Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

Geri pasdan yan pasdan Misimovice top gelmez ki zaten baros bi sakatlansa işimiz yaş

gitsek güzelce Bikey'i alsak ya..

Jovanovic olayı zaten Skandal!

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 3 Saat !

------------Ufuk------------

Sabri----Neill---Balta---İnsua

--------Cana---Ayhan-------

--Baptista--Misimovic--Arda-

-----------Baros------------

Bu takımı kimse tutamaz bence..

Rakiplerin defans yapmaktan başka düşünece şeyleri olmaz

Baptista'nın yerine Emana'yı isterim ben

Lorik Cana ve Pino transferlerinin ardından gömüldüğü sessizliği Misimovic ve Insua ile bozan G.Saray, transferin son gününde Anthony Annan için bastırıyor.

Rosenborg'da forma giyen Gana'lı ön liberoyu transferde B planı olarak gören G.Saray yönetimi, Misimovic transferi sonrasında; "Soyunma odasında devamlı sorun çıkaran Emana'yı istemiyorum" diyen Rijkaard'ı dinledi ve Norveç kulübüne 4 milyon Euro teklif etti.

Rosenborg yönetimi Anderlecht'ten almayı planladığı Bakary Sare'nin transferini de bu yüzden askıya almışlardı. Elano'ya kulüp bulmakta zorlanan G.Saray, bugün Annan'ı kadrosuna katarsa, İtalya ve İspanya'da transfer kapandığından Elano ülkesinde bir takıma gidebilir.

kaynak=sporx

ulan yine orta saha ve forvet almadılar :42::ka10:

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 3 Saat !

PREKAZİ "POLAT, ÇAĞIRDI GELİN DEDİ JOVANOVİÇ'İ BONSERVİSİ ELİNDE GETİRDİM. TELEFONLARIMA BİLE ÇIKMADI.. "

Galatasaray’ın unutulmaz yıldızlarından Cevad Prekazi önceki gün İstanbul’a getirdiği Sırp orta saha oyuncusu Branislav Jovanovic’i transfer etmeyen sarı-kırmızılılara tepki gösterdi. Prekazi, Başkan Adnan Polat’ın isteği üzerine 25 yaşındaki futbolcuyu getirdiğini belirterek, “Başkan önceleri samimiydi ve ‘Eskişehir maçından sonra gelin’ diyordu. Ama İstanbul’da telefonumuza bakmadı” diyerek Adnan Sezgin'e karşı da öfke ve kırgınlığını ortaya koydu.. İŞTE DETAYLAR

Florya’da yapılan görüşmede Adnan Sezgin’in kendilerine olumsuz yaklaştığını da kaydeden Prekazi, “Jovanovic’e kulübünden ayrılırken alacaklarına karşılık bonservisini verdiler. Rijkaard da kasetlerini izlemiş ve beğenmişti. Ama nedense İstanbul’da şartlar değişti. Şimdi Galatasaray’a gelmek için kulübünden ayrılan ve açıkta kalan bir oyuncu var. Bir daha Galatasaray’dan ne bir yönetici ne de bir sorumlu beni aramasın. Çok kırıldım. Ben menajer değilim. Sadece eski kulübüme yardımcı olmak istedim” ifadelerini kullandı.

Arkadaşlar Doğruluk Payı Varmıdır.

emin olabilirsiniz ki arkadaşlar eğer avrupadan böyle rezilce elenmeseydik bu yönetim misi ve insua yı da almayacaktı sırf taraftarı susturmak,''bakın biz transfer yaptık biz suçlu değiliz'' demek için yaptılar.

bizim en muhakkak transfere gerek duyduğumuz pozisyon bugün 10 yaşında futboldan anlayan cocuğunda bileceği gibi ön libero mevkisi hemde 1 değil 2 tane adam gerekliydi o mevkiye.

diğer gerekli olan bölge ise kesinlikle santrafor, inanabiliyor musunuz galatasarayın 2.bir santroforu yok.

forvet demiyorum,santrofor bu çok büyük bir ihmal geçen sene ki a.madrid maçlarından hiç mi ders almaz yönetim!!

ve ısrarla sağ bek diyorum.

anlayacağınız yönetim takım için değil kendisi için tansfer yaptı,ne alabildiysem ne yapabildiysem kar mantığıyla.

eğer bir ön libero alınmazsa gerçekten durum çok vahim.

Kendi düşüncelerinle yargılıyorsun yönetimi....bana görede en acil transfer yeri solbekti iyiki aldılar cananın yanına bir türk idare eder ligde

Aynn bende bayagı üzüldüm..Adam acıkda kalmıs...Prekazi öneriyo..Kesinlkle zarar'da etmeyiz oyuncudan..Ve prekazi gibi bi adamı küstürecekler...

@shncm Oh be cennete 2 saat. Kalkıyoor kalmasın:)

ne demek bu :)

Neill oynasi bari on libero da denemeye deger

Sabri - Hakan Balta - Servet - Insua

Cana - Neill

Kewell Misimovic Arda

Baros

----------Ufuk------------

Sabri--Neill--Servet--İnsua

-------Cana--Ayhan-------

--Elano--Misimovic--Arda--

--------Baros-------------

Elimizdeki kadrodan en ideal 11 bence bu, bundan iyisi de yabancı sınırı yüzünden zor olurdu zaten, orta sahaya yabancı b2b gelse sağ açıkta serdar-aydın oynayacak ve bizi çıldırtacaklardı, böyle olunca ayhanın az çok pas yeteneği var ve elano da atacağı ters toplarla hücuma genişlik kazandırabilir, yani sarp barış ayhan 3lüsünün oynadığı kadroya göre milyon kez daha organize atak yaparız , umarım sakatlık olmaz, pino ve kewell de sonradan oyuna girerek maçları çevirebilecek yedeklerimiz olur tabi form durumuna göre 11e de girerler şüphesiz, emre çolak da umarım misimovicten çok şey öğrenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt