Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

images

süper ligde yabancı sınırı olmayacak türkiye kupasında ise yabancı oynatmak yasak olacak tek orta yol bu gerci tüpcünün amacı farklı bjk yi koruma

süper ligde yabancı sınırı olmayacak türkiye kupasında ise yabancı oynatmak yasak olacak tek orta yol bu gerci tüpcünün amacı farklı bjk yi koruma

40 yil düsünsem bu fikre gelemezdim acikcasi :D bu cekilde yapmazlar ama. türkiye kupasi sponsorlari karsi cikar büyük ihtimalde.

bu yabanci olayi kalkmaz türkiyede. bu kisitlama karari bence tüpcü kendi basina vermedi . RTE var bu isin arkasinda gibime geliyor.

ona gore sponsor bulsunlar. rte nin yabancı sınırlamasında parmagı oldugu benımde aklıma geldi ona kalsa kadroda en az 4 tane hacca gitmis futbolcu kuralı getiri

angut.png
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Şu an 10 kullanıcı var. (3 üye ve 7 konuk)

1 ay sonra görücem ben sizi... bu konuyu boşlamayın la :D

Boşuna mı açtık nöbeti nerde bu millet? :ayatollah:

Re: Transfer Nöbeti | Açılış

su yabanci siniri kalkarsa cok iyi olur turk futbolu adina.transfer olarak ta bence 4-5oyuncu yetecek kanaaitindeyim stoper sol bek sol acik orta gobek melo tarzinda birde extra genc gelecegi olan forvet olsa tadindan yenmez.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Ünal AYSAL

Arda’nın dönüşü hiç sürpriz olmaz

ATLETİCO Madrid’de oynayan Arda Turan’ın geri dönmesini istediklerini vurgulayan Aysal, şöyle konuştu: “Ama Arda’yı takımı bırakmıyor. Sol tarafta ihtiyacımız var. Ben A.Madrid başkanına ‘Bizim oyuncumuzu değerlendirmek istemiyorsan geri alırız’ dedim. Arda da istiyor. 12 milyon euroya verdik ama aynı ücrete geri almayız. 22 yaşındaki futbolcuyu gönderiyorsun 25 yaşında geri alıyorsun. Arda bu sezon geri dönebilir, bu da kimse için sürpriz olmasın. Ama başkanları antrenörün bırakmak istemediği 3 oyuncudan bir tanesi dedi.”

Alkışlamayanın sporda işi yok - Spor - Star Gazete

Yabanci sinirlanmasi oldugu surece bazi mevkilere kesinlikle Türk oyuncu almamiz sart. Arda, Alper vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt