Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Alper Potuk'la ilgileniyoruz :coffee:

Kaynak sormayın söyleyemem :coffee:

eto bitmis

kaynak oktay dereliogli:asd:

kap acık mı

Beklenen konu :ayatollah:

buca playofflara kalmış.şu bizim taylan antalyalıyı izlemek lazım.

KAP açıkta, transfer dönemi 7/24 kapalı hala :lol:

Elmander, Ujfalusi, Engin; bu yolculuğun işaret fişeğiydi teşekkür edip göndermek gerek ama hiç birininde gitmesini istemiyorum.

Senelerdir aklimda hep bi planlama vardi kendi capimda. Bu sene defans disinda hicbir planlamam yok acikcasi.

Ne yapabiliriz, nasil güclenebiliriz, gercekten bilmiyorum, cünkü ofansif anlamda cok memnunum takimdan.

Ayrica basarili kadrolarda cok oynama yapma taraftari degilim ben. Kadroda da istikrardan yanayim.

Muslera, Melo, Burak gibi isimlerden cok memnunum. Ayrilmalarini da istemem. Benim icin en iyiler arasindalar cünkü.

Belki de bu isimleri kadroda düsündügüm icin farkli secenekler gelmiyor aklima. Gidenler olursa farkli seyler söyleriz herhalde.

Stoper, sol bek en önemli ihtiyac gibi gözüküyor. Alper ve Taylan da tamam gibi. Onun disinda acil ihtiyac yok gibi

Melo konusunda henuz karar verilmemis umarim hata yapmayiz bizimle kalir Pitbull.Ama giderse alternatifler hazir durumdaymis Ali Ece soylemisti dusunulen oyuncular 4 tane genc oyuncuymus.Listenin basinda Sevilla'li Kondogbia.Iyi ve gelecegi cok parlak oldugu kesin ama iste Melo yerine dusunulmesi kotu..

Muslera ve Burak gitmesin. Gidecek gibi duruyorlar, kaç senedir ilk defa transfer döneminde birileri gidecek diye korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt