Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Sol bek'e ve stoper'e kimi transfer edicegimizi gercekten cok merak ediyorum

Sol bek'e ve stoper'e kimi transfer edicegimizi gercekten cok merak ediyorum

Ben artık sağ beki de merak ediyorum. Real, Gençler ve Fener maçlarını patlatan Eboue bana göre CL'de final hedefleyen bir takımın as sağ beki olamaz.

Ben artık sağ beki de merak ediyorum. Real, Gençler ve Fener maçlarını patlatan Eboue bana göre CL'de final hedefleyen bir takımın as sağ beki olamaz.

bende aynısını düşünüyorum ama yerli alternatif gg olmaz gibime geliyor yabancı bakacaksak daha iyileri dani alves ile maicon gibi duruyor onların olabilme olasılıgı varmıdır onuda bilmiyoruz pek gidecek gibi durmuyor bence.

bende aynısını düşünüyorum ama yerli alternatif gg olmaz gibime geliyor yabancı bakacaksak daha iyileri dani alves ile maicon gibi duruyor onların olabilme olasılıgı varmıdır onuda bilmiyoruz pek gidecek gibi durmuyor bence.

maicon olabilir bu sene nerdeyse hiç oynamadı brezilyaya döneceği konuşuluyor.

Ignazio Abate olamazmı? yası daha 27 ve eboueden ve maicondan daha iyi ve hızlı olursa süper olur bence

Bana göre beklerde olmazsa olmaz özellik defansif disiplin. Eboue ve Riera bu konuda çok eksikler, o yüzden çok sıkıntı yaşadık bu sezon. Önce defans özellikleri iyi olsun da, hücuma da katkı sağlaması sınırlı da olsa, bir işe yarasın. Yoksa Eboue gibi bize en kritik maçta 5 dakikada 2 gol yedirecekse ne yapayım böyle oyuncunun hücuma katkısını?

- Eboue'nin gönderilmesi zor, ama idealde daha iyisini almalıyız. Tabii ki sol bek ve stoper daha kritik.

- GG fenerin sembol oyuncularından biri, riskli bir transfer olur, taraftar kabullenmeyebilir, adamın huzuru kalmayabilir. Ama kendisi isterse bence yerli alınabilecek tek sağ bek.

- Abate'yi Milan'ın bırakacağını zannetmem.

İşin komiği gidip Drogba'yı alıyoruz, sağ bek sol bek bulamıyoruz. Demek ki, yıllar boyu çok şanslıydık bu konuda, farkında değildik.

emiratese katılıyomuşuz hayırlı olsun

Aydın ‏@AydinCingoz

Galatasaray'ın Quaresma ile görüştüğü yönünde bir iddia var.

Aydın ‏@AydinCingoz

Quaresma iddiasını menajeri Ahmet Bulut şimdilik yalanlıyor..

şaşırmam

usta galiba ebouenin gidecegini ilk yazanlardan biriyim yerine hamit sag bekte oynicak

- Eboue'nin gönderilmesi zor, ama idealde daha iyisini almalıyız. Tabii ki sol bek ve stoper daha kritik.

- GG fenerin sembol oyuncularından biri, riskli bir transfer olur, taraftar kabullenmeyebilir, adamın huzuru kalmayabilir. Ama kendisi isterse bence yerli alınabilecek tek sağ bek.

İşin komiği gidip Drogba'yı alıyoruz, sağ bek sol bek bulamıyoruz. Demek ki, yıllar boyu çok şanslıydık bu konuda, farkında değildik.

Eboue'nin gideceğine inananlar var. En az 1 yıl daha takımda kalır.

Gayet memnunum Eboue´den. Ceyrek final oynadik diye, kadroyu tamamen Barcelona seviyesine getirecegimizi düsünmeyin.

Her mac sonunda bir oyuncu hakkinda karar vermekten vazgecin. 2 senedir sampiyon oluyorsak, bunda Eboue´nin de katkisi fazla.

Kadro istikrari önemli. Eboue´yi tartisacaginiza, eksik bölgeleri takviye edin önce.

Abate'ye 10 milyon teklif gelsin satarlar.

Eboue gitmek istemezse kimse birakmaz ve birakmamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt