Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Ne Carlinhos'u ya, Tremoulinas'i alabiliriz.

Chedjou+Tremoulinas paketi.

Bu olayı ancak fenerli editör çözer, çağırın açıklama yapsın :asd:

Küfür edeceğimi nerden anlıyorsun işte sorun orda ben orda belki tamamen farklı birşey dicem yani eylemi yapmadan cezayı alıyorum.Mesela şöyle düşün sokaktasın adama Ya Şimdi seni ... neyse demicem dediğin zaman adama küfür etmiş mi oluyorsun ya da bundan herhangi bir cezayı nasıl verebiliyorsunuz benim mantığıma ters geliyor.

Tamamen küfürden hakaretten uzak farklı birşey söyle zaten niye ceza alasın bu durumda? :)

Küfür edeceğimi nerden anlıyorsun işte sorun orda ben orda belki tamamen farklı birşey dicem yani eylemi yapmadan cezayı alıyorum.Mesela şöyle düşün sokaktasın adama Ya Şimdi seni ... neyse demicem dediğin zaman adama küfür etmiş mi oluyorsun ya da bundan herhangi bir cezayı nasıl verebiliyorsunuz benim mantığıma ters geliyor.

Teşebbüse suç olmaması lazım :D

Şu an olay birbirlerini deneme olayı karışmayın yarışıyolar. :D

Goldmaster' a acayip şaşırdım lan :yikes:

Keşke Diego Godin'i alsak dehşet olur vallahi.

Ne Carlinhos'u ya, Tremoulinas'i alabiliriz.

Chedjou+Tremoulinas paketi.

Adriano için bir fiyat alsaydık, Kolarov'u bir yoklasaydık, ne bileyim Real'in bir kapısını tıklatsaydık Coentrao için. Clichy'e baksaydık...:sad007:

Hemen sarıldık Carlinhos'a...Sanki bulunmaz hint kumaşı mübarek. :)

Şöyle bi robben, bi nani filan gelsede efsane nöbette yerimizi alsak. :trollface:

carlinhos bitmis dogru mu ali ferahbot aciklamis diyorlar ????

Tamamen küfürden hakaretten uzak farklı birşey söyle zaten niye ceza alasın bu durumda? :)

Bak dahada uzatmak istemiyorum ama mesela benim ceza aldığım mesaj şuydu.Ahmet Çakara bak tipini s... yazdım.

Mesela tamam burda itiraf ediyorum küfür edicektim ama bu cümledeki noktaların anlamı daha bitmemiş cümle devam ediyor ama ceza sebebi bu bunu sokakta uygulamasını düşün Çakar geldi karşında geldi tipini s dedin kaldın burdan seninle ilgili vay adama bak nasıl küfür etti diyebilirlermi diyemezler ben de diyorum ki faaliyete geçmedim ceza aldım ceza alıp almamam mesele değil ama bu kuralın olması yanlış bence mesela ben orda tipini sevdiğim tipini sorduğum gibi alakasız şeylerde diyebilirdim sizin yaptığınız niyet okuma oluyor.Ki bu da yanlış bence.

Bu Carlinhos top sürme özürlüsüne benziyor. Kafa asagada, önüne bakmadan dandik dandik top sürüyor.

Benoit Tremoulinas :yenieek:dogru tercih.

Adriano/Kolarov/Clichy hayal.

carlinhos bana güven vermiyor...:SS:

top kontrolü iyi degil..

kolerov,clichy,a.cole

ach,ach ach,.

Bu Carlinhos bos alanda bile top sürmekte zorlaniyorsa, dar alanda bir bek olarak rakip hücümunda yIkIlIr kalir.

Tabi canli izlemedim hic.

Bak dahada uzatmak istemiyorum ama mesela benim ceza aldığım mesaj şuydu.Ahmet Çakara bak tipini s... yazdım.

Mesela tamam burda itiraf ediyorum küfür edicektim ama bu cümledeki noktaların anlamı daha bitmemiş cümle devam ediyor ama ceza sebebi bu bunu sokakta uygulamasını düşün Çakar geldi karşında geldi tipini s dedin kaldın burdan seninle ilgili vay adama bak nasıl küfür etti diyebilirlermi diyemezler ben de diyorum ki faaliyete geçmedim ceza aldım ceza alıp almamam mesele değil ama bu kuralın olması yanlış bence mesela ben orda tipini sevdiğim tipini sorduğum gibi alakasız şeylerde diyebilirdim sizin yaptığınız niyet okuma oluyor.Ki bu da yanlış bence.

Ya güzel kardeşim senin tipini s.... yazmışsın bunda ceza almandan daha doğal ne var?

Neyse konu uzamasın o dönemki cezan gayet yerinde olmuş . Bu şekilde yazılar yazarsan yine aynı şekilde ceza da alırsın.

NOT: Yolda birine senin tipini diye konuş kavga çıkar.Nasıl küfür etti diyebilirler ne demek? Nokta koyman küfretmediğin anlamına gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt