptista veya Emenayı DMC olarak düşünceksek hiç istemem...Ama forvet yedeği olabilir...Emena da ayağında çok top tutuyo izlediğim kadarıyla.. Şuan ilk 11 de topu ayağında tutması gerekenler Arda-Misimovic-Kewell olarakk görüyorum..

Türk orta saha olabilir...Sezer Öztürk-Murat Ceylan gibi....Yabancı derseniz illa Annan :)

Özgür Buzbaş'ın, Galatasaray bugün ismi sır gibi saklanan bir oyuncunun transferini bitireceğini söylediği haberleri doğru mu?

sadecelig kaldı elimizde ve bu kadroya başka yabancı alma gereği duymamış olabilir yönetim.böyleise yanlış olur.

(M)üzik koyduk videolarına bazen duygulandık,bazen hüzünlendik

(İ)smi sayıkladık uykumuzda hep seni bekledik

(S)anmaki senden bi an olsun ümidi kestik

(İ)nanki seni Azrailin beklediği gibi bekledik

(M)isi dedi Misik dedik sonunda getirdik

(O) zaman kükreme zamanı şimdi Cehennemi ayağına getirdik

(V)urduk f5 lere resmi sitede bekledik

(İ)smini duyduğumuzda bir anda kilitlendik

(Ç)ıldırın Çıldırın dedik, Özledik ,bekledik, ve elde ettik.

Hoşgeldin Misimovic :)

bu annana gol attırmamak lazım ali samiyende eğer gelir gelirsede acilen aklı başında bir türk isminin olduğu nüfus kağıdı vermek lazım eline:)

Forvet transferi konusuna katilmamak elde degil. Gecen sene yaptigimiz hatanin aynisini yine yapiyoruz. Batdal geldi en azindan diyorduk ama o zamanlar Pektemek falan da konusuyorduk. Batdal 3. forvetti yani. Simdi Baros form tutmakta, Batdal sakat, 3. forvet Kewell...

Allah korusun Baros'a yine birsey olsa gecen seneki gibi (ahirette Emre B.'na kallavi bir tokadim var gecen sene sakatladigi icin Baros'u), yine 4-6-0 muhabbetlerine geri donecegiz. Olacak is degil gercekten.

Baptista, her ne kadar cok bayilmasam da kendisine, ve Annan'i daha cok istiyor olsam da, fena fikir gibi gozukmuyor su anda.

Ama saniyorum kapattik transferi. Ve aslinda durum hic de dusundugumuz kadar iyi degil. Ne kaleye, ne defansa, ne orta sahaya, ne de forvete istenen takviyeler yapilmadi, arti elimizde Keita eksi Pino zararimiz ne kadar? denklemi var...

Alt yapıdan da adam çıkarmak lazım artık

Ahmetler cumhurlar yavaş yavaş oynamalı diye düşünüyorum özellikle Türkiye kupasında Bu arada çağlar düzelince acaba defansın göbeğinde iş yapar mı

1283294546147663.jpg

roma borielloyu aldı demek ki baptistayı şutlayacaklar bize gelir inşallah iste forvet oynasın iste oyun kurucu sağ sol açık veya ön liberoda box to box oynasın bi kalede oynamadı bu adam.

iddaa ediyorum birçok yorumcu spor adamı gsc yi takip ediyor.....burdaki haberlerden kanalda sitede haber yapıyorlar.özgür buzbaş ta buna örnek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt