Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 15 Saat!

Basar parayı da alırlarsa selçuğu lig konusunda pek iyimser olmam

Hatta lyvivin forma reklamını tuttuk diyebilirim

ama alamazlar zannetmem

bu yılın transferde patlayan medya kurumu lig tv ve ekibidir.

Bu sene bu kadroyla Sampiyonluk veya Sampiyonlar ligine katilmak lazim.

Sonra seneye Rijkaardla sözlesme uzatip Türk futbolcu alinmasi lazim biraz paraya kiyilip.

Sampiyonlar Ligi gelirleriyle 10 Milyona: Onur +Selcuk Inan

Transfer Bütcesiyle Bursadan 10 Milyona: Volkan+Sercan

TFF neden Yabanci Kontenjanini kaldirmiyor hala kafam almiyor.

Kontenjanla Türk futbolucularina daha kolay 1.lige gelmeyi sagliyorlar,ama asla kaliteyi ve Milli Takima katki saglayamiyorlar.

Kontenjan kalksa bizim Türk gencleride bir tarafini yirtmak zorunda kalacak A-takima cikmak icin.Daha cok Kaliteli oyuncular ortaya cikacak.Ama böyle biraz mücadele eden,1-2 pas yapan,birazda tanidigi olan 1.Lige kadar yükseliyor.

Almanya,Ingiltere,Italya,Fransa,Ispanya.

Yabanci kontenjani olmayan ülkeler ve hem en kaliteli ligler,hemde Milli takimlari en kaliteli olanlar.

Bizimkiler hala uyuyor.

+REP

Futboldan anlıyoruz diye geçinen yorumcular ise her yerde kontenjan düşürülsün diye saçma sapan konuşuyorlar.

Bugün Sercan gibi adama 10 milyon euro,pektemek'e 4 milyon euro,volkan ve ozan gibi bir anlık parlayan isimlere 7-8 milyon isteniyorsa bunun suçlusu FEDERASYON'DUR.

Kaldır kontenjan'ı bak bakalım yerliler nasıl çalışıyor idmanlarda takımlara girmek için Hagi bile idmanlardan sonra kendini özel çalışma yapıyordu bizimkiler ise Unlarını elemiş eleklerini asmışlar o bar senin şu kız benim dolanıyorlar piyasa da.

Nede olsa kulüpler muhtaç yerlilere:mad::mad:

M.topuz,emre,nihat gibi adamlar senelik 3,5 milyon euro alırmı ya:asd::asd:

misimoviçi almanya ligini takip ettiğimden bayağı izledim..misiden öyle 2-3 adam geçmesini beklemeyin hani çalımı gerektiğinde atar..top her ayağına geldiğinde yaratıcı bir şeyler düşünür muhakkak baros sakat olmasa bu yıl en az 30 atar ligde..ara pasları çok bitirici ve her 2 ayağı ile de mükemmel işler yapabiliyor...

Emana konusunda duyumcu yakaladım :asd: Ama kof çıkmış..

offf ya çok da seyimde antunun duyumculari, hayatimda yemin ederim bunlarin kadar geri zekali, kelleci insan görmedim,

sizde elin kirosunun salladigi habere inaniyorusunuz, ibra fenerde, forlan fenerde, robinho, hazard, ronaldinho, krasic, arshavin bitmek uzere :) ; amauri,

Daha yazim mi?

offf ya çok da seyimde antunun duyumculari, hayatimda yemin ederim bunlarin kadar geri zekali, kelleci insan görmedim,

sizde elin kirosunun salladigi habere inaniyorusunuz, ibra fenerde, forlan fenerde, robinho, hazard, ronaldinho, krasic, arshavin bitmek uzere :) ; amauri,

Daha yazim mi?

birde fenerbahçenin bu seneki transferlerinin tamamı birini alamadılar onun yerine aldılar :D

Daha yazim mi?

Yazmaya ömrün yetmez:D

Daha yazim mi?

Kimse inanmadı o haberlere ben sadece antu'daki adamlar güvendi diye paylaşmak istedim.

Daha yazim mi?

yeterlidir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt