Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

neyse yaa zaten 12 ye kadar pc başındaydım bu vakti renktaşlarımla geçiricem transfer olsun ya da olmasın :)

Yönetim Prekazi'e ayıp etmiştir. Adama, Jovanovic'i İstanbula getirtmişler, sonra da kimse kaale almamış.

Yazık ahdevefa diye birşey yok yönetimde... Radyospor'da bağlandı Prekazi, çok sitemliydi yönetim.

Yazıklar olsun!

Bir yandan da Sarp'ı Rijkaard çok tutuyor istedimi acaba orta saha :S ya ne hallere soktunuz bizi devamlı teoriler üretmekten beynim sulandı..

bence sarp becerikli olmasa da sahada rijkaard'ın istediklerini yapmaya çalışan bir adam o yüzden tutuyor onu.

mesela servet hala çalım atıp uzun pas atmaya çalışıyor :D

YOB2 şifresi neyi anlatıyormuş beyler bulundumu?

Bazı arkadaşlar Kazım'ı istiyorlar ama ben kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum.

1.Geldi diyelim sizce fb'deki umursamaz tavırları bitecekmi?

2.Madem gece hayatına önem vermiyoruz Jo'yu niye yolladık?Kazım Jo'dan daha alemci

3.Pino,Kewell,gerektiğinde elano,aydın,serdar özkan,gerektiğinde barış varken kazım gibi bir adamı bu kadroda görmeyi kesinlikle istemem.Onu izleyeceğime alt yapımdan yetişen,daha istekti ve öz be öz Türk Aydın Yılmaz'ı izlerim daha iyi..!

o homosexuel dedigin adam mesut dan az türk kanı olmasına ragmen türkiyeyi seçmiş bi adam !

Ama onun sebebi ayrı kardeş. Eğer Kazım'ı Ingiltere ve Türkiye aynı anda milli takıma çağırsaydı düşünmeden Ingiltere'yi seçerdi:) Ama şu anda Kazım'ı takımda görmek isterim.

transfer olmasza bence canin yandinda ayhani oynatacaksin...

Dün akşamdan beri şifre verip duran ,Annan kesin bizde diyen , Emana bekleniyor yalanını atan ve transfer sezonu başından beri yalanlar sıkan herkese yazıklar olsun demek için son 3 saat.

annan yada ledesma gelse süper olur. farketmez kim gelirse gelsin bu saatten sonra. elamanın biri saat 10 da ledesma gelecek dedi kaldı 1 saat:D annan gelse daha cok sevinirim.

Ledesma Kulübüyle 2015 yılına kadar sözleçme imzalamadımı renktaş ben mi yanlış biliyorum ??

o homosexuel dedigin adam mesut dan az türk kanı olmasına ragmen türkiyeyi seçmiş bi adam !

Nekadar Milliyetcisiniz yahu... Sanki kazim acayip Türkiyeyi seviyorduda secti Türk Milli takimini.. Kazim ingiltere Milli takimina secilmesinin cok zor oldugunu bildigi icin secti...

Ayrica belki Mesut Özil´in yerinde ben olsam bende secerdim Almanya Milli Takimini.. Türk milli takimindaki Disiplinsiz, Rakibini kücümseyen Oyuncular saayesinde Maltalara, Moldovalara, estonyalara, Gürcistanlara Puan kaybedip Evimde Oturacagima, Almanya Milli Takimi Formasi giyerim Dünya Kupasina, Avrupa Kupasina banko Katilirim ve Real Madrid´e 6 Yillik Sezon basi 5 Milyon Euro´ya Reklam, Prim haaric imza atarim...

Helal Olsun Mesut Özil´e... Insallah cok basarili olacak..

bide bakıyoruz saat 23.00 da "KAMENI GALATASARAY'DA" varya resmen yıkılırım yaa

Kazım'ın sözleşmesi feshedilmediği sürece nasıl alacaz bonservisiyle? Önce bir serbest kalsın hele :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt