Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

İddia ediyorum yalan haber...Sallayında transferin geç olmasından avrupadan elenmemizden sallayın...Böyle saçma sapan şeylere inanan taraftar güruhundan olmayın...Elinizin altında net var tv var akıllı başlı insanlarsınız...

evet hersey yalan

kral hakan da hasan da prekazide hepsi bu yonetim adam degil diyor:)

acaba prekazide mi fetocu:)

Prekazi iyi niyetini gösterip kulübe yardım etmek istemiş. Bizimkiler başta kabul etmişler, tutup getirmiş çocuğu İstanbul'a Prekazi ama bizimkiler son anda vazgeçmişler. Rijkaard'da beğenmiş işte, alıverin. Madem istemiyordunuz Jovanovic'i, neden getirtdiniz İstanbul'a ? Adam sözleşmesini feshetmiş kulübüyle bide.

yarın jovanovıc galatasarayda yazısını görmek istiyorum bu haberden sonra artık

Prekazi iyi niyetini gösterip kulübe yardım etmek istemiş. Bizimkiler başta kabul etmişler, tutup getirmiş çocuğu İstanbul'a Prekazi ama bizimkiler son anda vazgeçmişler. Rijkaard'da beğenmiş işte, alıverin. Madem istemiyordunuz Jovanovic'i, neden getirtdiniz İstanbul'a ? Adam sözleşmesini feshetmiş kulübüyle bide.

Vallahi sirf bunu duydum diye obur transferleri yaptigimiz icin cok uzuldum simdi.. olmaz boyle birsey ya

Jovanovic haberi dogruysa,oyuncunun gercekten sözlesmesini feshettirip getirtmislerse ve sonra Rijkaardinda begenmesine ragmen vazgecmislerse,gercekten cok ayip,ve insanlik disi hareket.

Böyle birsey kimsenin yapmaya hakki yok.Utanc verici bir durum.Insallah yalandir.

İddia ediyorum yalan haber...Sallayında transferin geç olmasından avrupadan elenmemizden sallayın...Böyle saçma sapan şeylere inanan taraftar güruhundan olmayın...Elinizin altında net var tv var akıllı başlı insanlarsınız...

Doğru durduk yere g.tunden salladılar deme ? yahu arkadaşım haberin nesi yalana benziyor onu anlamadım ben? Görürsünüz ihaberin doğru olup olmadığını..

siz hala akilanmadinizmi agizinin suttan yanmadimi bir kere yinemi ladesma okadar hayalkirklign ardindan yapmayin beyler kesin yuzde yuz yalan oldu ve ladesmanin bize bu saatan sonra gelmiyecegin cumle alem biliyor guldurmeyin kendinizi.

Gönül ferman dinlemiyor renkdaş :D

İçimizden birisi NTV Spor 'a bakar olsun.

evet hersey yalan

kral hakan da hasan da prekazide hepsi bu yonetim adam degil diyor:)

acaba prekazide mi fetocu:)

El insaf yahu...Şu milliyet ne zaman sizde bu kadar güvenilir bir intiba bıraktı..Bunlar değilmiydi fırsatını bulduğunda bize çakanlar , yerin dibine sokanlar...Şimdi neden '' vay bee neler yapmışız yazıklar olsun yönetime'' dedirtecek kadar güveninizi kazandı..Başka şeylerden sallayın yönetime ama böle milliyetmiş fanatikmiş hürriyetmiş bunlarla gelmeyin yahu..

Allahım ne olur jovanovic Galatasaray'a gelsin eğer gelmezse adnanlar iyice miğde bulandırır.

Doğru durduk yere g.tunden salladılar deme ? yahu arkadaşım haberin nesi yalana benziyor onu anlamadım ben? Görürsünüz ihaberin doğru olup olmadığını..

Arkadasim sen neden bukadar idda ediyorsun dogru olduguna dair? Senin mantigina göre her yazilan haber dogru ozaman?

Ha bu haber dogru da olabilir ama olmiyadabilir.

Gecen gece Kanaltürk de Adnan Sezginin dedigi gibi, insanlari lekelemek kolay. :D

Prekazi topa tuttu! - Milliyet.com.tr

Adamlar niye yalan yazsın durduk yere? Adnanların yapmadığımı şeymi? yalanmış inanmayınmış allahım ya..

adam yüzdeyüz bizimle anlsmak icin gelmisti bence.

adami karsilamaya gelen Galatasaray kulubunden biriymis ligtv göre hatta.

yanilmiyorsam Misiyi, Insuayi götüren arabanin aynisiydi Jovanovic ve prekazin bindigi araba.

yönetim gel demistir büyük ihtimalle, cünkü kendileri bile bilmiyordu bu son 2 günde neler olacak.

sonra ordan burdan "gelmek istiyorum" "satmak istiyorum" diye haberler cogalinca yönetim Jovanovice "sen bi dur bakayim, simdi seninle ugrasacak halimiz yok" demistir )))

moralini bozmamak icin, ayip olmasin diye bu sene iyi oynarsan seneye aliriz seni, hadi kocum göster kendini partizanda demis olabilir sezgin ))))))))

Ya arkadaşlar böyle amatörce bişey olabilirmi sizce? Burdan birileri telefon edecek hadi al gel bonservisini die adam ucaga atlayacak alın getirdim bonservisi hadi imzalayım diyecek.Transferle sorumlu kimse gider adamla kulubuyle anlasır ön anlasma yapılır sonra olaylar gelişir hem topcunun menajeri yokmu prekazı neden getiriyo adamı uydurma haberın daniskası bana göre ,profesyonel bi futbolcu bu kadar amatör davranmaz.(yönetimi filan savundugum yok)

Yapmadıkları şeymi..Yok ama size hak valla ne diyim..İnanın o zaman..Banane ki size dert anlatıyoruz.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt