--------------------------Muslera-----------------------------
Eboue----------Semih----------------Chedjou----------Adriano
-------------------G. İnler--------Selçuk İnan------------------
------------------------W. Sneijder----------------------------
----------Robben----------------------------Burak Yılmaz-------
------------------------Didier Drogba---------------------------
O, değilde.. Bütün kapılar bu ilk11'e çıkıyor..
Hocanın Burak'la ilgili 10 Kilometre demeci, onun sağ yada sol açıkta görev yapıcağının sürekli oyun içersinde olup koşucağının göstergesi, Başkanın 19.05'i bekleyin sürpriz var demesi, Adnan Öztürk'ün Robben'i doğrulaması, Melo'nun özgürüm açıklamaları,
İnler'in takımıyla olan sıkıntıları, onu geçen sene istediğimizin bilinmesi, Chedjou için kendisi ve kulübüyle anlaştığımızın haberleri,
Adriano'nunda takımıyla olan sözleşme uzatma sorunu Yaz ayında ve devre arasında onu istiyor oluşumuz, bütün kapıların bu ilk11'e doğru götürdüğünü gösterir bizleri. Şimdi diyorlarki, Burak'ı biz kanatlarda denedik ama pek bir verim alamadık, bende şey diyorum.. Sonuçta Drogba yaşını başını almış, teknik kapasitesi ve gücü ile artık oyunu sürdüren bir Star. bir Fenomen var elinde bu adamın adı Drogba.. Bu adamı yedeğe yada kanatlara koyamıcağın için, Burak daha 27 yaşında ve eskiden kanatlarda da oynamış ve bu sene G.Saray'da attığı bir çok gol'ü kanatlar'dan kendi getirerek attı. Onu oynatır bu ihtimalleride düşünerek hoca. Çünkü, kendisi hem çok güçlü, hem çok hızlı ve son vuruşlarıda gün geçtikçe gelişen bir forvet oldu. Örnek verirsemde, Shalcke'ye deplasmanda attığı, kalecinin üstünden aşırttığı o, top.. Oyun içinde genelde Sol çizgiye kadar inip top'u sürüklemesi falan.. Şimdi bunlar bir kenara, Burak'ın orda rahatlıkla oynucak olmasının garantiside var.. Kim var arkasında, Adriano. Nerden geliyo bu adam, 4-3-3 sisteminin Krallarından, Barcelona'dan geliyor. Yani, bu sistemi yutmuş bir adam. Bunların dışında, Fatih Hoca melo hakkında alabilirizde almayabilirizde gibi konuşmasının arkasında bence İnler yatıyo ben ne kadar istemesemde kendisini. Çünkü hem Türk oluşu, hemde oyun tarzı biraz Melo'ya benziyo oluşu, bu sistemde de rahatlıkla oynuyabilir oluşu onu birazdaha bize itiyor. Stoper konusuda aslında tamamen Ujfa'ya bağlı birşey. Ujfa oynamak istediğini belirtmiş, gitmicek yani takımdan ama yaşı 35 oldu. Çabukluğundan bir şey kaybedermi bilemicem ama kaybetmezse bize çok şey kazandırcağı kesin. Chedjou hakkında genelde forum'da dün onun hakkında iyi şeyler yazdılar ama ben hiç izlemedim, inşAllah alınıcaksa iyi topçu çıkarda, hem biz hemde yönetim rahatlar.