Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

tamamda benim o konuda takıldıgım nokta selcuk muazzam tabi ama sol kanat gibi oynamıyor sol içde yani bence o yüzden oradan gidemiyoruz

bence selçukla filan alakası yok.

riera yavaş biri. bek dediğin hızlı binderecek birde atletik değil riera. dönüşü veya hızlanması yavaş biri.

riera ofans yönünden değil ayrıca. defansif yönden değerlendirmek gerekli. her sol bek yardırsın hurraa demiyorum ama görevini yapmalı önce...

riera müdahale bakımından kötü değil ama tek hamlelik biraz. alırsa alıyor alamazsa kovalayamıyor.

sende biliyosun ki snejder-amrabat gibi oyuncular s04-manu-cluj-braga-real gibi veya golü ilk yediğimiz maçlarda hep sadece sol bek yardım etmekle zaman geçirdiler.

bu takımda sadece sol taraf sürekli oynama oluyor.

misal hamitinde hücüm özelliği zayıf ama defansif yönden kimse bişey diyemez.

sol tarafı birinin dengelemesi gerekiyor. yoksa snejderden beklediğimiz verimi alamayız asla...

evet haklı gibi geldin ama şu konuda iddalıyım herkesin para muhabbeti bile yapmadan direk onuru yazması meloyu silmesi bana koyuyo enazından 30 verirseler muslera gitse falan deseler :D

bence selçukla filan alakası yok.

riera yavaş biri. bek dediğin hızlı binderecek birde atletik değil riera. dönüşü veya hızlanması yavaş biri.

riera ofans yönünden değil ayrıca. defansif yönden değerlendirmek gerekli. her sol bek yardırsın hurraa demiyorum ama görevini yapmalı önce...

riera müdahale bakımından kötü değil ama tek hamlelik biraz. alırsa alıyor alamazsa kovalayamıyor.

sende biliyosun ki snejder-amrabat gibi oyuncular s04-manu-cluj-braga-real gibi veya golü ilk yediğimiz maçlarda hep sadece sol bek yardım etmekle zaman geçirdiler.

bu takımda sadece sol taraf sürekli oynama oluyor.

misal hamitinde hücüm özelliği zayıf ama defansif yönden kimse bişey diyemez.

sol tarafı birinin dengelemesi gerekiyor. yoksa snejderden beklediğimiz verimi alamayız asla...

Sinir Manyağı ettiniz beni ceza almayada razıyım BÜYÜK Büyük yazacam az kafanıza girsin

1)İnleri bi unutun niye alalım ya niye para harcayalım 4 tane taş gibi oyuncu var 1 tane alternatif var

2)kanatlı sistem oynamıyoruz videosunu izlediginiz adamları yazıp durmayın

3)yüzde yüz burak muslera melo alınmayacak vs. satılacak gibi yazmayın

4)burak satılabilir oda konusmalarından dolayı

5)kac yıldır kaleciden aglıyoruz bune eminlik (onurdan)

6)vizyon takımıysak alalım onuru 1 yıl az kaleciligini gelistirsin sonra muslerayı satalım onur geçsin

7)İyi oyuncuları kadrodan silip durmayın!

8)şampiyon kadronun agzna yapmayın .

9)geçen yıl bahanemiz vardı clye gitcez transfer yapalım dedik yaptık

10)bu sefer hedef yükseldi kalite yükselecek kadro DEĞİŞMEYECEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BUDA 10 artık bi adam akıllı yazın ....

Sanane yahu ne yazacağımızı sana mı soracağız ?

Kimsin sen ?

Transfer Komitesi başkanımısın

Hayalimede mi karışacaksın ?

tamam abi bişey demedik demeemde bu saatten sonra .

evet haklı gibi geldin ama şu konuda iddalıyım herkesin para muhabbeti bile yapmadan direk onuru yazması meloyu silmesi bana koyuyo enazından 30 verirseler muslera gitse falan deseler :D

niyee kii sinir oalcak bir durum yok.

melonun geçen sene başındaki oalyları-düşük performansı ve son deönemdeki transfer formu insanı düşündürür.

melo konusunda böyle devam edecekse kalsın diyorum ama alınmayacaksada tühh-vahlar çekmem.

burdaki insanlar melo rezil şöyle böylede demiyor ama..

eğer kanat oyuncusu alıncak havası varsa heryerde. bunu ancak melo alınmayarak yapabilirsinç bunun karşılığındada oraya g.inler hamlesi olur.

1715395_w2.jpg

:ayatollah::ayatollah:

-------------------Muslera---------------------

Eboue--Semih------------Ömer--Coentrao

---------Hamit-----Melo----Selçuk-----------

--------------------Sneijder--------------------

-------Drogba---------------------Burak------

TR Kupasında böyle oynarız

----------------------Sinan----------------------

Sabri------G.Zan--------------Dany----Riera

--------------Yekta----------Alper--------------

Engin---------------E.Çolak----------Amrabat

------------------------Umut---------------------

geçen sene başı şunu anladım..

maddi olarak beklentilerimiz az olduğu için (klup bazında) kısıtlı kaldık fazla açılmadık. yerli takviyeleri yapıp- ligi tanıyan oyuncularla önce lig hedefei koyduk.

iyi bir kura ve oyunla. 2, yarı başı hedefi büyüttük ve avrupa odaklandık (maddi olarakda hamle ancak marka-hava ile olurdu) snejder-drogba geldi.

bu sene hedef genç yerliler ve tecrübeli -yetenekli yabancılar.

ilk 11 de defansif yön dışında pek oynama olmayacakdır.

şimdi 3 kulvarda hedef var ise. mutlaka hatırlarsanız böyle yedekmi olur dediğimiz oyuncularda kurtulmak amaçlı.

önemli olan ilk 11 değil, ilk 18 aynı seviyede tutacak kadroyu yaratmak ve geleceği yatırım yapmak.

[video=youtube;IooBua31qZs]https://www.youtube.com/watch?v=IooBua31qZs[/video]

bu yabancı sınırlaması kadar saçma bişey yok ya :D

İnler kadro dışı kalmış, satış listesine konmuş. Sizce Melo mu İnler mi?

geçen sene başı şunu anladım..

maddi olarak beklentilerimiz az olduğu için (klup bazında) kısıtlı kaldık fazla açılmadık. yerli takviyeleri yapıp- ligi tanıyan oyuncularla önce lig hedefei koyduk.

iyi bir kura ve oyunla. 2, yarı başı hedefi büyüttük ve avrupa odaklandık (maddi olarakda hamle ancak marka-hava ile olurdu) snejder-drogba geldi.

bu sene hedef genç yerliler ve tecrübeli -yetenekli yabancılar.

ilk 11 de defansif yön dışında pek oynama olmayacakdır.

şimdi 3 kulvarda hedef var ise. mutlaka hatırlarsanız böyle yedekmi olur dediğimiz oyuncularda kurtulmak amaçlı.

önemli olan ilk 11 değil, ilk 18 aynı seviyede tutacak kadroyu yaratmak ve geleceği yatırım yapmak.

Çok doğru, UEFA yı aldığımız sene sırf avrupa maçlarına hagi yorulmadan çıksın diye bazen sergen oynuyordu, haginin yedeği sergen olunca başarı kaçınılmaz oldu.

Galatasaray consider Kerim Frei | Mail Online

böyle bir haber çıkmıştı..

jem karacan-kerim frei-alper potuk olur ise bir yerli stoper hamlesi beklerim ben açıkcası..

fatih hoca bence doymuş oyuncuları gönderip yedek kulubesininde kariyer-başarı açlığı çeken oyuncularla dolduracak. bazılarının miladı geçiyor çünk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt