Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Öle dünya kupası kazanmıs avrupa şampiyonu filan hikaye onlar.Güiza da o kadroda yer almıstı 20 mılyona gelınce hepımız bagırdık kazıga bak diye.Edermiydi guzia 20 mılyon euro.ona bakarsan neymarın hıcbır basarısı yok avrupada napıcaklar 10 mılyn euroya fılan bırakıcaklarmı.Keza alexis sanchez barcelona dan oncekı karıyerınde ne vardı da gıttı o kadar paraya.Yanı bu ısler ole karıyerıymıs fılan bıraz hıkaye.Buraka gelınce burak portekızlı olsa ya da hollandalı fılan olsa bak kaca satıolar burakı.Adam yeteneklıyse ederini bulur.

evet ve hayir. guiza transferi tam fiaskodur fener adina. ya adamin 1 yili var sadece kariyer boyunca ki gol krali olmus o sene. ondan önce vasat istatiskleri olan bir oyuncu gol oranina bakarsak. biraz arastirdikdan sonra mallorca takimininda o sene arkasinda bir 10 nummara varmiski adam resmen al da at demis guizaya sezon boyunca. muthis is birligi yapmislar birlikde. alexiz sanche ve onun gibi oyuncularin yetenekleri göz görür cekilde ortada oluyor af edersin. sadece kariyerine bakilmiyor tabiki. yetenekde gerekir ama kazandiklari basarilar da fiyatlarini etkiliyor futbol sektöründe. biraz karisik gele bilir ama zaten kolay degil bu is öyle disardan gözükdügü gibi.

gazete ismi yazmak yasak onun için yazmıyorum ismini ama Galatasaraya yakınlıgı ile bilinen gazete gökhan inler için 10.000.000 €

teklifte bulunmaya hazırlanıyormuşuz diye haber yapmış.

Yok ben ciddi ciddi izleyen biri var mı diye merak ediyorum. Yalovadan kimse yok mu koskoca forumda. Kötü de çıkabilir ama verilecek para toplasan 250 bin lirayı aşmaz. Yetiştirme ücreti.

böyle yapıcağımıza altyapımıza güven oyuncu çıkartalım.. keşke yabanci sınırı olmasa da afrikadan almanyadan amerika genç topçuları getirsek altyapımıza.. oyuncu yelpazemiz olsa çeşit çeşit..

okan dericiyi bende begeniyorum vallahi ama Galatasaray gibi takiminda oynaya bilirmi . yani 10 nummara mefkisinde oynaya bilecek oyuncu ki orda sneijder var. olmadi emre var hic olmadi yekta var. bunlarla yarisa bilecek düzeyde degil diye düsünülüyordur hocamiz tarafindan ki bende ayni düsüncedeyim. kiralik verirse söyle 2-3 sene süper lig takimlarina ki tercübe kazana bilsin. patalam yaptigi zaman aliriz arda gibi.

10 numarada değil selçukla aynı mevkinin oyuncusu, sözleşmesi bitti.

110721TTCole08.jpg

Hulk da Porto'da efsaneydi ama, :) UEFA kupasını kazandıkları yıl Falcao ile birlikte takımın en önemli iki futbolcusundan biriydi.

falcao falcao ve askerleri. hulk in tabiki baya katkisi oldu bunu inkar etmek ayip olur ama bir falcao degil asla. falcao icinde 60 milyon konusuluyorki bu ikisi arasinda daglar kadar fark var.

altyapıları takip eden biri olarak şunu söyleyebilirm .. istanbul takımlarının birinden a2 ve u18 de oynayan bir oyuncu, birde ptt.1 ligden bir genç oyuncu alınacak bildiğim kadarıyla..transfler kesin olmadığı için isim yazamıyorum..ikisinide izlemedim yalnız..millide değiller

dün iki oyuncudan bahsetmişdim..biri gazetelerde çıkmış zaten yazabiliriz artık..boludan emre kılınç..birde yalovadan bir isim yazamışlar ondan haberim yoktu..diğer isimde çıkacakmı bakalım yakında

Terry gelirse cöp olur. Son maclarini bi izleseydiniz keske.

Chedjou !

10 numarada değil selçukla aynı mevkinin oyuncusu, sözleşmesi bitti.

en son izledigimde forvet arkasi oynuyordu playmaker olarak. bizdeki hazirlik maclarinda da forvet arkasinda daha cok oynuyordu . ama selcuk gibide oynaya bilir CM olarak. arada fazla fark yok. selcukda 10 nummara gibi oynuyor zaten öne dogru oynaildigi zaman. CM ile Om arasindaki fark CM defansif yardiminda daha cok bulunmasidir . om pek yardim etmez. ama hucum özelikleri aynidir hemen hemen.

falcao falcao ve askerleri. hulk in tabiki baya katkisi oldu bunu inkar etmek ayip olur ama bir falcao degil asla. falcao icinde 60 milyon konusuluyorki bu ikisi arasinda daglar kadar fark var.

Falcao gol makinesi. Ve bana göre şu anda dünyanın en önemli 2-3 golcülerinde biri ama Hulk farklı. Hulk aynı zamanda kanatlarda da etkili oynuyor. Yani klasik santrafor değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt