Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla orasını bilemem antudakiler adama güveniyor.
jo fake hesap alıp yazmıştır![]()
TFF neden Yabanci Kontenjanini kaldirmiyor hala kafam almiyor.
Kontenjanla Türk futbolucularina daha kolay 1.lige gelmeyi sagliyorlar,ama asla kaliteyi ve Milli Takima katki saglayamiyorlar.
Kontenjan kalksa bizim Türk gencleride bir tarafini yirtmak zorunda kalacak A-takima cikmak icin.Daha cok Kaliteli oyuncular ortaya cikacak.Ama böyle biraz mücadele eden,1-2 pas yapan,birazda tanidigi olan 1.Lige kadar yükseliyor.
Almanya,Ingiltere,Italya,Fransa,Ispanya.
Yabanci kontenjani olmayan ülkeler ve hem en kaliteli ligler,hemde Milli takimlari en kaliteli olanlar.
Bizimkiler hala uyuyor.

Adam sallamış![]()
Jo'yla muhatap olmayı yasaklayalım yeni transferlere![]()
B lin k atar mısın
Ama kof çıkmış..Oha bu adama birisi twitter'dan (ya da onun gibi adama ulaşabileceği bir yerden) "Türkiye'ye gel abi, şiş kebap, çok güzel" falan yazmamış mıydı? Adam tavsiyeyi dinlemiş![]()
offf ya çok da seyimde antunun duyumculari, hayatimda yemin ederim bunlarin kadar geri zekali, kelleci insan görmedim,
sizde elin kirosunun salladigi habere inaniyorusunuz, ibra fenerde, forlan fenerde, robinho, hazard, ronaldinho, krasic, arshavin bitmek uzere; amauri,
Daha yazim mi?
offf ya çok da seyimde antunun duyumculari, hayatimda yemin ederim bunlarin kadar geri zekali, kelleci insan görmedim,
sizde elin kirosunun salladigi habere inaniyorusunuz, ibra fenerde, forlan fenerde, robinho, hazard, ronaldinho, krasic, arshavin bitmek uzere; amauri,
Daha yazim mi?
Daha yazim mi?
Daha yazim mi?
Hangi konuda?