Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Toplamda 20 milyon euro bonservis ödediğin üç oyuncunun oluşturduğu üçlü orta saha hala kafada soru işareti yaratıyorsa, adamlara değil onları getirenlerde aramak lazım hatayı. Benim anladığım bu.

Çok doğru bi söz

Benim o bölge için favorim M.Bradleydi inanın gelseydi Emre Belözoğlu dahil bütün orta sahalar yanında halt ederdi

Bir yandan da Sarp'ı Rijkaard çok tutuyor istedimi acaba orta saha :S ya ne hallere soktunuz bizi devamlı teoriler üretmekten beynim sulandı..

Ben size daha daileri giderek birşey söyleyeyim keşke yönetim; Cana yerine Annan'ı alsaydı !!!

erdınc kardesımsın ya gecen mıllet neler dedi bana kazımı cok istedim diye...kazımı sag kanatta oynatırsak Elano-Cana-Misimovic orta sahası cosarrr

Bende o 3lüyü görmek için Kazım'ı isterim. Aydın-Serdar'dan çok daha iyidir. Sadece mental sorunları var ama onlarıda halleder. Çünkü son şansı olur bu. Burda da o disiplinsizliklere devam ederse ya Kayseri'ye gider yada İngilitere 2. ligine geri döner.Ama Fener Kazım'ı bize vermez.

Transfer yapılması gereken en önemli mevkiyi yine atladık.Ayhan'ın çok iyi olduğu senelerde şampiyon olduk.Bu sene de ya Ayhan çok iyi olmalı ya da son saatlerde bir transfer yapmalıyız.

ortha sahaya bir oyuncu gerek, bende bu arada hollanda'dan katliyorum herkese selamlar:D

Bu saatten sonra kimse gelmez! Yönetim orta saha almayarak yine hata yaptı şimdi yine sarp barış ayhan 3 lüsünden birine kalacağız! En azından aurelio m.ceylan yasin pehlivan gibi isimlerden birini alsaydık...

içimden bir ses olacak diyor.Tepkiyi en az'a indirmek için:D

Neyse Renkdaslar size Turkiye Puerto Rico basket macini seyretmenizi tavsiye ederim. Hem vakit gecer hem biraz kafa dagitiriz. Bu sirada bakarsiniz Allah dualarimizi kabul eder, bizimde yuzumuze guler.

annan yada ledesma gelse süper olur. farketmez kim gelirse gelsin bu saatten sonra. elamanın biri saat 10 da ledesma gelecek dedi kaldı 1 saat:D annan gelse daha cok sevinirim.

Mustafa Sarp,Ayhan,Barış bu üçlünün Galatasarayı kaldıramadığını anlamak için daha kaç sezonun geçmesi gerekiyo

hadi be alex songu alın getirin de şu taraftar biraz sevinsin :D :D

ufuk

sabri neill servet(zan balta ali) insua

a.song cana

serdar özkan arda

misimoviç

baroş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt