Chedjou ve Carlinhos isimleri çok fazla izlenmediği için çoğu kimsenin pek fikri yok.
Bende çok fazla izlediğimi söyleyemem.Hatta Chedjouyu hiç izlemedim desem yeridir.İşte bir tane video var onu izleyebildim.
Carlinhos izlediğim kadarıyla hiç beğenmedim.Burada Carlinhos hakkında yorum yapanlar öyle anlatıyorlar ki sanki yanlışlıkla Roberto Carlos videolarını izlemişler gibi.
Bir kere seri,hızlı bir oyuncu falan değil.Top hakimiyeti iyi değil.Teknik deniliyor.Teknik ayak içini iyi kullanmak değildir.Narin olmakda değildir.Teknik denilen kavram Rierada dibine kadar mevcuuttur.Ama farklı konularda çok ciddi eksiği olduğu için olmaz diyoruz.
Carlinhos eyvallah alınabilir.Başarılıda olabilir.Ama en son seçeneğimiz olmalıdır.
Özellikle Adriano için şartlar zorlanmalıdır.Adriano futbol bilgisi ve zekasıyla bizde fark yaratır.
Herşeyden öte bir taraftar olarak Fatih Terim ve ekibinin futbolcu analiz kabiliyetine güvenmiyorum.İnatlardan vazgeçmek gerekir.Asılolan Galatasarayın bilincinde olmak gerekir.Danışmak gerekir.
Kim her ne kadar kabul etmesede,düz mantık densede iyi olsa zaten transfer yapardı mantığı benim için en doğru mantıklardan bir tanesidir.
Yukarıda yapılan aabartılı yorumlara göre bu adamların bulundukları yerde kalmaları imkansız.Oyuncu özellikleri öyle bir eksiksiz anlatılıyor ki inanılır gibi değil.