Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.617
- 11.477
- 1.838
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
Demek istediğimi anlayan veya benim gibi düşünen birisi çıkması sevindirici.Hepsini alamayacağımıza göre ihtiyacımız olan bölgeye yıldız almalıyız.
Katılıyorum ek olarak şuan elimizde Burak ve Drogba gibi iki tane üst düzey forvet var. Burak çok formda , Drogba ise yaz kampı ile müthiş bir form grafiği çizecek kanısındayım , Sneijder'i de kesemeyiz , ayrıca hem yıldız sol bek , yıldız stoper hem de yıldız kanat , yıldız forvet , yıldız ofans oyuncusu alacak gücümüzün olduğunu sanmıyorum ben o yüzden 4-3-1-2 sisteminden yanayım ha ne olur önümüzde ki sezonda ; Şampiyonlar Ligi'nde en az çeyrek final görürsün , ligi yine şampiyon bitirirsin , Drogba jübilesini yapar , sonra Arda ve bir üst düzey yabancı kanat daha alıp 4-2-3-1'e dönersinAma şuan zamanı olduğunu düşünmüyorum gelecek sezon İnşallah bu oyuncularla bu kadroyla oynarız , gelecek sezon için hayalimde ki kadro ;
Demek istediğimi anlayan veya benim gibi düşünen birisi çıkması sevindirici.Hepsini alamayacağımıza göre ihtiyacımız olan bölgeye yıldız almalıyız.