Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Renktaşlar almak üzere oldugumuz oyuncular hep tempolu oyuncular Carlinhos, Alper, Chedjou bunun futbolumuza iyi yönde etkisi olacaktır

716260_Galatasaray_SK.jpg

ben bu sene bu sistemle oynayacagımızı düşünüyorum :D

716260_Galatasaray_SK.jpg

ben bu sene bu sistemle oynayacagımızı düşünüyorum :D

Yabancı sınırı meselesi halledilecek diye düşünüyorum ama mümkünatı yok sekiz (8) yabancı yapmazlar.

Ayrıca bu takımda Melo yok defansif anlamda dökülebiliriz.

Ve bu sistemle oynama ihtimalimiz %1 bile değildir.

Yabancı sınırı meselesi halledilecek diye düşünüyorum ama mümkünatı yok sekiz (8) yabancı yapmazlar.

Ayrıca bu takımda Melo yok defansif anlamda dökülebiliriz.

Ve bu sistemle oynama ihtimalimiz %1 bile değildir.

Meloyu almazlar renktaş Ünal Aysal açıklamasında demiştiya zaten sezonda 7 8 maç güzel oynayan oyuncu benim için başarılı degil başarısızdır die

İstediği kadar olsun ortasahada ki sertliği , top kapma olayını kim sağlayacak ?

zaten bunu takım içinde birileri yapmalı biz önlibero yada Melo tarzı bi transfer yapmayacagız bu yıl gidişat onu gösteriyor yani her türlü sistemde orta sahamız buna yakın bişey olacak

zaten bunu takım içinde birileri yapmalı biz önlibero yada Melo tarzı bi transfer yapmayacagız bu yıl gidişat onu gösteriyor yani her türlü sistemde orta sahamız buna yakın bişey olacak

Böyle bir kadro ile gelecek sezona girersek çok şey kaybederiz , bu kadar iyi durumdayken böylelikle intihar ederiz.

gökhan inler için napoliye teklif verdiğimiz yazılıyor. ne kadar doğru bilemem ama melonun yerine iyi olur. bu sezon eski formunda değil deniyor ama yinede orta saha sertliği için şart. melo yerine alper asla olmaz. orta sahamız ciddi yumuşak kalır. ya melo ya gökhaninler...

Chedjou ve Carlinhos isimleri çok fazla izlenmediği için çoğu kimsenin pek fikri yok.

Bende çok fazla izlediğimi söyleyemem.Hatta Chedjouyu hiç izlemedim desem yeridir.İşte bir tane video var onu izleyebildim.

Carlinhos izlediğim kadarıyla hiç beğenmedim.Burada Carlinhos hakkında yorum yapanlar öyle anlatıyorlar ki sanki yanlışlıkla Roberto Carlos videolarını izlemişler gibi.

Bir kere seri,hızlı bir oyuncu falan değil.Top hakimiyeti iyi değil.Teknik deniliyor.Teknik ayak içini iyi kullanmak değildir.Narin olmakda değildir.Teknik denilen kavram Rierada dibine kadar mevcuuttur.Ama farklı konularda çok ciddi eksiği olduğu için olmaz diyoruz.

Carlinhos eyvallah alınabilir.Başarılıda olabilir.Ama en son seçeneğimiz olmalıdır.

Özellikle Adriano için şartlar zorlanmalıdır.Adriano futbol bilgisi ve zekasıyla bizde fark yaratır.

Herşeyden öte bir taraftar olarak Fatih Terim ve ekibinin futbolcu analiz kabiliyetine güvenmiyorum.İnatlardan vazgeçmek gerekir.Asılolan Galatasarayın bilincinde olmak gerekir.Danışmak gerekir.

Kim her ne kadar kabul etmesede,düz mantık densede iyi olsa zaten transfer yapardı mantığı benim için en doğru mantıklardan bir tanesidir.

Yukarıda yapılan aabartılı yorumlara göre bu adamların bulundukları yerde kalmaları imkansız.Oyuncu özellikleri öyle bir eksiksiz anlatılıyor ki inanılır gibi değil.

ben Carlinhos hakinda olumlu yazdim bir cok kez ve halen de yaziyorum. sen kimi izledgin hic fikrim yok acikcasi ama carlinhos u izlememisin galiba.

1 seneden fazla süredir takip ediyorum maclarini Canli olarakda. orda yazdigin isimimden daha iyidir Carlinhos net cekilde hemde. tecürbesi dogal olarak daha fazla adrinaonun avrupa futbolunda ama baskada artisi yokdur.

Böyle bir kadro ile gelecek sezona girersek çok şey kaybederiz , bu kadar iyi durumdayken böylelikle intihar ederiz.

Valla Melo takımda olsun bende çok istiyorum renktaş bizim takımın iskelet kadrosundan oyuncu kesinlikle ama işte şuanki durumlara bakarsak olay bunu gösteriyor bişeyler yapmak lazım orta sahaya

ben Carlinhos hakinda olumlu yazdim bir cok kez ve halen de yaziyorum. sen kimi izledgin hic fikrim yok acikcasi ama carlinhos u izlememisin galiba.

1 seneden fazla süredir takip ediyorum maclarini Canli olarakda. orda yazdigin isimimden daha iyidir Carlinhos net cekilde hemde. tecürbesi dogal olarak daha fazla adrinaonun avrupa futbolunda ama baskada artisi yokdur.

bu Carlinhosta sürat yoksa kimsede sürat yoktur adam bildiğin at gibi gidiyor

Alper görüşmesi başlamadı herhalde. :confused:

sampıyonlar ligi kupsını istiyorsan parana kıyacksın elindeki kadro gruptan cıkar bi ceyrek final daha oynar fazlası hayal....Sola koyacaksın ADRİANOYU defansa CHEDYU drogba sniejjder arkalarında olmak uzere cardoso burak ikilisi forvette...Ozaman olur bu is...

Abdul kader keita biraz genc olsa o adamı dunyada hic bi sag kanada deismem...Adam geldiginde nondanın 2 golu vardi..gittiginde 11 bilmem anlatabildimmi....( nondanın kacırdıklarından bahsetmiorum bile )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt