Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Katılıyorum ek olarak şuan elimizde Burak ve Drogba gibi iki tane üst düzey forvet var. Burak çok formda , Drogba ise yaz kampı ile müthiş bir form grafiği çizecek kanısındayım , Sneijder'i de kesemeyiz , ayrıca hem yıldız sol bek , yıldız stoper hem de yıldız kanat , yıldız forvet , yıldız ofans oyuncusu alacak gücümüzün olduğunu sanmıyorum ben o yüzden 4-3-1-2 sisteminden yanayım ha ne olur önümüzde ki sezonda ; Şampiyonlar Ligi'nde en az çeyrek final görürsün , ligi yine şampiyon bitirirsin , Drogba jübilesini yapar , sonra Arda ve bir üst düzey yabancı kanat daha alıp 4-2-3-1'e dönersin :) Ama şuan zamanı olduğunu düşünmüyorum gelecek sezon İnşallah bu oyuncularla bu kadroyla oynarız , gelecek sezon için hayalimde ki kadro ;

Demek istediğimi anlayan veya benim gibi düşünen birisi çıkması sevindirici.Hepsini alamayacağımıza göre ihtiyacımız olan bölgeye yıldız almalıyız.

Sa hayırlı nöbetler r'daşlar.. :ayatollah:

Ciddimisin ya ? Valla belliydi adam akıyor.

Bugün alman basininda yer aldi, 20 milyon konusuluyormus. Heralde Kevin de Bruyne büyük ihtimal Leverkusen'e gider (Chelsea Schürrle'yi alacak). Dortmund ta de Brunye'yi istiyordu, olmayinca Bernard'a yöneldiler haberler dogru ise.

İngiltere'den bomba bir isimle görüşülüyor eğer alınırsa ortalık toz duman olur. Gönlünüzü rahat tutun.

İronidir. Her transfer döneminde bunu yazan biri olur.

bu yabanci kontenjani yüzünden olurmu olur cünkü onun yerine hamite oynar yedegide sabri olur

Sezon bitmeden hiç bir şey belli olmaz ben de federasyon baskıdan yılacak , karşısında üç büyükleri görünce 7+2 gibi bir sisteme geçecek , geçmese bile yazın , haziranda yapılacak mali genel kurulu seçime dönüştürüp Haluk Ulusoy'un büyük bir farkla yeni TFF başkanı olacağını düşünüyorum :) , Ulusoy gelirse zaten en azından 7+2'ye kesin gözüyle bakıyorum.

kimi alsak la canım nedense bu yaz pek transfer istemiyo.Alper sol bek stoper yeter çileke gerek yok

Sezon bitmeden hiç bir şey belli olmaz ben de federasyon baskıdan yılacak , karşısında üç büyükleri görünce 7+2 gibi bir sisteme geçecek , geçmese bile yazın , haziranda yapılacak mali genel kurulu seçime dönüştürüp Haluk Ulusoy'un büyük bir farkla yeni TFF başkanı olacağını düşünüyorum :) , Ulusoy gelirse zaten en azından 7+2'ye kesin gözüyle bakıyorum.

insallah demirören gitsinde kim gelirse gelsin bundan kötüsü yoktur herhalde

serdar tasci, ömer toprak da var stoper adaylari arasinda bence onlardan biriside düsünebilinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt