Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baya izledim. Rusya'da beklenen performansı göstermeye bilir. Bu onun kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez. Haa bence de 55 milyon etmez ama Hulk hala piyasası olan bir futbolcu. Ve 26 yaşında. Drogba da 26 yaşında üst düzey bir takımda oynamıyordu.

drogba marseilda ama yine muthis oynuyordu. halk kahramaniydi fransa gibi bir ligde ve takimi uefa kupa finaline kadar tasimisdi. hulk a ben hic bir zaman kötü oyuncu demedim sadece overretaed dedim . yani seninde dedigin gibi 55 hayata etmez. artilari var ki üst düzeyde artilari ama eksikleride var baris cekilde.

fener selcuk sahin ile sözlesme yenilemis ya :lol:

volkan ve topuz ilede yenilemisler

ona bakarsak bizim burakda okadar etmesi gerekir :D torres ispanya ile hem dünya sampionu hemde avrupa sampionu olmus oyuncu. ek olarakda finalde almanlara karsi galibiyet gülnü atmis bir oyuncu torres. o zamanlarda isine saygisi vardi yada sevk aliyordu futboldanki simdi ise sogumus durumunda. sif para icin oynadigi belli oluyor torresde ki yavas yavas böyle gitmeyecegini anlamaya baslamis olmaliki biraz kendisine ceki düzen vedi. andy carrol hakinda fazla bilgim yok acikcasi. yani fazla takip etme firsatim olmadi ki, takip etmedigim oyuncular hakinda konusmakda istemiyorum acikcasi

Öle dünya kupası kazanmıs avrupa şampiyonu filan hikaye onlar.Güiza da o kadroda yer almıstı 20 mılyona gelınce hepımız bagırdık kazıga bak diye.Edermiydi guzia 20 mılyon euro.ona bakarsan neymarın hıcbır basarısı yok avrupada napıcaklar 10 mılyn euroya fılan bırakıcaklarmı.Keza alexis sanchez barcelona dan oncekı karıyerınde ne vardı da gıttı o kadar paraya.Yanı bu ısler ole karıyerıymıs fılan bıraz hıkaye.Buraka gelınce burak portekızlı olsa ya da hollandalı fılan olsa bak kaca satıolar burakı.Adam yeteneklıyse ederini bulur.

İşler iyi gitmiyor.Aziz her şeye salça oluyor.Melo'ya sarmasalar bari.

drogba marseilda ama yine muthis oynuyordu. halk kahramaniydi fransa gibi bir ligde ve takimi uefa kupa finaline kadar tasimisdi. hulk a ben hic bir zaman kötü oyuncu demedim sadece overretaed dedim . yani seninde dedigin gibi 55 hayata etmez. artilari var ki üst düzeyde artilari ama eksikleride var baris cekilde.

Hulk da Porto'da efsaneydi ama, :) UEFA kupasını kazandıkları yıl Falcao ile birlikte takımın en önemli iki futbolcusundan biriydi.

okan dericide böyle olacak gibi..

okan dericiyi bende begeniyorum vallahi ama Galatasaray gibi takiminda oynaya bilirmi . yani 10 nummara mefkisinde oynaya bilecek oyuncu ki orda sneijder var. olmadi emre var hic olmadi yekta var. bunlarla yarisa bilecek düzeyde degil diye düsünülüyordur hocamiz tarafindan ki bende ayni düsüncedeyim. kiralik verirse söyle 2-3 sene süper lig takimlarina ki tercübe kazana bilsin. patalam yaptigi zaman aliriz arda gibi.

renktaş bana tarih ver, o tarihte sana mesaj aticam istatistiği, oynadı maç sayısı 7 üstü olmaz derim ben.

Yok ben ciddi ciddi izleyen biri var mı diye merak ediyorum. Yalovadan kimse yok mu koskoca forumda. Kötü de çıkabilir ama verilecek para toplasan 250 bin lirayı aşmaz. Yetiştirme ücreti.

Terry gelir, seneye de o gider yine jübileye merdiven dayamış birini buluruz, o da gider..To be continued...

berk_okan_mertan_423.jpg

2 sene önce azda olsa şans verdiğimiz bu futbolcuların, bu sene yüzlerine bile bakmadık. :rolleyes:

Fatih hoca sanki genç futbolcularımıza pek sıcak bakmıyor. Birde bazı gözde futbolcuları var ki, onlardan hiçbir zaman vazgeçmiyor. Ama bence artık duygusallığı falan bırakıp Aydın, Hakan Balta, Sabri gibi futbolcuların yerine genç futbolculara şans verilmeli...

Terry iyi olur mu? Son durumunu takip eden var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt