Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

İzlememe gerek yok. O yaşına kadar avrupada oynamamış olması, brezilya dışına çıkmamış olması benim için yeterli bir kriter.

Bacakları titrer o adamın CL müziğini duyunca.

Takıma verecekleri belli olan, üst düzey arenada kendisini kanıtlamış, herkesce bilinen bir isim alabilecekken o tip adamlarla uğraşmamıza gerek yok. Sneijder'i Drogba'yı getirdiysek bu takıma, yine o seviyede bir sol bek de getirebiliriz bence.

selcuk da 28 yasina kadar türkiyeden cikamadi bacaklari titredi mi CL müzigini duyunca?

bir kere izlememe gerek yok demekle büyük affalmışsın ama genede cevap vericem. adamı izlemeden nasıl sıradan oldugunu biliyorsun? bu oyuncunun özelliklerini artılarını eksilerini bilmeden sadece geri kalmış önyargılarına dayanarak oyuncunun düz olduguna kara vermen gerçekten çok çagdaş bir hareket.

brezilya dışına çıkmamış olması o kadar şey ifade etmez.adamı takip ettik mi? kişiligini biliyormuyuz? belki sonradan form bulduda isim yaptı.önünde burak yılmaz var armut gibi ve hala düşünce yapısına bak.

bacakları titrermiş cl'de.kaç cl maçına çıktın? ayrıca adam farklı kıtada. sen burda cl diye aglanıyorsun ama orda adamların cl pek şeyinde degil. orda libertadores kupası var bildin mi? oranaın cl'si orası. sonra sudaamericana gelir. bunları ögren,arkadaşlarına hava atarsın.

sen nasıl o kupayı bilmiyorsun orda da adam cl için bu kadar deli olmaz. bu düşünce yapısınıda al da lazım olur ilerde.

sen takmışsın isme. o zaman git psg'yi tut. tecrübe demişsin. şimdi dur;

carlinhos librtodereste bu sene 8 maça çıktı. takımı son 8 'de . be son 16'daki 2. golünü kaydetti takımının. ve toplam kariyerinde 20'yi aşkın liber.. maçı ypamış ki senin takımında cl oynamış oyuncu sayısı bu sayıda çok az var. neyse canım sende iyisin böyle byby

kendin kaşındın

Bilirmisisin bazı başvurularda ön kriterler vardır, onlara sahip olmayan kişi doğrudan elenir, hiçbir şekilde başvurusu incelemeye alınmaz.

Ben de ona göre nedenlerimi yazdım zaten, söylediğin yerlerde farklı bir futbol oynanıyor; ben ordaki oyunu kriter olarak kabul etmediğimden zaten ordan alınacak adamın ilk 11 oyuncusu olarak transfer edilmememesi gerektiğini söyledim. Çok yüksek derece yetenekli bir oyuncu olur zaten o da o yaşına kadar orda kalmaz.

Bizim as kadromuzda bir sol bek olursa ordan da denemek için alırız Carlinhos gibi bir oyuncuyu.Bu adamın avrupa futboluna uyum sağlayıp, tutacağının garantisi yok. Benim söylemeye çalıştığım yalnızca bundan ibaret.

Libertadores kupasını bilmenin hava atılıacak bir olay olduğunu bilmiyordum. Artık senin engin tecrübelerinden daha fazla bilgi sahibi oldum. Ben de senin gibi bilgi kırıntılarımla hava atarım artık. Çok teşekkürler...

selcuk da 28 yasina kadar türkiyeden cikamadi bacaklari titredi mi CL müzigini duyunca?

Evet ilk maçlarda tututktu. Ligdeki kadar sorumluluk alamadı ilk zamanlarda. Çok başka bir adam ve büyük bir oyuncu olduğu için uyum sağladı.

Her adam Selçuk gibi olacak diye de bir kaide yok. Selçuk'un karakterinde ve onun yapısında kaç tane oyuncu var?

Yabanci kontenjanini planlamak zorunda olmasaydik inanilmaz bir kadro kurardik bence bu sene.

Ama bi yeri güclendirirken diger mevkiyi zayiflatiyoruz biz. Bu benim cok hosuma gitmiyor.

O kadar isim tartisiliyor. Dengeli bir kadro kurmanin imkani yok yani. Olmuyor.

Drogba´yi koyuyorsun Burak yok. Burak var Drogba yok. Eboue´nin yerine Hamit´i koyanlar, Melo´nun yerine Alper´i koyanlar.

Gercekten riskli isler bunlar. Cekiniyorum yani biraz

Evet ilk maçlarda tututktu. Ligdeki kadar sorumluluk alamadı ilk zamanlarda. Çok başka bir adam ve büyük bir oyuncu olduğu için uyum sağladı.

Her adam Selçuk gibi olacak diye de bir kaide yok. Selçuk'un karakterinde ve onun yapısında kaç tane oyuncu var?

Carlinhos'un karakterini nerden biliyorsun, üstelik 1 defa bile izlemeden

Galatasaray, Quaresma'ya yıllık 2 milyon euro ödeyecek. Bonservisi yok. (Milliyet)

Bilirmisisin bazı başvurularda ön kriterler vardır, onlara sahip olmayan kişi doğrudan elenir, hiçbir şekilde başvurusu incelemeye alınmaz.

Ben de ona göre nedenlerimi yazdım zaten, söylediğin yerlerde farklı bir futbol oynanıyor; ben ordaki oyunu kriter olarak kabul etmediğimden zaten ordan alınacak adamın ilk 11 oyuncusu olarak transfer edilmememesi gerektiğini söyledim. Çok yüksek derece yetenekli bir oyuncu olur zaten o da o yaşına kadar orda kalmaz.

Bizim as kadromuzda bir sol bek olursa ordan da denemek için alırız Carlinhos gibi bir oyuncuyu.Bu adamın avrupa futboluna uyum sağlayıp, tutacağının garantisi yok. Benim söylemeye çalıştığım yalnızca bundan ibaret.

Libertadores kupasını bilmenin hava atılıacak bir olay olduğunu bilmiyordum. Artık senin engin tecrübelerinden daha fazla bilgi sahibi oldum. Ben de senin gibi bilgi kırıntılarımla hava atarım artık. Çok teşekkürler...

işte hayatının çelişki noktası.. izlemeden yok düz bilmem ne falan dersen böyle kendi hayatında çıkmaz sokaklarda kalırsın. abi tavsiyesi;) beleşten;)

anlarsan atıcak çok şeyin olur;)

ayrıca bi Dagoberto vardı bilir misin? adam 30 yaşında ve hiç çıkmadı ordan.. önyargılarınla iyi yolculuklar

defansı rieradan çok çok daha iyi abi

Berke@ Carlinhos'un vucut yapısı oldukça ince ve narin. Atletik çabuk ama ince ve biraz güçsüz, omuz omuza mucadelede yetersiz gelecek gibi geliyor bana. Brezilya liginde Avrupa'daki gibi kademe ve savunma anlayışı yok, bu yuzden de biraz vurdumduymaz, gamsız oynuyor sanki savunma anlamı

Dün akşam Aysal'ın açıklamalarından net sonuçlar:

1. Başkan Melo'yu istemiyor kesinlikle, Terim ısrar ederse alırım diyor. Alper Potuk transferine uçuk bir bonservis istenmediği sürece sıcak bakıyor.

2. Arda'nın gelmek istediğini, ama Madrid'in bırakmadığını söylüyor. Arda'nın Madrid'de zaman kaybedeceğini, mümkünse bu sene almak istediğini söylüyor.

3. Quaresma bonservisimi halledeyim, beni alın demiş. Terim ile konuşulacak, mümkün diyor.

4. Chedjou stoper listesinin başındaki isim gibi.

Bunlara bir de sol beki eklersek

Muslera

Eboue Semih Chedjou Transfer

Alper Sneijder Selçuk

Drogba Burak Arda/Quaresma

gibi bir 11 olabilir.

Bu arada dünkü maçta Riera-Emre ikilisi çok iyiydi, bu maçtan sonra şu net göründü, Emre kesinlikle stresi kaldıramıyor. Bir insan rezalet bir sezon geçirip ilk stressiz maçında çok iyi performans gösteriyorsa, bu tamamen stresle alakalıdır. Riera ise, sol bek konusunda insanın kafasında soru işareti bıraktıracak bir performans sergiledi. Şimdi gitsek Carlinhos'u alsak, sonra Riera Carlinhos'u kesse, 2. bir Yiğit Gökoğlan vakası vuku bulabilir :) (Yiğit-Aydın)

Sol beke dünya çaıpında bir isim getirmeyeceksek, bence Riera ile devam edilebilir. Ama şurası kesin, Eboue-Riera ikilisi Real-ManU-Barça gibi takımların karşısında durabilecek isimler değil. Ronaldo-Di Maria-Valencia-Villa gibi adam bu bekleri yer. Yedi netekim, Real maçında Ronaldo Eboue'nin yanından ok gibi fırlayıp 2 gol attı iki dakikada, turu bitirdi.

Edit: Sneijder'i unutmuşum, kadroya bak :D

Carlinhos'un karakterini nerden biliyorsun, üstelik 1 defa bile izlemeden

Gelip burda oynatmadan karakterini ve uyum sağlayıp sağlayamayacağını anlamak çok zor. Bu da bir risk olacaktır. Sonuçta biz sezon boyunca oynatacağımız sol bek'i transfer ediyoruz.

Riski azaltma olayı her alanda geçerlidir.

Alma şansımız varsa eğer ki, Kolarov,Clichy,Adriano gibi ne yapacağı belli bir adamı almak mı daha iyidir yoksa Carlinhos'u mu?

Arkadaşlar carlinhosu bol bol izleyen biri olarak soruları cevaplayabilirim ..

Hücum yönü nasıl defansif yönü nasıl kademelere girebiliyormu ayağına hakim mi bindirmeleri sürekli mi hızlı mı çalım atma özelliği var mı topu oyuna sokuşu nasıl? Ters kademe anlayışı var mı kırılgan bir tip mi yani takım geriye düştüğünde sallayan bir tip yoksa devamlılık sahibi mi olursa transfer yararlı olur mu ?

Berke@ Carlinhos'un vucut yapısı oldukça ince ve narin. Atletik çabuk ama ince ve biraz güçsüz, omuz omuza mucadelede yetersiz gelecek gibi geliyor bana. Brezilya liginde Avrupa'daki gibi kademe ve savunma anlayışı yok, bu yuzden de biraz vurdumduymaz, gamsız oynuyor sanki savunma anlamı

carlinhos narin degil gayet güçlü ve saglam bir bek

Su Oyuncu gelirse Bu Oyuncu gider yorumlari yapilmasin,birbirine es deger en az 20 Oyuncu lazim Bizim gibi Hedefleri olan bir Takima.

Bir cogumuz Transfer dönemlerinde sadece Lig icin düsünüp öyle yorum yapiyoruz,ama Camia zaten 25 yildir büyük düsünüyor artik Yönetimde sürekliligi olan bir büyüme yoluna girdi.

Muslerada dahil her pozisyonda es deger alternatif varsa Büyük olunur,hatta öyle mevkiler varki yedegin yedegi iyi olmasi gerekir.

işte hayatının çelişki noktası.. izlemeden yok düz bilmem ne falan dersen böyle kendi hayatında çıkmaz sokaklarda kalırsın. abi tavsiyesi;) beleşten;)

anlarsan atıcak çok şeyin olur;)

ayrıca bi Dagoberto vardı bilir misin? adam 30 yaşında ve hiç çıkmadı ordan.. önyargılarınla iyi yolculuklar

Neyse sen kendi çapında devam et, sana birşey anlatmaya çalışmak gereksiz.

Neyse sen kendi çapında devam et, sana birşey anlatmaya çalışmak gereksiz.

ajahahaa :D sen mi bişiyler anlatıyorsun ?? :D vallahi yazık. senide anlamaya çalışmam lazım tabi bi şekilde yaşaman lazım

Gelip burda oynatmadan karakterini ve uyum sağlayıp sağlayamayacağını anlamak çok zor. Bu da bir risk olacaktır. Sonuçta biz sezon boyunca oynatacağımız sol bek'i transfer ediyoruz.

Riski azaltma olayı her alanda geçerlidir.

Alma şansımız varsa eğer ki, Kolarov,Clichy,Adriano gibi ne yapacağı belli bir adamı almak mı daha iyidir yoksa Carlinhos'u mu?

yahu simdi kolarov'un clichynin adrianonun tutma garantisi var mi? belki hic uyum saglayamayacak takima, Istanbul'da yasayamayacak belki ? garantisini verebiliyor musun bunların?

ayrica o adamlara en az 10 istiyorlar bizim daha bi futbolcuya 10 üstü vermisligimiz var mi Jardel harici. solbeke 10 kagit harcamak sence mantikli mi daha o seviyede degiliz. saglam arastirip 3-5-6m€'ya kaliteli isimler bulmak zorundayiz. (simdilik)

Brezilyadan dışarı çıkmayan oyuncuya hemen garip gözle bakmayın adamlarda bize benziyor garip ülkelerinde rahat ediyor onlarda bir sürü oyuncu gitse bile avrupaya geri dönüyor sonra çokta yaşlanmadan ön yargıyla bakmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt