Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

bi bana mı sıradan ve basit geliyor bu fomrlar

Yeni sezon formalarımız ;

k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1+1+-+Kopya.png

çubuklar daha büyük olacak diye duymuşlar renk nasıl olur acaba bence soldaki daha hoş

Şeref Aydın , transfer sezonu resmen açıldığında mı uğrayacak acaba bir bilgisi olan var mı :cool:

Foruma bir uğrasa da nöbet şenlense.:sad007::sad007::sad007:

Ömer Kahveci hakkında bilgim yok ama diğer 5 li artı Muhammet Demir'i alsak 7 sene yerli aramayız...

92 doğumlu 2 sezondur Buca'nın kalesini koruyor. Bize yedek kaleci şart bunun için en uygun adayda Ömer bana göre.. Özellikle bu sezon iyi performans gösterdi 33 maçta 31 gol yedi 14 maçı gol yemeden tamamladı...

92 doğumlu 2 sezondur Buca'nın kalesini koruyor. Bize yedek kaleci şart bunun için en uygun adayda Ömer bana göre.. Özellikle bu sezon iyi performans gösterdi 33 maçta 31 gol yedi 14 maçı gol yemeden tamamladı...

Eray'ı niye yabana atıyorsunuz.bence yedek kaleciye gerek yok.

2.Lig topçuları bize pek yaramıyor.Bknz; Yaser Yıldız,Musa Çağıran,Mehmet Batdal...

onur kıvrak ın öz amcasının oğlu askerlık arkadasım. ben askerdeyken onurla görüşüyodu telefonda filan.Sordum ona onur kıvrak hangi takımlı bize gelme ihtimali varmı diye.

Trabzon başkanı seçılsın hersey belli olucak dedi.Onur galatasaraya tek sartla gelırmıs muslera satılırsa.Hazıran 1 de evlenıyormus.Trabzonda 5 tane sponsoru varmış çok iyi para alıyormus bunlardan o yuzden de trabzondan ayrılmak sıcak gelmıyormus ona.Bu arada fenerbahcelıymıs.Ama turkıye de bu şartlarda sadece galatasaraya gelırmıs.Ve bu sene Galatasaray işi olmazsa avrupadan teklıfler varmıs.Evlendıgınde eşi ıle karar verip degerlendıreblırmıs

onur kıvrak ın öz amcasının oğlu askerlık arkadasım. ben askerdeyken onurla görüşüyodu telefonda filan.Sordum ona onur kıvrak hangi takımlı bize gelme ihtimali varmı diye.

Trabzon başkanı seçılsın hersey belli olucak dedi.Onur galatasaraya tek sartla gelırmıs muslera satılırsa.Hazıran 1 de evlenıyormus.Trabzonda 5 tane sponsoru varmış çok iyi para alıyormus bunlardan o yuzden de trabzondan ayrılmak sıcak gelmıyormus ona.Bu arada fenerbahcelıymıs.Ama turkıye de bu şartlarda sadece galatasaraya gelırmıs.Ve bu sene Galatasaray işi olmazsa avrupadan teklıfler varmıs.Evlendıgınde eşi ıle karar verip degerlendıreblırmıs

Gelmesin

Ömer'in genç ve iyi potansiyel vadeden bir kaleci olduğunu biliyorum az çok fakat ; yedek kaleci için Aykut ve Ufuk'u gönderip , sezon sonu serbest kalacak olan Sinan Bolat nasıl olur ? Daha iyi olmaz mı ?

Kupa'da , Muslera'yı dinlendirdiğimiz de , Muslera'nın olası sakatlık ve ceza durumlarında oynar rahat rahat , gözümüz arkada kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt