Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Abi sen bu adamı ilk önce biraz tecrübe yi kendi elinde kazandıracaksın başka takıma göndermeden önce.

Yoksa oradaya gider antrenman yapar gelir

eskiden belki öyle olur söylerdim ama kalite seviyemiz cok üst seviyelere ulasdi ki bu ismail gibi genc oyunulara paf dan sonra direk sans tercübe verme imkanin azaliyor. bizde kalirsa antrenmanlardan haric pek fazla tercübe kazanamaz büyük ihtimalde. ptt 1 ligine versen bir takima en azindan düzenli oynama sansini yakalar ve fiziki mücadelere girer. bizde harcanir malesef ismail büyük ihtimalde. dedigim gibi ne burakdan nede drogadan hata nede umutan formayi kapa bilir ismail. belki kupa maclarinda ama yeterlimi sence ?! bence hayir

bu Tff orda kalamaz. kalsa bile bu yabanci uygulamasi kesinlikle degisir. bu Tff kim yahu kafasina ögre onu bunu degistiriyor. babalarin ciftligini zanetiler herhalde orasini. secilmis federasyon olsa ya neyse diyecem ama adamlar resmen bir sike sürecini hal etmek icin getirilmis bir insanlik toplumu oldugunu 3 yasindaki cocuk bile biliyor. bukadar siirt alemi yeter vallahi. herkez bildigi isine dönsün. tff ye futboldan adamlar gelmeli artik ordakilerde artik tüp satmaya mi devam eder yoksa bilmem ne mi hicde umrumda degil futboldan uzak dursunlarda. ben bunlara tv den bile futbol izeltirme yasagini koyarim yemin ediyorum.

bu dediğin burada olmaz hocam.onu getirenin rızası olmadan indirmek mümkün değil.getiren malum.

bu dediğin burada olmaz hocam.onu getirenin rızası olmadan indirmek mümkün değil.getiren malum.

o getiren ne icin getirmisdi ? bu süreci halinin altina süpürmesi icin getirmedimi?! ee misoynu tamamlanmis adamin daha niye itiraz etsin onu getiren adam. oda görüyordur herhalde bu is bunlarla olmayacagini.

eskiden belki öyle olur söylerdim ama kalite seviyemiz cok üst seviyelere ulasdi ki bu ismail gibi genc oyunulara paf dan sonra direk sans tercübe verme imkanin azaliyor. bizde kalirsa antrenmanlardan haric pek fazla tercübe kazanamaz büyük ihtimalde. ptt 1 ligine versen bir takima en azindan düzenli oynama sansini yakalar ve fiziki mücadelere girer. bizde harcanir malesef ismail büyük ihtimalde. dedigim gibi ne burakdan nede drogadan hata nede umutan formayi kapa bilir ismail. belki kupa maclarinda ama yeterlimi sence ?! bence hayir

İsmail'in fiziği öyle çıt kırıldım bir durum da değil Fatih Abi. Bir kaç tane A2 takımının maç görüntüleri olması lazım Youtube da oradan bakabilirsin İsmail in fiziği ne durumda.

Bu sezon ve geçen sezon olmak üzere forma verdiğimiz Sercan ve M.Batdal' dan kat be kat daha iyidir fiziği ve bu çocuk iki ayağını da kullanabiliyor

Onların 1-2 takım hariç tırt liginden gelenlerde top oynayamıyor. Bknz : Guiza-Nihat vs..

dogru ama bu necatinin ne kadar rezil bir top oynadigini degistirmez,düsün ligimizde fak yaratan necati ispanyada en tirt transferlerinden birisi olmus.

bknz. hakan,arif,h.ünsal vs

tabi bu ligimizin ne kadar rezil oldugunun kanitidir veya topcularimizin prof olmadiklarinin belgesidir.

o getiren ne icin getirmisdi ? bu süreci halinin altina süpürmesi icin getirmedimi?! ee misoynu tamamlanmis adamin daha niye itiraz etsin onu getiren adam. oda görüyordur herhalde bu is bunlarla olmayacagini.

başka planları vardır belki.siyaset her zaman futbolun içinde olmaya çalışıyor, görüyoruz.sen bu federasyon başkanın al aşağı edersen onu kullananları da mağlup etmiş oluyorsun bi anlamda.yenilgiye uğratıyorsun.kurallar değişebilir ama ben bu tüpçü bozuntusunun biraz daha kalacağını düşünüyorum.

dogru ama bu necatinin ne kadar rezil bir top oynadigini degistirmez,düsün ligimizde fak yaratan necati ispanyada en tirt transferlerinden birisi olmus.

bknz. hakan,arif,h.ünsal vs

tabi bu ligimizin ne kadar rezil oldugunun kanitidir veya topcularimizin prof olmadiklarinin belgesidir.

Onlarda prof değil o zaman ? Aynı durum ordan gelen isimler içinde geçerli.

Bence Burak'tan çok Umut'la alakalı.

Toulouse'un başkanı satış opsiyonunda kesinlikle indirim yapmayacaklarını açıklamış.

Hatta bir tane daha yerli forvet alınması mantıklı olur Elmander de giderse (Cenk, Mevlüt, Eren vs)

eren çok iyi olur bence. Toplamalı böyle yerlileri

Onlarda prof değil o zaman ? Aynı durum ordan gelen isimler içinde geçerli.

bazi seyleri karistiriyorsun

guti ,güiza gibi adamlar para icin geliyor bize(bir nevi gecirip gidiyorlar),guti bitik geldi türkiyeye

ama biz topcularimizi en iyi zamaninlarinda gönderdik,ve orda aldiklari buranin ücte biri,ama hepsi rezil oldu geri geldi

bizimkilerinde ne zaman canı sıkılsa necatiyi alıyorlar.yazık bu adama.şamar oğlanına döndü resmen.ya hep tut takımda yada ilelebet bırak.bu nedir böyle bir sezon oyna diğer sezon git sonra yine gel.

bence sol bek transferi biraz zaman alacak.iyi bir sol beke imza attırmak bu piyasada zor.

guti ,güiza gibi adamlar para icin geliyor bize(bir nevi gecirip gidiyorlar),guti bitik geldi türkiyeye

ama biz topcularimizi en iyi zamaninlarinda gönderdik,ve orda aldiklari buranin ücte biri,ama hepsi rezil oldu geri geldi

mim,l

Yahu Guti tamam. Yapacağnı yapmış para için geldi. Guiza gol kralı be arkadaş. Milli oyuncuydu geldiğinde.

İsmail'in fiziği öyle çıt kırıldım bir durum da değil Fatih Abi. Bir kaç tane A2 takımının maç görüntüleri olması lazım Youtube da oradan bakabilirsin İsmail in fiziği ne durumda.

Bu sezon ve geçen sezon olmak üzere forma verdiğimiz Sercan ve M.Batdal' dan kat be kat daha iyidir fiziği ve bu çocuk iki ayağını da kullanabiliyor

ismaili biliyorum ya ve fizik durumunada biliyorum az cok. kötü degil ama süper lig icin de yyetersiz daha. kilo almasiz gerekir ve bunun yaninda da güc kazanmasi gerekir. yani alacagi kiloyo kasa cevirmesi gerekir ayni anda. iyi bir programm ile 1-2 sene icinde hal olacak bir is. bizim A takimda fazla sans bulamaz diyorum yenide acikcasi. ezilir malesef. ptt1 ligde bir takima kiralnsin yada en güzeli arda gibi süper lig takimin birisine kiralnaip orda da sans bula bilirse devamli cekilde süper olur ama herkez ersun yanalda degil malesef. ersun yanali hic sevmesem bile onun en büyük özeligi yetisirtime kabilyetidir genc oyunculara sans veriyor yani devamli cekilde. belki kayserisporda oynaya bilir ki onlarda baya sans veriyor genclere. bekleyip görelim hocamiz en iyisini düsünür artik bu konuda.

bazı üst düzey ispanyol oyuncular İngiltere/İtalya liglerinde de döküldüler sadece bizim ligde değil.

İspanyol futbolcuları genellikle kendi ülkeleri dışında dibe vuruyorlar

başka planları vardır belki.siyaset her zaman futbolun içinde olmaya çalışıyor, görüyoruz.sen bu federasyon başkanın al aşağı edersen onu kullananları da mağlup etmiş oluyorsun bi anlamda.yenilgiye uğratıyorsun.kurallar değişebilir ama ben bu tüpçü bozuntusunun biraz daha kalacağını düşünüyorum.

iyide can gitti gerilim üst noktasinda. bu federasyona sagldan soldan her tarafadan saldiriliyor istenilmiyorlar. bu gerilimi bitirmek adina RTE de istemez bunlari artik. yeni gelenler onun onayi ile mi gelir onu bilemecegim tabiki :D

bazı üst düzey ispanyol oyuncular İngiltere/İtalya liglerinde de döküldüler sadece bizim ligde değil.

İspanyol futbolcuları genellikle kendi ülkeleri dışında dibe vuruyorlar

dogru bazilari ,ama bizde bitmis dedikleri tugay ,fazla beklenti olunmayan nihat,ve simdi arda gerisi rezil oldu geri geldi.

ispanyolar tutunamadi dogru,ama bizimkiler hepsi iz birakmadan geri geldi,hatta bazilari maalesef alay konusu bile oldular

ismaili biliyorum ya ve fizik durumunada biliyorum az cok. kötü degil ama süper lig icin de yyetersiz daha. kilo almasiz gerekir ve bunun yaninda da güc kazanmasi gerekir. yani alacagi kiloyo kasa cevirmesi gerekir ayni anda. iyi bir programm ile 1-2 sene icinde hal olacak bir is. bizim A takimda fazla sans bulamaz diyorum yenide acikcasi. ezilir malesef. ptt1 ligde bir takima kiralnsin yada en güzeli arda gibi süper lig takimin birisine kiralnaip orda da sans bula bilirse devamli cekilde süper olur ama herkez ersun yanalda degil malesef. ersun yanali hic sevmesem bile onun en büyük özeligi yetisirtime kabilyetidir genc oyunculara sans veriyor yani devamli cekilde. belki kayserisporda oynaya bilir ki onlarda baya sans veriyor genclere. bekleyip görelim hocamiz en iyisini düsünür artik bu konuda.

Abi kilo alıp kasa çevrilmez.

Sen kiloyu direk kas olarak alırsın senin dediğin durum için.

Büyük ihtimalle bu hafta Trabzon maçında forma verecek gibi hoca. Orada daha iyi görürüz sonuçta Trabzon takımı onun için iyi bir sınav olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt