Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

---------------------------------Muslera--------------------------------------

----Eboue----------Semih Kaya-------------Serdar Taşçı------------Adriano----

------------------------Gökhan İnler--Selçuk İnan------------------------------

----------------------------Wesley Sneijder------------------------------------

--------Arijen Robben-------------------------------Abdel Kader Keita-----------

----------------------------Didier Drogba---------------------------------------

Yedekler ; Eray - Burak Yılmaz - Amrabat - Ujfalusi - Emre Çolak - Mertan Caner - Ceyhun Gülselam

Keita : Bedava

Robben : 14 Milyon Euro

Adriano : 8 Milyon Euro

Serdar T : 7 Milyon Euro

Gökhan İ : 6 Milyon Euro

Kapın gelin bunları ortalık takım görsün.

Not : Keita bedava. 31 yaşına girdi, Çıkış yakalamak istiyor. Drogba ve Eboue ile eski Keita'yı her türlü görürüz. 1-2 sene oynasa bizim için yine iyi. Yoklukta iyi gider. Ayrıca, Bu takım kurulsun Allahıma kitabıma bizi Bayern bile zor durdurur. Ayrıca, bu kadar yıldızın içinde Ceyhun, Mertan, Emre gibi oyuncular üstüne koya koya gidicektir her zaman bunada eminim adım gibi. Ayrıca, ŞL'de her türlü Finali görürüz bu takımla. Keita'nın yaşına laf ediceklerde etmesin. Joaquin Civil 34 yaşında kanat oynuyor Malaga'da, her maç 90 dakika hemde. Çeyrek Final gördüler bide bu sezon. Keita'da bizi 1-2 sene götürür merak etmeyin. Drogba'da her zaman 90 dakika kaldıramıcağı için, Burak Yılmazı koyarsın 11'e, olay biter.

--------Arijen Robben-------------------------------Abdel Kader Keita-----------

----------------------------Didier Drogba---------------------------------------

Yedekler ; Eray - Burak Yılmaz - Amrabat - Ujfalusi - Emre Çolak - Mertan Caner - Ceyhun Gülselam

Not : Keita bedava. 31 yaşına girdi, Çıkış yakalamak istiyor. Drogba ve Eboue ile eski Keita'yı her türlü görürüz. 1-2 sene oynasa bizim için yine iyi. Yoklukta iyi gider. Ayrıca, Bu takım kurulsun Allahıma kitabıma bizi Bayern bile zor durdurur. Ayrıca, bu kadar yıldızın içinde Ceyhun, Mertan, Emre gibi oyuncular üstüne koya koya gidicektir her zaman bunada eminim adım gibi. Ayrıca, ŞL'de her türlü Finali görürüz bu takımla. Keita'nın yaşına laf ediceklerde etmesin. Joaquin Civil 34 yaşında kanat oynuyor Malaga'da, her maç 90 dakika hemde. Çeyrek Final gördüler bide bu sezon. Keita'da bizi 1-2 sene götürür merak etmeyin. Drogba'da her zaman 90 dakika kaldıramıcağı için, Burak Yılmazı koyarsın 11'e, olay biter.

:trollface:

Bence Eboue gönderilmez.

Sağ bek alınacaksa yerli alınır.Bursa'dan Şener içinde iyi diyorlar ama izlemedim ben.

Aynen aynen. Adını unutmuştum, 2 saat düşündüm :asd: Ben ilk 11'e gözüm kapalı koyarım, Bursa'da oynadığının üstüne koyacağını düşünüyorum ben. Bu hali ile Eboue'den iyidir, henüz 23 yaşında.

Keita'nın devri bitti artık.Kimse almıyor bile.

Robben gibi sık sakatlık yaşayan birine 14m gibi bir bonservis vermeyiz.Gelmesin demiyorum ama Robben için bile bu kadar bütçe ayırmayız.

Serdar Taşçı 7m eder mi şüpheliyim.

Gökhan İnler de en az 9m.

Ayrıca hem 7 yabancılı kadro kurup hemde 2 yerli stoper ile devam etme gibi bir durum söz konusu olamaz.

Ömer Toprak'a yavaş stoper deyip Serdar Taşçı'ya hızlı diyenler var :trollface: Lütfen gözümüzle izleyelim arkadaşlar lütfen :rolleyes:

Aynen aynen. Adını unutmuştum, 2 saat düşündüm :asd: Ben ilk 11'e gözüm kapalı koyarım, Bursa'da oynadığının üstüne koyacağını düşünüyorum ben. Bu hali ile Eboue'den iyidir, henüz 23 yaşında.

Bu 6+0+4 olayı gerçekleşirse Eboue zaten bayağı bir kesik yiyebilir önümüzdeki sezon.

Alırız belki bakalım.

-------------------------Muslera--------------------------

Hamit-------------Semih--------Vermaelen---------Coentrao

-------------Alper--------------------Selçuk---------------

Nani--------------------------------------------------Arda

---------------Burak--------------Dzeko-------------------

--------------------------Eray-----------------------------

Sabri--------Gökhan-------------Danny---------------Hakan

----------Yekta------------------Emre---------------------

Mertan----------------Snejder---------------------Amrabat

----------------------Drogba------------------------------

Muhammed Alperen Uysal, Hüseyin Tokmak, Sadık Çiftpınar, Taylan Antalyalı, Recep Niyaz, Berk İsmail Ünsal

-------------------------Muslera--------------------------

Hamit-------------Semih--------Vermaelen---------Coentrao

-------------Alper--------------------Selçuk---------------

Nani--------------------------------------------------Arda

---------------Burak--------------Dzeko-------------------

--------------------------Eray-----------------------------

Sabri--------Gökhan-------------Danny---------------Hakan

----------Yekta------------------Emre---------------------

Mertan----------------Snejder---------------------Amrabat

----------------------Drogba------------------------------

Muhammed Alperen Uysal, Hüseyin Tokmak, Sadık Çiftpınar, Taylan Antalyalı, Recep Niyaz, Berk İsmail Ünsal

Drogba ve Sneijder yedek kadroda mı yoksa benim gözlerim mi bozuldu.:confused::confused::confused:

Yeni sezonda 4-3-1-2 oynayacaksak, özellikle avrupada ve derbilerde işimiz zor.Selçuk'un sol içte verimi yarı yarıya düşüyor,o düştü mü tüm takım düşüyor.Yapılan transferlerin pek anlamı kalmaz.

Keita'nın devri bitti artık.Kimse almıyor bile.

Robben gibi sık sakatlık yaşayan birine 14m gibi bir bonservis vermeyiz.Gelmesin demiyorum ama Robben için bile bu kadar bütçe ayırmayız.

Serdar Taşçı 7m eder mi şüpheliyim.

Gökhan İnler de en az 9m.

Ayrıca hem 7 yabancılı kadro kurup hemde 2 yerli stoper ile devam etme gibi bir durum söz konusu olamaz.

Keita'yı kimse almıyor olabilir, birşey demiyorum ona ama Drogba ve Eboue'nin yanında kendine gelir. 1 sene oynasa bile yine yeter. Hem bedava. Geçen sezon alamadın, bu sezon al işte bedavayken. Serdar 7 etmezse, 5'e alınır zaten. Gökhan 30'una merdiven dayadı. 9 Milyon euro çok çok çok fazla. 6, bilemedin 7'ye bitirilir. Hazır Robben'i Guardiola istemiyorken parasını verip alıcaksın. Ha 14 fazla mı , o zaman en az 10 Milyon verip almalısın. Çünkü büyük maç topçusu adam, kurtarıyo. Gaza geldiğinde neler yaptığını herkez gördü Barça maçlarında. Hem içerde hem dışarda adamları ipe dizdi. Sakatlık yaşama şansıda Rotasyonla birlikte az'a iner. Onun yerine Amrabatı sol'a çekip, Keita'yı sağ'a çekersin.

en iyisi sağ bek bölgesinde yabancıdan feragat etmek gibi

Keita'yı kimse almıyor olabilir, birşey demiyorum ona ama Drogba ve Eboue'nin yanında kendine gelir. 1 sene oynasa bile yine yeter. Hem bedava. Geçen sezon alamadın, bu sezon al işte bedavayken. Serdar 7 etmezse, 5'e alınır zaten. Gökhan 30'una merdiven dayadı. 9 Milyon euro çok çok çok fazla. 6, bilemedin 7'ye bitirilir. Hazır Robben'i Guardiola istemiyorken parasını verip alıcaksın. Ha 14 fazla mı , o zaman en az 10 Milyon verip almalısın. Çünkü büyük maç topçusu adam, kurtarıyo. Gaza geldiğinde neler yaptığını herkez gördü Barça maçlarında. Hem içerde hem dışarda adamları ipe dizdi. Sakatlık yaşama şansıda Rotasyonla birlikte az'a iner. Onun yerine Amrabatı sol'a çekip, Keita'yı sağ'a çekersin.

hocam 6 yabancın kim

Kendine gelir diye Keita'yı alacak değiliz herhalde.

Keita'dan hayır gelmez artık bize.

İnler 28 yaşında , üstelik Napoli 2 sene önce 17,5'a aldı ve banko oynatıyorlar.7'ye almamız imkansız.

en iyisi sağ bek bölgesinde yabancıdan feragat etmek gibi

Aynen Bursa dan Şener i felan almak lazım. Alternatif olarakda Hamit, Sabri var. Yabancılar arasında birinden vazgeçeceksek bu Eboue olmalıdır. Melo, Muslera, Snejder, Drogba stoper birde solbek tamamdır. Sol kanatada Arda yı mutlaka almalıyız.

Ömer Toprak'a yavaş stoper deyip Serdar Taşçı'ya hızlı diyenler var :trollface: Lütfen gözümüzle izleyelim arkadaşlar lütfen :rolleyes:

Ömer Toprak'ı milli maçlarda izleyenler arkaya ne kadar fazla adam kaçırdığını görmüştür.Yani pozisyon bilgisi ve hızı yeterli bir stoper kesinlikle değil Ömer.Özelliği kafa toplarında etkili olması ve ayağının iyi olması.Serdar Taşçı'ya da hızlı demedim.O da ağır bir stoper ancak pozisyon bilgisi Ömere göre çok önde.Bize de pozisyon bilgisi yüksek bir adam lazım.Her maç arkaya adam kaçıran değil

Şener'i hiç izlemedim. Gerçekten Eboue'nin yerini dolduracak bir oyuncu mu?

Aynen Bursa dan Şener i felan almak lazım. Alternatif olarakda Hamit, Sabri var. Yabancılar arasında birinden vazgeçeceksek bu Eboue olmalıdır. Melo, Muslera, Snejder, Drogba stoper birde solbek tamamdır. Sol kanatada Arda yı mutlaka almalıyız.

Arda konusna katılıyorum as yabancılar

Muslera,stoper,sol bek,melo,drogba,wesley, dersek birde öne Nani gelirse 7 yabancı eder gelde çık işin içinden

Arda konusna katılıyorum as yabancılar

Muslera,stoper,sol bek,melo,drogba,wesley, dersek birde öne Nani gelirse 7 yabancı eder gelde çık işin içinden

Artık ligde biri yedek kalır yapacak bişey yok. Ama Eboue gibi saatli bombayı takımda tutmamak lazım bu saatten sonra. Muslera nın Melo nun kalması bizim için daha önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt