Taha Karaca
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2008
- 1.573
- 0
- 1.306
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İddia ediyorum yalan haber...Sallayında transferin geç olmasından avrupadan elenmemizden sallayın...Böyle saçma sapan şeylere inanan taraftar güruhundan olmayın...Elinizin altında net var tv var akıllı başlı insanlarsınız...
Prekazi iyi niyetini gösterip kulübe yardım etmek istemiş. Bizimkiler başta kabul etmişler, tutup getirmiş çocuğu İstanbul'a Prekazi ama bizimkiler son anda vazgeçmişler. Rijkaard'da beğenmiş işte, alıverin. Madem istemiyordunuz Jovanovic'i, neden getirtdiniz İstanbul'a ? Adam sözleşmesini feshetmiş kulübüyle bide.
Prekazi iyi niyetini gösterip kulübe yardım etmek istemiş. Bizimkiler başta kabul etmişler, tutup getirmiş çocuğu İstanbul'a Prekazi ama bizimkiler son anda vazgeçmişler. Rijkaard'da beğenmiş işte, alıverin. Madem istemiyordunuz Jovanovic'i, neden getirtdiniz İstanbul'a ? Adam sözleşmesini feshetmiş kulübüyle bide.
Hergün sövdüğünüz, yalancı dediğiniz "milliyet" şimdi "neden yalan yazsın ki?" oldu? Puhahaha.
İddia ediyorum yalan haber...Sallayında transferin geç olmasından avrupadan elenmemizden sallayın...Böyle saçma sapan şeylere inanan taraftar güruhundan olmayın...Elinizin altında net var tv var akıllı başlı insanlarsınız...
siz hala akilanmadinizmi agizinin suttan yanmadimi bir kere yinemi ladesma okadar hayalkirklign ardindan yapmayin beyler kesin yuzde yuz yalan oldu ve ladesmanin bize bu saatan sonra gelmiyecegin cumle alem biliyor guldurmeyin kendinizi.
evet hersey yalan
kral hakan da hasan da prekazide hepsi bu yonetim adam degil diyor
acaba prekazide mi fetocu![]()
yarın jovanovıc galatasarayda yazısını görmek istiyorum bu haberden sonra artık
Doğru durduk yere g.tunden salladılar deme ? yahu arkadaşım haberin nesi yalana benziyor onu anlamadım ben? Görürsünüz ihaberin doğru olup olmadığını..
Hergün sövdüğünüz, yalancı dediğiniz "milliyet" şimdi "neden yalan yazsın ki?" oldu? Puhahaha.
Prekazi topa tuttu! - Milliyet.com.tr
Adamlar niye yalan yazsın durduk yere? Adnanların yapmadığımı şeymi? yalanmış inanmayınmış allahım ya..
İçimizden birisi NTV Spor 'a bakar olsun.
İçimizden birisi NTV Spor 'a bakar olsun.
Doğru durduk yere g.tunden salladılar deme ? yahu arkadaşım haberin nesi yalana benziyor onu anlamadım ben? Görürsünüz ihaberin doğru olup olmadığını..
karşımda açık şu an izliyorum