- 22 Mayıs 2010
- 3.494
- 219
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
---------------------------------Muslera--------------------------------------
----Eboue----------Semih Kaya-------------Serdar Taşçı------------Adriano----
------------------------Gökhan İnler--Selçuk İnan------------------------------
----------------------------Wesley Sneijder------------------------------------
--------Arijen Robben-------------------------------Abdel Kader Keita-----------
----------------------------Didier Drogba---------------------------------------
Yedekler ; Eray - Burak Yılmaz - Amrabat - Ujfalusi - Emre Çolak - Mertan Caner - Ceyhun Gülselam
Keita : Bedava
Robben : 14 Milyon Euro
Adriano : 8 Milyon Euro
Serdar T : 7 Milyon Euro
Gökhan İ : 6 Milyon Euro
Kapın gelin bunları ortalık takım görsün.
Not : Keita bedava. 31 yaşına girdi, Çıkış yakalamak istiyor. Drogba ve Eboue ile eski Keita'yı her türlü görürüz. 1-2 sene oynasa bizim için yine iyi. Yoklukta iyi gider. Ayrıca, Bu takım kurulsun Allahıma kitabıma bizi Bayern bile zor durdurur. Ayrıca, bu kadar yıldızın içinde Ceyhun, Mertan, Emre gibi oyuncular üstüne koya koya gidicektir her zaman bunada eminim adım gibi. Ayrıca, ŞL'de her türlü Finali görürüz bu takımla. Keita'nın yaşına laf ediceklerde etmesin. Joaquin Civil 34 yaşında kanat oynuyor Malaga'da, her maç 90 dakika hemde. Çeyrek Final gördüler bide bu sezon. Keita'da bizi 1-2 sene götürür merak etmeyin. Drogba'da her zaman 90 dakika kaldıramıcağı için, Burak Yılmazı koyarsın 11'e, olay biter.
---------------------------------Muslera--------------------------------------
----Eboue----------Semih Kaya-------------Serdar Taşçı------------Adriano----
------------------------Gökhan İnler--Selçuk İnan------------------------------
----------------------------Wesley Sneijder------------------------------------
--------Arijen Robben-------------------------------Abdel Kader Keita-----------
----------------------------Didier Drogba---------------------------------------
Yedekler ; Eray - Burak Yılmaz - Amrabat - Ujfalusi - Emre Çolak - Mertan Caner - Ceyhun Gülselam
Keita : Bedava
Robben : 14 Milyon Euro
Adriano : 8 Milyon Euro
Serdar T : 7 Milyon Euro
Gökhan İ : 6 Milyon Euro
Kapın gelin bunları ortalık takım görsün.
Not : Keita bedava. 31 yaşına girdi, Çıkış yakalamak istiyor. Drogba ve Eboue ile eski Keita'yı her türlü görürüz. 1-2 sene oynasa bizim için yine iyi. Yoklukta iyi gider. Ayrıca, Bu takım kurulsun Allahıma kitabıma bizi Bayern bile zor durdurur. Ayrıca, bu kadar yıldızın içinde Ceyhun, Mertan, Emre gibi oyuncular üstüne koya koya gidicektir her zaman bunada eminim adım gibi. Ayrıca, ŞL'de her türlü Finali görürüz bu takımla. Keita'nın yaşına laf ediceklerde etmesin. Joaquin Civil 34 yaşında kanat oynuyor Malaga'da, her maç 90 dakika hemde. Çeyrek Final gördüler bide bu sezon. Keita'da bizi 1-2 sene götürür merak etmeyin. Drogba'da her zaman 90 dakika kaldıramıcağı için, Burak Yılmazı koyarsın 11'e, olay biter.
Ben ilk 11'e gözüm kapalı koyarım, Bursa'da oynadığının üstüne koyacağını düşünüyorum ben. Bu hali ile Eboue'den iyidir, henüz 23 yaşında.