Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Bu adam bize gelmeyi çok istiyor,gönülden oynayacak inş,çok da katkı vereceğini düşünüyorum...

Boş verin q7'yi siz stoperden sol bekten haber verin.(Adil Rami/Lescott -- Adriano :cool::cool: )

AMK Gazetesi Aubameyang fenere doğru diye başlık atmış, inşallah doğru değildir. 4-3-3 oynayacaksak bu adamı alalım, tam 4-3-3 forveti. Geçen sezon 20 gol 17 asistle oynamış.

AMK Gazetesi Aubameyang fenere doğru diye başlık atmış, inşallah doğru değildir. 4-3-3 oynayacaksak bu adamı alalım, tam 4-3-3 forveti. Geçen sezon 20 gol 17 asistle oynamış.

müthiş bir adam alırlarsa büyük iş yapmış olurlar.bize gelmesini çok isterim ama hoca gözünün önünde olmayan oyuncuları istemiyor.

Yabancı sınırlamasında bir değişiklik olmadığı sürece hücum hattına yabancı transferi beklemeyin derim.

Zira kurallarda bir değişiklik olmazsa 6+0+4 gibi rezalet ötesi bir uygulamaya geçilecek.:mad::mad::mad:

herkes bu sezonda drogba sneijder bekliyor anlaşılan ben beklmeiyorum çünkü bu 2 si fırsat transferleriydi bizde iyi değerlendirdik böyle transferler hep denk gelmeyebilir olmasıda şart değil şuan stoper ve sol bek e bize uygun birini bulalım en önemlisi bu tabi birde melo onun haricinde q7 gelmiş kazım dönmüş çok yadırgamam sonuçta geniş bi kadroya ihtiyacımız var ve klubemiz hiç sağlam durmuyor.

Quaresma Harcanıldı. Bedavaya Yıllık Ücreti Düşük Olacaksa Gelsin. Gönülden Oynayacaksa Eğer.

Re: Transfer Nöbeti | Açılış

Quaresma Yabancı Sol bek Alper Potuk alınacak gibi en azından bu isimleri bir an önce alıp ilk kamp dönemine yetiştirmek lazım.

Bjk ye gelmeden önce q7 yi istiyordum.simdi ise hem gelsin hem gelmesin diyorum.biz istedigimiz kadar burda o gelsin bu gelmesin diyelim,sonucta terim ve yönetim yapiyor transferi.

Bugün sampiyonluk kutlamasi olmayacakmis arenada.nekadar sacma.

herkes bu sezonda drogba sneijder bekliyor anlaşılan ben beklmeiyorum çünkü bu 2 si fırsat transferleriydi bizde iyi değerlendirdik böyle transferler hep denk gelmeyebilir olmasıda şart değil şuan stoper ve sol bek e bize uygun birini bulalım en önemlisi bu tabi birde melo onun haricinde q7 gelmiş kazım dönmüş çok yadırgamam sonuçta geniş bi kadroya ihtiyacımız var ve klubemiz hiç sağlam durmuyor.

Bence bu senenin fırsat transferleri Arda ve Nani. Arda Türkiye'ye dönmek istediği için, Nani de son 1 senedir eski performansından uzak olmasından dolayı.

Muslera

Hamit Semih Ferdinand Adriano

Alper Sneijder Selçuk

Drogba Burak Nani/Arda/Q7/Amrabat/Aubemayang

Yedeklere Lukaku-U20 Kupası'nda izleyip beğeneceğimiz bir genç

4 ilk 11'e, 2 yedeğe transferle çok kaliteli bir kadromuz olur.

Katar'dan gelen Niang'ın performansı ortadayken Quaresma için risk almaya değmez.Kontenjana yazık.

Bence bu senenin fırsat transferleri Arda ve Nani. Arda Türkiye'ye dönmek istediği için, Nani de son 1 senedir eski performansından uzak olmasından dolayı.

Muslera

Alper Sneijder Selçuk

saydığınız transferler ciddi bir bütçe istiyor ben direk bu kadar bütçemizin olduğunu sanmıyorum açıkçası.

Arda konusunda herkes dönmek istiyor diyor ama neye dayanarak söylüyor bunuda anlamış değilim öyle isede klubu aldığı paraya asla satmaz

Muslera

Alper Sneijder Selçuk

Arda sözleşmem bitene kadar buradayım demiş.Nani'yi de bize bırakmazlar.Sağ bekteki Hamit ölüm fermanımızı imzalar.Ferdinand müzmin sakat.Orta saha çok yumuşak.

saydığınız transferler ciddi bir bütçe istiyor ben direk bu kadar bütçemizin olduğunu sanmıyorum açıkçası.

Arda konusunda herkes dönmek istiyor diyor ama neye dayanarak söylüyor bunuda anlamış değilim öyle isede klubu aldığı paraya asla satmaz

Alper 5 milyon € + Culio

Ferdinand bedelsiz

Adriano 6-7 milyon €

Nani: 15 milyon €, Arda 12 milyon €, Q7 2-3 milyon €, Aubemayang 12-15 milyon €

Lukaku: Kiralık

U20: 3-4 milyon €

Toplamda min. 16 max. 31 milyon €

Bence az bile, daha fazlasını harcayabiliriz.

Alper 5 milyon € + Culio

Ferdinand bedelsiz

Adriano 6-7 milyon €

Nani: 15 milyon €, Arda 12 milyon €, Q7 2-3 milyon €, Aubemayang 12-15 milyon €

Lukaku: Kiralık

U20: 3-4 milyon €

Toplamda min. 16 max. 31 milyon €

Bence az bile, daha fazlasını harcayabiliriz.

zaten fazladan yabancı olan takıma 6 yabancı daha ilave edicez? bence mantıklı değil ki böyle bişey imkansız he nani arda q7 3lüsünden biri gelebilir birde adriano mantıklı

Arda sözleşmem bitene kadar buradayım demiş.Nani'yi de bize bırakmazlar.Sağ bekteki Hamit ölüm fermanımızı imzalar.Ferdinand müzmin sakat.Orta saha çok yumuşak.

Arda konusunda uzun zamandır çok dedikodu var, spekülasyon olduğu için tek yapabileceğimiz beklemek. Ama bazı yöneticilerimiz bile açıklama yaptıysa bu konuda, ihtimal var diyebiliriz.

Nani için 2 sene önce doğru derdim, ama şimdi hiç belli olmaz.

Hamit sağ bek tutmayabilir ama herkes seneye Eboue kesik yiyecek diyor, elimizdeki alternatifler Sabri ve Hamit olduğuna göre ben Hamit'i tercih ederim açıkçası. El Clasico'da bile sağ bek oynamış bir adam kesinlikle sağ bekte tutmaz demek biraz kötümserlik olur bence.

Ferdinand-Terry diyorlar, örnek olarak yazdım. İkisi arasında ben Ferdinandı tercih ederim, ama bana kalsa daha genç bir stoper alırım.

Orta sahada Mourinholu İnter döneminde CM oynayan Sneijder kesinlikle yumuşak kalmayacaktır, tabii eski kondisyon ve gücüne kavuştuğu taktirde. Alper zaten defansta sert bir oyuncu, Selçuk da box to box oynayan bir futbolcu.

fazla transfere gerek yok kalite seviyesi yüksek 4 tane oyuncu aldıkmı tamamdır

Alper - Sol Bek (Carlinhos) - Sol Kanat (Kreim Frei - Arda) - Sağ Kanat (Nani) yeterli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt