Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

BJvw0w5CEAMEyOq.jpg

''Galatasaray'ı reddeden Higuain Juve'ye imza atmaya hazır''

Bu haber cikmadan önce bana bir fenerli arkadas aynisini söyledi, ben dedim ya nerden cikariyorsunuz böyle seyleri diye, olurmu hic. Aradan 24 saat gecti haberi cikti, ilginc. Ama mümkün degil bence, yönetim kendi ipini ceker Gökhan'i verirse.

Epey bir zamandır Gökhan goygoyuda devam ediyor. Maç sonrası Terime sarılmasından sonra tepki almıştı, şampıyonlugumuza da tebrık etmıs. Yanılmıyorsam Galatasaraylı da zaten

Transfer Nöbeti | Açılış

Melo alinmazsa ve yerine 8-9 Milyon´luk yabanci alinirsa, o zaman senin gibi düsünürüm.

Ama Gökhan Inler Türk. Stratejik önemi var. O yüzden öyle düsünemem, cünkü cok iyi bir futbolcu Gökhan.

Kesinlikle...

Sent from my iPad using Tapatalk

[h=5]Hollanda basınında çıkan Rus Izvestia gazetesi kaynaklı habere göre; Galatasaraylı Burak Yılmaz için, Guus Hiddink'in takımı Anji G.Saray'a 30 milyon Euro teklif etmeye hazır![/h]

Hollanda basınında çıkan Rus Izvestia gazetesi kaynaklı habere göre; Galatasaraylı Burak Yılmaz için, Guus Hiddink'in takımı Anji G.Saray'a 30 milyon Euro teklif etmeye hazır!

burak ın bizde ki satısından yüzde 25 opsiyonu var demı trabzona.Yani 7,50 fılan trabzona gıdıcek dogruysa teklıf.

Chedjou haberi umarım doğrudur. Yaş-fizik- yetenek her şeyi bize çok uygun

Hollanda basınında çıkan Rus Izvestia gazetesi kaynaklı habere göre; Galatasaraylı Burak Yılmaz için, Guus Hiddink'in takımı Anji G.Saray'a 30 milyon Euro teklif etmeye hazır!

Iyi para.Eger boyle bisey varsa satilmasina raziyim ,tek forvetli sisteme geceriz bizde.

Iyi para.Eger boyle bisey varsa satilmasina raziyim ,tek forvetli sisteme geceriz bizde.

Çok daha ıyı olur tek forvet. Daha cok baskı altına alabılırz. Ama bunu için Ardayı elzem görüyorum. Ki burak o rakama satılsın kesin alırız zaten. telk yüksek para bayılacagımız mevkı sol bek olur Coentrao ıcın. Olmassa uygun fıyata Clichy-Kolarov-Adrıano

------------------Drogba------------------

--Arda-----------Sneıjder---------Robben--(gervınhoda olabılır)

-------------Selçuk------İnler-------------(ligde Alperde gotutur o bolgeyı. Zaten bırınden bırı kesın cezalı yada sakat olur degısmelı oynanır)

-Coentrao------------------------Eboue----(Gökhan ın gelebılıtesı varsa O da olabılır buraya ki gelırse ınler yerıne melo uygun olur)

-------------Chedjou---Semıh--------------

------------------Muslera------------------

Leon Osman ın türk olduğunu yeni öğrendim şaka gibi. Adamla dalga geçmiştim aslan osman diye doğru çıktı. Bu arada Gökhan Gönül Sabriden iyi değil.

Leon Osman ın türk olduğunu yeni öğrendim şaka gibi. Adamla dalga geçmiştim aslan osman diye doğru çıktı. Bu arada Gökhan Gönül Sabriden iyi değil.

Abartma bro Gökhan iyi adam tek sorunu istikrar iyi gününde GG yi durdurmak çok zor

Ingiltere´de yasayan Osmanli hanedanindan olmasin bu adam? Ciddiyim yani, bilmiyorum gercekten.

Gökhan Gönül nefretim Volkan nefretimden daha büyüktür. Dallamanın tekidir. "Puan farkı 4değil 1 nasılsa kendi sahamızda yenicez ehühehü" dedikten sonra Gaitan bunun kafasına uçan tekme atıp beynini dağıttığnda evde göbek atıyordum. En yakın zamanda Gaitan forması alıcam ayrıca:asd:

Bu çok büyük bir yalan haber ihtimal dahi vermiyorum:cool:

Gökhan Gönül nefretim Volkan nefretimden daha büyüktür. Dallamanın tekidir. "Puan farkı 4değil 1 nasılsa kendi sahamızda yenicez ehühehü" dedikten sonra Gaitan bunun kafasına uçan tekme atıp beynini dağıttığnda evde göbek atıyordum. En yakın zamanda Gaitan forması alıcam ayrıca:asd:

nolursa olsun bir insanin sagligi herseyden daha önemlidir

yakismiyor bence kardes :)

bizim Türk spikerler bildiğimiz Osman ismini Ozmın diye söylediği için bilmemen normal renkdaş.

Şahsen alınması çok saçma olur ayrıca.

Herhalde ondandır ama neden alınması saçma olur?Farz et ki Melo da İnler de olmadı?Hazır Türk kontenjanında oynayabilen bir oyuncu olur işte Alper'le Selçuk'la beraber.

Bize yakismaz böyle seyler. Insan hayati herseyden önemlidir. Üzülmeyecegim tek adam Aziz Yildirim´dir, hic de utanmiyorum bunu söylerken. Cünkü kisiliksiz, karanlik, igrenc herifin teki. Gökhan Gönül özünde efendi bir cocuk da, camiasi böyle ezik. O da ona göre yorum yapiyor iste.

Gökhan Gönül yerdeyken ben cok üzüldüm acikcasi. Kötü bir durumdu

Chedjou'nun menajeri istanbuldaymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt