Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Nöbetçiler forumumuz her zaman açıktır.Yüzlerce topak mevcuttur.

Nöbet kapanıyor diye forumu kapattık zannetmeyin.Her zaman bekleriz

aman he :D

En az yarıya inecek kanka online sayısı her zamanki gibi. Bugün ocakta görüşmek üzere diyen kaç kişi gördüm :D

İlla dişlilerden bir kaçı kırık olacak yoksa yönetim huzursuz oluyor çünkü vizyon bu kadar.

Koy Cana'nın yerıne mehmet aurelio'yu,Yönetim emana'yla o kadar uraşcağına hiç uğraşmadan Aurelio'yu alabilirdi.Koy Aurelio'nun yanına Emana ya da Annan'ı.Ayaklarını uzat maç izle.Ayhan'dan bu zamana kadar gösteremediği performansı bekleyeceğiz artık.

aman haa aga kümemi düşürtecen :asd:

Şu an en kaliteli kadro bjkde ah yönetim ah bedava alacaktın aurelioyu süper bir takım olurduk

Ufuk

sabri servet neill insua

cana aurelio

kewell misimovic arda

baros

bana göre inanılmaz dengeli ve çok iyi bir kadro.

böylesi daha iyi illa medyaya düşmesi mi lazım gazientepin popovu manisanın makkukulayı akşam saatlerinde trasnfer edeceğini kim bildi bırakalım sürpriz olsun

Medya bazında değil, hissi bir hareketlenme yok. Bende istiyorum bir orta saha transferi olsun da rahatlayalım ama dediğim gibi hissi bir şey yok. Umarım yanılırım.

Betis attı,Ama Emana maçda değil sanki,bi geliyor bi gidiyor,Aklı bizde anlaşılan

arkadaslar nasil 00.00 da biticek yinemi uzattilar

Malum sakatlanma hobimizide göz önünde bulundurursak çok zorlu bir lig maratonu bizleri bekliyor.

Evet transferler sezonunu başarılı olarak geçiremedik, yönetim olarak çalkantılı günler yaşadık, lige iyi başlayamadık fakat bu faktörler takımımıza olan inancımızı hiçbir zaman azaltmamalı.

Bu takım bu yıl maç kazanırsa bunu yıldız futbolcuları 3 4 adamı çalımlayıp 90 a topu göndererek kazanmayacak, kanının son damlasına kadar savaşıp kazanacak.Yılmayacak, pes etmeyecek.Umutsuzluga düştüğü vakitde şuan taraftarın gözbebeği olan Aslantepe Arena devreye girecek.

Haydi bir kere daha tarih yazın aslanlar.Bizde sabahlara kadar sizin adınızı yazalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt