Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Yalniz bu Jovanovic 1-2 sene sonra Barcelona'ya 50 milyon euro'ya transfer olursa ne yapar yonetim ? :)

Öyle birşeyin olması Cristiano Ronaldo'nun devre arasında bize transfer olması kadar imkansız .

O Jovanovicin kramponlarıyla birlikte ederi en fazla 500.000 €'dur.

Ben dinledim. Sabahta yazmıstım gene özet geçim. Adnan Polatta cd leri vermiş izlemisler begenmisler. Sonra tamam alıyoruz demisler Jovanoviç te klubunden alacaklarına karsılık bonservisinimi ne almış yada gitmek için alacaklarından vazgeçmiş öyle birşey. Gelin demisler atlamıs gelmis bunlar otele gitmisler. Arrayan soran olmaıs. Sonra anlasılmıski Adnan Sezgin benim bundan haberim yok ben demedim size gelin diye demiş olmaz almıyoruz demiş. Jovanoviç takımsız kalıomus az kaldı zorla takım bulmuslar Prekazide bana güvendiler rezil oldum diyo. Prekaziye sen gene de oyuncu bak demisler bide piskince oda ne bakacam rezil olmayamı dedi.

Yani başkandan çok baskan Sezgin veto koymuş.

emin olmak icin sordum renkdas

ben zaten tahmin ediyordum bu yonetimin kisiligine genlerine uyan bir hareket bu

hakan sukurle aralarinda neler gectigini anlamak zor degil bu olaylardan cikarak.

Allah bir kiyak gecsede bir iki haftaya su yonetim gitse

Hersey kadro kalitesine bakmaz. Galatasaray´in kadrosunu kücümsemeyin bu arada. O kadar da degil yani. Oynamamiza bakar. Eger istedigimiz havayi yakalarsak kimse karsimizda duramaz. Bazen de Teknik Direktör farki ortaya cikmalidir. Rijkaard´in kendini gösterme zamani artik. Bu kadro sakatlik problemi yasamazsa abartili sekilde ve beklenen havayi yakalarsa yeni transferlerle birlikte ne Fener karsimizda durabilir ne de Besiktas. Biz Galatasaray´iz

Sezgin,Ledesma yı getirecekmiş arkadaş öyle diyor,O yüzden susalım

Ben dinledim. Sabahta yazmıstım gene özet geçim. Adnan Polatta cd leri vermiş izlemisler begenmisler. Sonra tamam alıyoruz demisler Jovanoviç te klubunden alacaklarına karsılık bonservisinimi ne almış yada gitmek için alacaklarından vazgeçmiş öyle birşey. Gelin demisler atlamıs gelmis bunlar otele gitmisler. Arayan soran olmamıs. Sonra anlasılmıski Adnan Sezgin benim bundan haberim yok ben demedim size gelin diye demiş olmaz almıyoruz demiş. Jovanoviç takımsız kalıomus az kaldı zorla takım bulmuslar Prekazide bana güvendiler rezil oldum diyo. Prekaziye sen gene de oyuncu bak demisler bide piskince oda ne bakacam rezil olmayamı dedi.

Sezgin,Ledesma yı getirecekmiş arkadaş öyle diyor,O yüzden susalım

Yani başkandan çok baskan Sezgin veto koymuş.

Yalniz bu Jovanovic 1-2 sene sonra Barcelona'ya 50 milyon euro'ya transfer olursa ne yapar yonetim ? :)

Adam 25 yaşında Partizanın yedeği iken Barcelonaya 50 milyona giderse Yüzyılın patlamasını yapmış olur.

Ne olursa olsun Cevad Prekaziye saygısızlık yapıldı.YÖNETİM İSTİFA !!!

Ledesma'dan 5 gömlek üstün arkadaşın yeni kulubü Belgrad.

eski klubunu bilmiyormuyduk?

yok orda oynayan adamla isimiz olmaz diyemeyecek kadar kifayetsizmi bu yonetim?

ne demk turkiyey getirmek

dalgami geciyorsunuz?

biraz duzgun analiz yapin lutfen?

kim gelir be kalkip ucaga atlayip cagirilmadigi yere

hakkaten gelmişse istanbula çok ayıp olmuş..bi oyuncunun ne olduğu bellidir zaten..almayacaksan çağırmayacaksın..katılıyorum ama bu elemanın resmi falan var mı geldiğine dair..???

Adam 25 yaşında Partizanın yedeği iken Barcelonaya 50 milyona giderse Yüzyılın patlamasını yapmış olur.

Ne olursa olsun Cevad Prekaziye saygısızlık yapıldı.YÖNETİM İSTİFA !!!

hayır o bişey değil jovanoviç i geri yolladınız bari yerine birini alın. Jovanoviç yolladılar ortalıkda adam yok

hadi dun milliyet yalan yaziyor diye ustume gelenler

utanmayin

demedimmi size bu olaya inanilir cunku ilk degil bu tarz davranislar demedimmi size?

Ne oldu beyler var mı yeni birşeyler ? :)

dalgami geciyorsunuz?

Serdar ağabey dün bizi burda milliyete inandı diye 2yüzlü galatasaray düşmanı yapanlar nerde?

Yalnız Adnan Sezgin 0 maliyetle gelecek Jovanovici reddettiğine göre o bölge için daha iyi bir planı vardı demek .

Fakat gümledi.

Hiçbirşey napmam gerekiyor?Elimi öp diye söylemedim büyük konuşma diye söyledim bekle bakalım bugünde geçsin sonra saydır.

Bu saatten sonra birşey olmayacağı belli,adam ayağına geliyor,tam bizim aradığımız bölge,+2 diye bir kural da var.Ha dersin ki maliyeti çok yüksek,bonservis bedeli ödeyeceğiz,bide bunun alacağı maaş fazla,Böyle birşey de yok,Hadi yerine de bir adam almıyorsun ve Prekazi gibi bir adamın Kalbini kırıyorsun.Ne Diyelim Artık

Prekazi: "Transferi Adnan Sezgin engelledi" CNNTurk.com

Prekazi: "Transferi Adnan Sezgin engelledi"

Partizan'da oynayan Branislav Jovanovic'i Galatasaray'a getiren sarı-kırmzılı kulübün unutulmaz yıldızı Cevat Prekazi, transferi Adnan Sezgin'in engellediğini iddia etti.

Galatasaray'a Partizan'da forma giyen Jovanovic'i öneren ve bu futbolcuyla İstanbul'a gelen Prekazi, transferin gerçekleşmemesi üzerine sert eleştirilerde bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün unutulmaz isimlerinden Prekazi, transferin Adnan Sezgin tarafından engellendiğini ileri sürdü.

Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz'le Gündem" programına açıklamalarda bulunan Prezaki, "Jovanovic'te Rijkaard'ın gençliğini görüyorum. Çok yetenekli bir futbolcu ve onun için Galatasaray'a önerdim. Jovanovic ile ilgili üç tane cd'yi de Galatasaray'a gönderdim. Rijkaard da bu futbolcuyu beğenmişti" dedi.

Başkan Adnan Polat'ın isteği üzerine Türkiye'ye geldiğini söyleyen Prekazi, sportif direktör Sezgin'i sert şekilde eleştirdi:

"Bonservisi konusunda anlaştık ve çağrı üzerine İstanbul'a geldik. Ancak gelmeden önce bir sekreter arayarak 'gelin', ardından Adnan Sezgin ise 'gelmeyin' dedi. Sonra o da gelin deyince her şeyi halledip geldik.

"Ben profesyonelce üzerime düşeni yaptım. Ancak buraya geldikten sonra transferin olmayacağını söylediler. Bu transferi Adnan Sezgin işin içinde direkt olmadığı için yaptırmadı."

Menajer olmadığını hatırlatan Prekazi, "bana futbolcu takip et dediler. Getir dediği kişiyle ilgili her şeyi hallettim, ancak son anda vazgeçtiler. Kendimi kullanılmış, çok kötü ve paspas gibi hissettim. Şimdi çocuk da ortada kaldı. Bu büyük terbiyesizlik" dedi.

dalgami geciyorsunuz?

Adnan Sezgin veto etmiş. Yazık. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt